lookas2 15 #67376 Napisano 25 Lipca 2014 Dzis na ręce slim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #67377 Napisano 25 Lipca 2014 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85228 #67378 Napisano 25 Lipca 2014 carlito1 zawsze coś ciekawego warto poczytać i pooglądać zdjęcia takiego porównania 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 94 #67379 Napisano 25 Lipca 2014 Dzięki Sylwia. Pytanie do Was wszystkich. Przepraszam, że w tym temacie, ale nie mam gdzie zapytać Powiadają, z czym się oczywiście zgadzam, że najlepsze bransolety (najlepiej wykonane) mają AP RO, Rolexy i właśnie Ingenieuery - czy bylibyście zainteresowani takim porównaniem tych trzech bransolet ? Poparte oczywiście zdjęciami.Jasne, że tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #67380 Napisano 25 Lipca 2014 Przez najbliższy czas będzie to :Widzę, że w końcu dojechał Gratulacje bo super jest ten IWC chociaż kolos niezły Gratulacje Michał. Jak dla mnie najładniejszy z obecnej kolekcji Inge! Wow.Zdjęcia umiesz lepsze U mnie skromnie ale cieszę się z tego zegarka bo zawsze chciałem go kupić i zawsze składało się tak, że sie nie składało do zakupu Eeeee tam skromnie - nie bądź znowu taki skromny Bardzo fajny pilot - nietypowy a wyglądający bardzo dobrze. Tak więc gratulacje bo zegar rzadko widywany, a bardzo fajny. Poza tym nitk nie powiedział, że fajny zegarek musi kosztować worek pieniędzy - najważniejsze żeby się podobał i cieszył właściciela, a jakości samego zegarka też nie można nic zarzucić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #67381 Napisano 25 Lipca 2014 Black 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42279 #67382 Napisano 25 Lipca 2014 O poranku 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28511 #67383 Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) No, widzę, że na wczasy pojechał zacny zestaw zegarków.Ja dzisiaj na ręku też wakacyjnie, chociaż dzień spędzam w robocie. Edytowane 25 Lipca 2014 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diver33 653 #67384 Napisano 25 Lipca 2014 相撲 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #67385 Napisano 25 Lipca 2014 Dzięki Sylwia. Pytanie do Was wszystkich. Przepraszam, że w tym temacie, ale nie mam gdzie zapytać Powiadają, z czym się oczywiście zgadzam, że najlepsze bransolety (najlepiej wykonane) mają AP RO, Rolexy i właśnie Ingenieuery - czy bylibyście zainteresowani takim porównaniem tych trzech bransolet ? Poparte oczywiście zdjęciami. Rób zdjęcia i się nie pytaj. Ciekawy jestem tego porównania. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4200 #67386 Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) Przed południem bez zmian,zdjęcie wczorajsze: Edytowane 25 Lipca 2014 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #67387 Napisano 25 Lipca 2014 Przez najbliższy czas będzie to : Wyśmienity Może projektant ten sam co AP, ale ten bardziej mnie urzeka, podoba mi się niesamowicie - nosiłbym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #67388 Napisano 25 Lipca 2014 Gratuluję Michał kolejnego pięknego zegara. Mistrzostwo świata. Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #67389 Napisano 25 Lipca 2014 O porankuWidzę, ze wypicie herbaty ze świeżą cytrynką nie stwarza żadnego problemu. A tag śliczny nie tylko o poranku. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67390 Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) Może projektant ten sam co AP, ale ten bardziej mnie urzeka..,Ten Inge jest niesamowity, fakt, mnie też urzekł od samego początku jak go tylko zobaczyłem. Nie wiem czy to pod wpływem emocji (bo nowy zegarek), ale na chwile obecną zaryzykowałbym stwierdzenie, że jest to najlepiej wykonany zegarek jaki miałem! Nie można mu też odmówić charakteru i genialnego designu. Gerald Genta tworząc projekt tych zegarków zrobił kawał dobrej roboty! Edytowane 25 Lipca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3934 #67391 Napisano 25 Lipca 2014 A ja myślę, że szybko go sprzedasz a AP zostanie. Moim zdaniem Inge znacznie szybciej się nudzi od AP. To chyba kwestia prostoty deignu. AP jest do bólu oszczędne, Inge w tej wersji to kapiący detalami zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #67392 Napisano 25 Lipca 2014 Dawno nas nie było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67393 Napisano 25 Lipca 2014 A ja myślę, że szybko go sprzedasz a AP zostanie. Moim zdaniem Inge znacznie szybciej się nudzi od AP. To chyba kwestia prostoty deignu. AP jest do bólu oszczędne, Inge w tej wersji to kapiący detalami zegarek.Dzisiaj rano podjechałem do kolegi (również pasjonat zegarków) żeby się pochwalić nowym nabytkiem i wyobraź sobie, że usłyszałem od niego coś bardzo przybliżonego Jest w tym dużo racji, że te bardziej klasyczne zegarki, mniej "zbajerowane" nie nudzą się tak prędko jak te jak to nazwałeś kipiące detalami. Niemniej jednak narazie jestem tak zafascynowany tym Inge, że nawet przez myśl by mi nie przeszło, że mógłby mi się znudzić 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #67394 Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) Wszystko zależy od kolejnych nabytków. Z Nautilusem przy tych gabarytach pewnie by przegrał , ale do tej pory wydaję mi się, że nie ma szans żeby się opatrzył. Edytowane 25 Lipca 2014 przez jogi91 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6417 #67395 Napisano 25 Lipca 2014 "25 watches in the room next door, 25 watches... but I need more..." Kto zgadnie z czego to cytat (lekko parafrazowany)?8-) pozdrawiam, Piowa Uwielbiam zagadki. Sisters of Mercy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #67396 Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiaj doszły nowe paski. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Lipca 2014 przez jogi91 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #67397 Napisano 25 Lipca 2014 Dzisiaj doszły nowe paski. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu TapatalkaTen pasek do Taga to jakoś nie podchodzi... Wręcz się kłóci stylem z samym zegarkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #67398 Napisano 25 Lipca 2014 Dla mnie ten Tag to mój najbardziej uniwersalny zegarek. Mam do niego łącznie 14 pasków wliczając w to nato i w każdym mu do twarzy. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 94 #67399 Napisano 25 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #67400 Napisano 25 Lipca 2014 Szykuje się misja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach