Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Pawel.Sz

Casual z białą / kremowa tarcza

Recommended Posts

Posted (edited)

Dzien dobry Państwu!

Bardzo prosilbym o pomoc i porade w potencjalnym wyborze zegarka ;)

Poszukuje nastepujacych cech...

- styl casual, lub wpadajacy w elegancki, raczej prosty styl

- srednica koperty nie wieksza niz 40 mm, L2L do 47 mm

- biała lub kremowa tarcza

- srebrne ew złote indeksy

- wygodna bransoleta

- najlepiej damskie end linki schodzace w dol i nie powiekszajace L2L, ew koperta z uszami wyprofilowanymi w dol

- budzet tak do okolo 5 tys, jak najbardziej nowe i z drugiej reki w fajnym stanie, nie przywiazuje za duzo wagi do marki, chociaz tez nie chce placic bardzo duzo za cos calkowicie nie znanego

Z zegarkow ktore przyszly mi na mysl, natomiast nie jestem zdecydowany w pełni jeszcze na ktorys to:

- Seiko SARB035 , tutaj trzeba by dokupic aftermarketowa bransolete zapewne

- Seiko SARX033 lub SARX055, chociaz nie jestem przekonany do niebieskich wskazowek lub tytanu jako materiału (ryski)

- Christopher Ward C63 39mm z biala tarcza, natomiast mam juz zielonego C63 GMT, a to dwa prawie takie same zegarki

- Christopher Ward The Twelve w biala tarcza (nie jestem pewien faktury tarczy i czytelnosci, musialbym zobaczyc

- Tudor 1926 39 mmz białą tarcza i złotymi indeksami  ew z niebieskimi indeskami (tutaj nie jestem pewien czy cena jest faktycznie adekwatna do jakosci i tego co zegarek soba prezentuje pomijajac marke)

Co myslicie o powyzszych ewentualnie jakie inne modele przychodza Wam do glowy, specialniajace kryteria i mniej wiecej odpowiadajace stylowi?

Edited by Pawel.Sz

Posted (edited)

@Pawel.Sz wydaje mi się, że spełnia wszystkie wymagania. Mam pełen zestaw w świetnym stanie na nieużywanej bransolecie. Moje ogłoszenie na bazarku z tego co widzę wygasło, ale jak najbardziej jest wciąż dostępny. 

DSC01724.jpg

DSC09533 (1).jpg

Edited by wojtek91