antygraffitex 11 #1 Posted November 6 (edited) Witam i zapraszam, sprzedam Pięknego. Anonimo Nautilo Vintage. Zegarek na gwarancji. Średnica 42 koronka sygnowana. Przeszklony dekielek. Mechanizm Selita pięknie dekorowany i tani w serwisowaniu, Szkiełka szafiry z AR Cudowna tarcza niebieskawa. Bazel obrotowy ceramika WR 200 metrów Koronka zakręcana sygnowana. Kapitalna Bransoletka sygnowana Anonimo w najlepszym wydaniu gratka dla fanów Anonimo , cudownie się prezentuje Zegarek do garnituru do biura i czynnego sportu. Oczywiście wszystko co fabryka dała. Zegarek jest moją własnością, zegarek jest mi trochę za duży Ale jak nikt nie kupi to zostawię bo jest niesamowicie wszechstronny i piękny. do wszystkiego i na każdą okazje można go założyć . Cena 7000zł Niewielkie negocjacje możliwe. Wysyłka po mojej stronie. Odbiór osobisty oczywiście możliwy po wcześniejszym dogadaniu się Na zdjęciach jeszcze w foliach. Edited November 6 by antygraffitex 0 Share this post Link to post Share on other sites
antygraffitex 11 #2 Posted November 14 Aktualne 6800 zł i wysyłka po mojej stronie można odebrać osobiście 0 Share this post Link to post Share on other sites
antygraffitex 11 #4 Posted December 1 Jeszcze do kupienia 0 Share this post Link to post Share on other sites
antygraffitex 11 #5 Posted Sunday at 06:16 PM Zapraszam bo to piękny zegarek i naprawdę warto. 0 Share this post Link to post Share on other sites