Pionier 395 #1 Posted May 20 Cześć, oferuję model już nieprodukowany Heuer Autavia Chronograph z manufakturowym mechanizmem Heuer 02, po raz pierwszy zastosowany właśnie w tym modelu. Zegarek z 10.2022, kupiony na chrono, w doskonałym stanie, delikatne ryski od spodu od zmiany pasków, ja nosiłem go na nato lub gumie. Oryginalny pasek kilka razy noszony, prawie jak nowy. W zestawie oryginalne pudełka , jedno z nich trochę zniszczone z uwagi na fakt, że poprzedni właściciel użytkował go na co dzień ( coś w nim przechowywał), potwierdzenie zakupu od sprzedawcy wraz z numerem seryjnym zegarka. Po więcej szczegółów, zdjęć zapraszam. Cena 14,5 tys., bardzo atrakcyjna, zależy mi, żeby go sprawnie sprzedać. Zegarek pochodzi z mojej osobistej kolekcji. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pionier 395 #4 Posted June 12 (edited) Edited June 12 by Pionier 0 Share this post Link to post Share on other sites
Pionier 395 #6 Posted June 27 (edited) ostatnia cena 12,9tys. Edited July 14 by Pionier 0 Share this post Link to post Share on other sites