-
Recently Browsing 1 member
-
Similar Content
-
By Zaratsu
Na sprzedaż poekspozycyjny zegarek włoskiej marki Venezianico. Model Redentore Riserva di Carica 1321505.
Specyfikacja:
Marka: Venezianico
Kolekcja: Redentore Riserva di Carica 1321505
Model: 1321505
Mechanizm: Automatyczny z funkcją dokręcania ręcznego, stop-sekundy i ze wskaźnikiem rezerwy chodu (Seiko NE57)
Koperta: Stal szlachetna z elementami pokrytymi różowym złotem IP Gold 2N
Szkiełko: Szafirowe z antyrefleksem
Klasa wodoszczelności: WR 100 m
Wymiary koperty: szerokość: 40 mm (mierzona bez koronki), grubość: ca. 14,5 mm, wysokość: ca. 47,5 mm
STAN: Poekspozycyjny, może posiadać drobne ryski od odkładania. Szkiełko w idealnym stanie.
W zestawie: Zegarek, pudełko
Cena katalogowa to około 2690 PLN
Moja cena: 1790 PLN + koszty wysyłki (20 PLN)
-
By Zaratsu
Na sprzedaż nowe Venezianico 3121504C Nereide 39 mm.
Specyfikacja:
Kolekcja: Nereide 39
Model: 3121504C
Mechanizm: Automatyczny z funkcją dokręcania ręcznego i stop-sekundy (Seiko NH35A).
Koperta i bransoleta: Stal szlachetna
Bezel: jednokierunkowy z czarnym wkładem pokrytym kryształem
Szkiełko: Szafirowe z niebieskim antyrefleksem
Klasa wodoszczelności: WR 200 m
Wymiary koperty: szerokość: 39 mm (mierzona bez koronki), grubość: ca. 13 mm, wysokość: ca. 46 mm
STAN: Nowy w foliach
Cena katalogowa to około 2690 PLN
Moja cena: 1790 PLN + koszty wysyłki (20 PLN)
-
By Zaratsu
Na sprzedaż nowe, poekspozycyjne Venezianico Nereide Ultraleggero 42 3921503C.
Zegarek posiada ślady ekspozycji w postaci bardzo drobnych rysek widocznych szczególnie w ostrym świetle na polerowanych elementach bransolety.
Nic poważnego.
Specyfikacja:
Kolekcja: Nereide Ultraleggero 42
Model: 3921503C
Mechanizm: Automatyczny z funkcją dokręcania ręcznego i stop-sekundy (Seiko NH70).
Szkiełko: Szafirowe z niebieskim antyrefleksem
Klasa wodoszczelności: WR 200 m
Wymiary koperty: szerokość 42 mm (mierzona bez koronki), grubość: 13 mm, wysokość: 49 mm
STAN: Poekspozycyjny, nieużywany. Mozliwe płykie ryski na stalowych powierzchniach.
Cena katalogowa to około 3270 PLN
Moja cena: 1999 PLN + koszty wysyłki (20 PLN)
-
By Zaratsu
Na sprzedaż NOWY Traser P96 OdP Evolution Chrono Grey 109048.
Zegarek posiada mechanizm kwarcowy z funkcja chronografu. P96 OdP Evolution Chrono wyposażony jest w technologię Trigalight® – samowystarczalne źródło światła. Wskazówki i indeksy posiadają pałeczki wypełnione trytem, które świecą nieustannie.
Specyfikacja:
- Marka: Traser
- Model: 109048
- Kolekcja: P96 OdP Evolution Chrono
- Mechanizm: Kwarcowy, szwajcarski (Ronda 5030.D)
- Koperta: Polimer zbrojony włóknem szklanym
- Pasek: tekstylny pasek NATO
- Szkiełko: szafirowe z wewnętrznym antyrefleksem
- Klasa wodoszczelności: WR 200 m
- Wymiary koperty: szerokość 44 mm, grubość koperty: 14,5 mm, wysokość koperty (L2L): ca. 51 mm
- STAN: NOWY - Dodatkowe funkcje: tryt na wskazówkach i indeksach, obrotowy bezel, chronograf, datownik
- W zestawie: Zegarek, pudełko, instrukcja obsługi w języku obcym, karta gwarancyjna
Cena w sklepach: 1953 PLN
Moja cena: 1190 PLN
-
By Zaratsu
Na sprzedaż nowy, nieużywany zegarek szwajcarskiej firmy z piękną tradycją: Revue Thommen. To zdecydowanie najładniejszy model RT jaki miałem okazję oglądać. Pod nieco wypukłym szafirem z antyrefleksem kryje się fenomenalna, zielona tarcza z efektem fumé - przejściem od jasnego wnętrza do ciemnego obrzeża. Za napęd odpowiada solidna i niezawodna Sellita SW200.
Firma Revue Thommen została założona w 1853 roku przez Gedeona Thommena i od tego czasu stała się jedną z najbardziej znanych szwajcarskich firm produkujących zegarki. Na początku produkowano tylko zegarki na rękę i zegarki kieszonkowe, które opierały się wyłącznie na własnych mechanizmach. W latach dwudziestych Revue Thommen rozpoczęła również produkcję instrumentów dla przemysłu lotniczego. Segment ten był stale poszerzany, a dziś instrumenty Revue Thommen należą do wiodących produktów w branży lotniczej.
Specyfikacja:
Marka: Revue Thommen
Model: 21010.2134
Mechanizm: Automatyczny z funkcją dokręcania ręcznego i stop sekundy (Sellita SW200).
Szkiełko: Szafirowe z warstwą antyrefleksyjną
Klasa wodoszczelności: WR 50 m
Wymiary koperty: szerokość 40 mm (mierzona bez koronki), grubość: 12 mm, wysokość L2L: 51 mm
STAN: Nowy. Zegarek fabrycznie był na bransolecie, ale zmieniłem na pasek na prośbę klienta, który potrzebował zegarek na bransolecie.
Wewnętrzne strony uszek mogą nosić nieznaczne ślady wymiany - stąd tak niska cena.
W zestawie: Zegarek, pudełko, karta gwarancyjna (24 miesiące - realizowana w PL)
Cena katalogowa to 2450 USD (około 10 000 PLN) - oczywiście ceny transakcyjne są niższe, ale moja jest chyba najniższa na świecie
Moja cena: 2490 PLN
-