Pionier 469 #1 Napisano 8 Listopada (edytowane) Cześć, oferuję prawdziwego toolwatcha. Fantastyczny model Sinn EZM3. Zegarek kupiony w Zatoce zegarków we wrześniu 2024, gwarancja jest 3 letnia. Sprowadzany specjalnie dla mnie z fabryki z Frankfurtu, otrzymałem go z foliami na każdej możliwej części zegarka. Jestem pierwszym i jedynym właścicielem, noszony okazjonalnie na przemian z innymi zegarkami -Mikro ryski na zapięciu i bransolecie, nie do uniknięcia na tak wykończonej stali. Szkło bez najmniejszych skaz czy rys. Dodatkowo dokupiłem oryginalną gumę i zapięcie, które wchodzą w skład zestawu. Wartość samej gumy z zapięciem to ok 900 pln. Dodatkowo dorzucam czerwoną gumę, nową bardzo ładnie pasującą do tego modelu. Cena atrakcyjna biorąc pod uwagę ostatnie podwyżki producenta 6,4 tys. Zależy mi na szybkiej sprzedaży Edytowane 19 Listopada przez Pionier 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 469 #2 Napisano 15 Listopada (edytowane) Hop Edytowane 19 Listopada przez Pionier 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 469 #3 Napisano 22 Listopada Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 469 #4 Napisano 18 godzin temu Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach