-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By karol1302
Cześć,
na sprzedaż zegarek Rolex Sea-Dweller 4000 116600 z prywatnej kolekcji.
Drugi właściciel, zegarek w pełnym sklepowym komplecie, nigdy nie polerowany i nigdy nie serwisowany.
Zegarek nosi normalne ślady użytkowania, jednak jest jednym z wielu, stąd jego stan określam spokojnie na 8 w skali forumowej.
Zegarek na punktualnym chodzie około 1 s odchylenia.
Cena 67 tyś, wysyłka lub odbiór zgodnie z dyspozycjami kupującego.
-
By Bronzo
Sprzedam mój prywatny zegarek Rolex Submariner ref. 16610 z końcówki produkcji z 2009 roku.
Stan 8/10 (bardzo dobry). Wygląda pięknie, jedynie ma niewielkie rysy na bransolecie, ale zdjęcia nie oddają tego jak ładnie prezentuje się na żywo.
Model aluminiowy, jeden z najlepszych referencji. Zegarek kupiony na chrono24 w kwietniu 2022 przeze mnie. Mechanizm na prawidłowym chodzie (zmierzone +2s). Ostatni serwis w 2019 roku. Sprzedaję pełen komplet z dokumentacją, broszurami oraz dodatkowymi przedmiotami jak kotwica, kalendarz, plastikowy ochraniacz na bezel. Zegarek do obejrzenia w Warszawie lub Poznaniu.
Ze względu na wartość i to, że przedmiot jest używany to nie wysyłam zegarka a możliwy jest jedynie odbiór osobisty.
Cena 55 000 PLN 51 000 PLN
-
By Raff007
Cena 3100; praktycznie niedostępny model, ani w sklepach ani na Chrono.
Stan 10/10, nie noszony, gwarancja międzynarodowa do 06/2024, pełen komplet z pudełkiem.
Mechanizm : GL293 (Sellita 330-1 GMT)
42 godzin rezerwy
średnica koperty : 42mm
szerokość gumy: 22mm
szkło : szafir z antyrefleksem, lupka na dacie
wodoszczelność: 20 bar
Najchętniej odbiór osobisty (Śląsk), możliwe inne formy wysyłki. Na życzenie więcej zdjęć.
-