Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Recommended Posts

Panowie, a coś budżetowego do 1000 zł z dobra bateria, ktoś coś poleci, siedzę przeważnie w necie, muzyki posłucham to miło by było głośnik stereo i w miarę dobre zdjęcia i tyle.

2 godziny temu, satanic napisał(-a):

Panowie, a coś budżetowego do 1000 zł z dobra bateria, ktoś coś poleci, siedzę przeważnie w necie, muzyki posłucham to miło by było głośnik stereo i w miarę dobre zdjęcia i tyle.

samsumg a25 5g 

999 zł 

Google pixel - ktoś użytkuje? Jakie wrażenia w porównaniu do innych androidów?

Kupować 8 czy czekać na 9?

Użytkujemy w rodzinie i firmie Pixela 7, 8 i 8 Pro i każdy bardzo polecam, te telefony działają po prostu tak jak powinny. Jakość wykonania też super.

Ósemki zdjęcia robi lepsze niż iPhone 15 i 15 Pro w moim odczuciu.

moim ostatnim androidem był Xiaomi mi9t kilka lat temu - do dzisiaj użytkuje go moja mama. Nie miał jeszcze tak nawalone niepotrzebnych apek ale i tak potrafił zmulić. Dzisiaj mam iPhone, gdybym miał wracać do androida to tylko Pixel. Żona ma 6pro, znajoma 7, kumpel od x lat tylko Pixele - obecnie ma 8pro. Nie wieszają się, dobrze wykonane, robią super foty i filmy

Odstał parę nocy w gigantycznej kolejce po NajnowszyModelNajlepszegoSmartphona.

Kupił.

Natychmiast pościągał wszystkie apki, epki, ch.je-muje, dzikie węże.

I już wiedział : "mój ci on".

Włożył do tylnej kieszeni spodni i ruszył w kierunku swojego samochodu.

W momencie, gdy siadał za kierownicą, usłyszał głośne chrupnięcie.
"O Boże, spraw, żeby to był kręgosłup!!!"

Zastanawiam się nad pixelem 8 (może A, może pro) i widzę, że Samsung S23 staniał do ich poziomu,a nawet niżej. No i teraz kolejny dylemat bo mały rozmiar mnie przyciąga

W dniu 12.08.2024 o 13:59, satanic napisał(-a):

Samsunga nie chcę, ten chińczyk ciekawy.

Xiaomi Poco X6 Pro. Może jakby dobrze poszukać to znajdzie się za 1000zł, ewentualnie trochę dołożyć :-)

Warto jeszcze kupić Szajsunga s21 ultra ? Zależy mi na dobrym aparacie, indukcji, pamięci 512.

Ma wprawdzie już swoje lata, ale chyba wciąż wypada nie najgorzej w porównaniu z nowymi przeciętniakami w cenie rzędu 2500 (a mniej więcej tyle chcę wydać).

A może ktoś chce się pozbyć ?

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Panie i Panowie dwa pytania .

iphone 13 czy Samsung S23 jeden z dwóch nic innego .

Drugie pytanie gdzie można jeszcze kupić iPhone 13 mini?  , faktura , na firmę itd . 

Szukałem trochę 13 bez problemu 13 mini nie znalazłem 

musi być nowy zapakowany oryginalnie .

8 minutes ago, revolta4 said:

Panie i Panowie dwa pytania .

Drugie pytanie gdzie można jeszcze kupić iPhone 13 mini?  , faktura , na firmę itd . 

Szukałem trochę 13 bez problemu 13 mini nie znalazłem 

musi być nowy zapakowany oryginalnie .

Niby S23 jest nowszy, ale postawiłbym na 13, ale nie mini. 

Godzinę temu, tts napisał(-a):

Niby S23 jest nowszy, ale postawiłbym na 13, ale nie mini. 

13 mini i 13 ten sam telefon jeżeli chodzi o bebechy , wiadomo mniejszy ekran mniejsza bateria w mini czas pracy troszkę słabszy niż w 13 tce .

sprawa wygląda tak 😀

Uzywam iPhone 13 jestem zadowolony i chce zmniejszyć tel do 13 mini jak uda się kupić to najlepsza z Żon ogarnie po mnie 13 ke , jak nie to był pomysł taki że albo 13 albo S 23 dla niej bardziej myslelm o 13 i to sie potwierdza chyba .

1 godzinę temu, revolta4 napisał(-a):

A siedzisz w ekosystemie Apple? Bo jak nie, to szczerze wolałbym S23... Jednak iOS, moim zdaniem, jest zbyt ograniczonym systemem, choćby nawet pod względem głupiej personalizacji.

19 minut temu, mariusz9a napisał(-a):

A siedzisz w ekosystemie Apple? Bo jak nie, to szczerze wolałbym S23... Jednak iOS, moim zdaniem, jest zbyt ograniczonym systemem, choćby nawet pod względem głupiej personalizacji.

No aktualnie używam iPhone 13 od niecałego roku , Nie mam dużych wymagań od tel . Ma się nie ciąć i wieszać , bateria ma trzymać od rana do 22 ej , robić dobre zdjęcia i i nagrywać dobrej jakości filmy . Dzwonić i pisać wiadomości , przejrzę pocztę , nie mam żadnych portali społecznościowych fb , insta , itd , nie oglądam na tel filmów .

Edited by revolta4

Jakieś zegarki od Apple, lokalizatory, może macbooki?

Chyba że po prostu lubisz iPhone, no to przy nim zostań :-) Czasami kwestia przyzwyczajenia też robi swoje;-)

2 minuty temu, mariusz9a napisał(-a):

Jakieś zegarki od Apple, lokalizatory, może macbooki?

Chyba że po prostu lubisz iPhone, no to przy nim zostań 🙂 Czasami kwestia przyzwyczajenia też robi swoje;-)

Porównując Antka i iOS jeden i drugi ma swoje wady i zalety , iphone ma dla mnie plus jeżeli chodzi o wielkość tel do systemu też się przyzwyczaiłem , 

16 minut temu, mariusz9a napisał(-a):

No to sam sobie odpowiedziałeś który 😉

13 mini dla mnie .

13 dla Żonki .

Warto jeszcze kupić Szajsunga s21 ultra ? Zależy mi na dobrym aparacie, indukcji, pamięci 512.
Ma wprawdzie już swoje lata, ale chyba wciąż wypada nie najgorzej w porównaniu z nowymi przeciętniakami w cenie rzędu 2500 (a mniej więcej tyle chcę wydać).
A może ktoś chce się pozbyć ?
Tak to nadal dobrze działa i robi dobre foto. Niestety chyba już nie ma wsparcia aktualizacji systemu dla tego modelu. Wg mnie już nie warto.

Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka

1 hour ago, revolta4 said:

13 mini i 13 ten sam telefon jeżeli chodzi o bebechy , wiadomo mniejszy ekran mniejsza bateria w mini czas pracy troszkę słabszy niż w 13 tce .

sprawa wygląda tak 😀

Uzywam iPhone 13 jestem zadowolony i chce zmniejszyć tel do 13 mini jak uda się kupić to najlepsza z Żon ogarnie po mnie 13 ke , jak nie to był pomysł taki że albo 13 albo S 23 dla niej bardziej myslelm o 13 i to sie potwierdza chyba .

Jasne. To do listy bym jeszcze 14-tkę dorzucił ze względu na różnicę w cenie pomiędzy 13 i 14.

7 minut temu, tts napisał(-a):

Jasne. To do listy bym jeszcze 14-tkę dorzucił ze względu na różnicę w cenie pomiędzy 13 i 14.

Masz rację 

14 dla Żonki i 13 mini dla mnie .