Gość #2876 Napisano 9 Stycznia 2007 Masa forsy idzie na to, żeby ludzie chcieli kupować droższe i gorsze mechanizmy automatyczne, ale kwarców nie wyprzeć się nie da. Na szczęście :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #2877 Napisano 9 Stycznia 2007 Dzisiaj do poznego popoludnia Tissot PRC 200 , zas od godziny Aviatorek! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2878 Napisano 10 Stycznia 2007 Dziś tak dla odmiany: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2879 Napisano 10 Stycznia 2007 Jakie bajery ma ten Casio? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2880 Napisano 10 Stycznia 2007 MasterFan JLC wspaniały a dodatkowo bardzo podobał mi się dzwięk budzika , ale dlaczego na lewej lub na zewnątrz na prawej - choć szew jest od wewnętrznej - więc to lewa chyba że założyłeś tył na przód to wtedy może być prawa - więc jak :?: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #2881 Napisano 10 Stycznia 2007 Marcin lubie Twojego Jaegera U mnie: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2882 Napisano 10 Stycznia 2007 STARUSZKU z tej lawiny pytań potrafię odpowiedzieć tylko na dwa, a właściwie jedno w tym małe sprostowanie, a więc:1. W moim JLC budzika brak /to celem sprostowania/2. Bluza założona jest poprawnie przodem do przodu i stroną zewnętrzną na zewnątrz, choć wewnętrzny szew mógłby sugerować, że bluza założona jest tyłem do przodu bądź stroną wewnętrzną na zewnątrz czyli potocznie lewą na prawej, przy czym JLC w każdym z przypadków jest niezmiennie na prawej ręce w pozycji właściwej deklem do góry /to tytułem odpowiedzi/ @rip, dzięki- ja też Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2883 Napisano 10 Stycznia 2007 MasterFan- :oops: cóż mogę powiedzieć - dzisiaj to już trzeci wątek gdzie mnie poprawiacie i bardzo dobrze - nie myli się tylko -- dobra ale JlC i tak wspaniały - nawet bez budzika 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #2884 Napisano 10 Stycznia 2007 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #2885 Napisano 10 Stycznia 2007 Zbyszek super! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #2886 Napisano 11 Stycznia 2007 Panowie, ja tę stronę tematu ustawie zaraz jako startową.. Dotyczy obu zegarków - nie wiem ktorego bardziej: Piękny! choc to może nie do konca dobre określenie 'Techniczny' , czysty, ale - co ciekawe - nie jest 'zimny', nudny. Namieszaliscie mi w wizji ulubionego tool-watcha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24824 #2887 Napisano 11 Stycznia 2007 Zbyszek - świetne logo, świetna koronka, ogólnie mój ulubiony zegarek tej marki, jedynym nieświetnym akcentem jak we wszystkich temptionach jest mocowanie bransolety. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #2888 Napisano 11 Stycznia 2007 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24824 #2889 Napisano 11 Stycznia 2007 Co do Temptiona to polowałem na niego 4 lata i kupiłem za… 334 Euro :!::shock: Czy ja również muszę polować 4 lata aby go kupić za tą cenę? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #2890 Napisano 11 Stycznia 2007 Powiem Ci, Zbyszek, że z jednej strony podobają mi się Twoje nieszablonowe, zegarkowe wybory, z drugiej zaś podziwiam konsekwencję i cierpliwość z jaką je realizujesz 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 761 #2891 Napisano 11 Stycznia 2007 Temption... no, nie powiem, podobają mi się te czasomierze. 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2892 Napisano 12 Stycznia 2007 Skazany :wink: na PO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość speed #2893 Napisano 12 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lusina #2894 Napisano 12 Stycznia 2007 Rip, Twój Sinn jest niesamowity! Ale cuuudo! Mam pytanie, bo nie znam się za bardzo: czy to nowy model, czy też wcześniej były produkowane podobne? Chodzi mi o to, czy można trafić na zbliżony (te wskazówki!!!) z Lemanią 5100, wiem że Sinn jej używał był. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #2895 Napisano 12 Stycznia 2007 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #2896 Napisano 12 Stycznia 2007 Dzisiaj taki: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2897 Napisano 12 Stycznia 2007 wróciłeś na dobry kurs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #2898 Napisano 12 Stycznia 2007 Klaudiusz od dzisiaj jesteś moim Bogiem. Nabyłeś zegarek z mojej trójki marzeń! :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2899 Napisano 12 Stycznia 2007 Klaudiusz rozwalasz system... Gratulacje :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #2900 Napisano 12 Stycznia 2007 Wypas, masz gust :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach