Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
QuadrifoglioVerde

VIS1935.P1 i VIS1935.P2

Recommended Posts

No to dla mnie niestety temat upadł, skoro tylko większy.
A miało być tak pięknie…

Życie.

Edited by agremi

"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. 

6 godzin temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

tymczasem my wstydzimy się orzełka i flagi

Nie wstydzimy się bo to jest NASZE godło i barwy narodowe, ale osobiście nie widzę potrzeby eksponowania go na przedmiotach codziennego użytku.

A flagę wywieszam 2 i 3 maja oraz 11 listopada.

1 minutę temu, Watch-er napisał(-a):

Nie wstydzimy się bo to jest NASZE godło i barwy narodowe, ale osobiście nie widzę potrzeby eksponowania go na przedmiotach codziennego użytku.

A flagę wywieszam 2 i 3 maja oraz 11 listopada.

Mówimy o takim orzełku, tak wykonanym. Aby była jasność

1706389930_65b571aa9ec97xo.jpg

viswz.35004.jpg

Wiem o czym mowa i wyraziłem tylko swoje zdanie, ale jeśli większość będzie miała inne to oczywiście się dostosuję. A zegarek i tak kupię.

Robimy grawer orzełka ( taki jak na zamku visa ) na boku koperty ? czy odpuszczamy ?

Jestem zdecydowanie na TAK

Ja raczej i tak zegarka nie kupię, choć fajny, bo będzie za duży, ale co do orzełka to jak najbardziej popieram. 
Ciekawa u nas jest niechęć do naszych barw i symboli narodowych. Brytyjski union jack na ciuchach i innych dodatkach jest super, flaga amerykańska to już orgazm niemalże, ale polskie symbole? Kto to słyszał, toż to wiocha totalna i kompletny obciach…

Ja noszę polską flagę w formie wpinki, na kołnierzu jednej, najczęściej noszonej kurtki i niejednokrotnie spotykam się z pytaniami po co, dlaczego, o co chodzi itp.

"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. 

10 godzin temu, agremi napisał(-a):

Ja raczej i tak zegarka nie kupię, choć fajny, bo będzie za duży, ale co do orzełka to jak najbardziej popieram. 
Ciekawa u nas jest niechęć do naszych barw i symboli narodowych. Brytyjski union jack na ciuchach i innych dodatkach jest super, flaga amerykańska to już orgazm niemalże, ale polskie symbole? Kto to słyszał, toż to wiocha totalna i kompletny obciach…

Ja noszę polską flagę w formie wpinki, na kołnierzu jednej, najczęściej noszonej kurtki i niejednokrotnie spotykam się z pytaniami po co, dlaczego, o co chodzi itp.

a2921049577_ten_wyzej_dobrze_gada.jpg

Dopiero odkryłem istnieje tego projektu. Rozumiem, że wszystkie zegarki są już w rezerwacji i nie ma szans na przedsprzedaż?

21 minut temu, Buczo napisał(-a):

Dopiero odkryłem istnieje tego projektu. Rozumiem, że wszystkie zegarki są już w rezerwacji i nie ma szans na przedsprzedaż?

Nie, masz szansę 

No i kolejny nieplanowany zakup VC w planie... Szkoda, że bez orzełka, ale i tak mi się podoba :)

Mail poszedł.

Edited by Grigoris1

3 godziny temu, Buczo napisał(-a):

3 godziny temu, sanik napisał(-a):

Nie, masz szansę 

Nawet dużą ...mimo, że to "VIS" to raczej się nie sprzedało 200 szt. w 3h ...to nie mecz reprezentacji ;)

To będzie sztos. Chodzę po domu i ręcę zacieram.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka