carlito1 59 #67501 Napisano 26 Lipca 2014 Karol, no bo jak tu się nie cieszyć z takich fajnych zabawek ? Napisz coś więcej jak wrażenia z przymiarki, chętnie poznam Twoje zdanie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 631 #67502 Napisano 26 Lipca 2014 (edytowane) Nie mierzylem nawet, totalnie za duzy. Sliczny zegar, ale nie te gabaryty. Bylem macać Rolki Edytowane 26 Lipca 2014 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67503 Napisano 26 Lipca 2014 Rozumiem 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henizz 73 #67504 Napisano 26 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_k 8 #67505 Napisano 26 Lipca 2014 Jak zwykle w pracy 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #67506 Napisano 26 Lipca 2014 Michał, właśnie miałem napisać, ze po kazdym sie podobnie cieszysz To dobrze, o to w tym chodzi. Dzisiaj widzialem sie z jednym z forumowiczow w Kruku i mielismy okazje zobaczyc Twoj zegar na pasku. Ale bydle Potwierdzam, zegar nawet w gablocie wyglądał na kosmicznie wielki ( a za towarzystwo miał min Big Pilota ) ale na Twoim nadgarstku Carlito wygląda bardzo dobrze. Minus jest taki że przy tych wymiarach zmniejsza Ci się grupa potencjalnych nabywców z rynku wtórnego ( jak już się znudzisz oczywiście ; ) Ja powyżej 42 mm nawet nie szukam dlatego zadowolę się starszą wersją ( przynajmniej była tańsza ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 631 #67507 Napisano 26 Lipca 2014 Desmo, no brawo, ze sie do foty zmusiles 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #67508 Napisano 26 Lipca 2014 Pan mi kazał nosić bo jeszcze parę miesięcy gwarancji ...to noszę ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67509 Napisano 26 Lipca 2014 Przesadzacie. Wczoraj z kolegą porównywałem ten zegar do jego Omegi PO 45,5 i wcale nie było widać różnicy w wielkości. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #67510 Napisano 26 Lipca 2014 Grunt to dobrego partnera do porównania wybrać ; ) Najważniejsze że na Twoim nadgarstku wygląda dobrze a resztą będziesz się martwił jak przyjdzie czas odsprzedaży.Gorzej jak wróci moda na mniejsze zagarki ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1084 #67511 Napisano 26 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #67512 Napisano 26 Lipca 2014 Ja się wielkością czy grubością zegarka wcale nie sugeruję.Patrząc na nowości różnych firm to 44 mm niedługo może być standartem.Jak dobrze leży i jest wygodny to dlaczego nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2201 #67513 Napisano 27 Lipca 2014 U mnie dziś Delbana. Zdjęcie stare! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67514 Napisano 27 Lipca 2014 (edytowane) Grunt to dobrego partnera do porównania wybrać ; )Ale zauważ, że Omeg PO 45,5 jest od groma i nikt wcale nie piszę, że to "kosmicznie wielki" zegar Dlatego uważam, że trochę przesadzacie. No chyba, że faktycznie się jest z metra ciętym przecinakiem i się ma chłopięcą budowe ciała, to wtedy rozumiem Natomiast dla dobrze zbudowanego faceta ten zegar wcale taki ogromny nie jest, mały oczywiście też nie. Tutaj ten Inge na mniejszym nadgarstku od mojego : Chłopaczyna na zdjęciu ma nadgarstek 16,75". Edytowane 27 Lipca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #67515 Napisano 27 Lipca 2014 Wg. mnie wyglada dobrze , szczególnie pierwsze zdjecie to pokazuje , uszy nie wystają za nadgarstek wiec jest ok. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #67516 Napisano 27 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4524 #67517 Napisano 27 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1328 #67518 Napisano 27 Lipca 2014 Dzisiaj zegarek po ciemnej stronie nadgarstka . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Kasztelowicz 51 #67519 Napisano 27 Lipca 2014 Ciągle... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #67520 Napisano 27 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stalowy 645 #67521 Napisano 27 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lookas2 15 #67522 Napisano 27 Lipca 2014 Bardzo lubię ten vintage 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5119 #67523 Napisano 27 Lipca 2014 słonecznie i ciepło 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #67524 Napisano 27 Lipca 2014 Nowy tydzień to wracamy do Citka. Serdeczne powitanie elektroników 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #67525 Napisano 27 Lipca 2014 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach