kacy 6 #93301 Napisano 11 Sierpnia 2015 Od miesiąca tak samo Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4772 #93302 Napisano 11 Sierpnia 2015 Czekając na zrobienie roboty przez warsztat 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #93303 Napisano 11 Sierpnia 2015 Na tym upale paski gniją od samego na nie patrzenia. Trzeba się nosić w staliPozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #93304 Napisano 11 Sierpnia 2015 W upalne dni tylko stal: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #93305 Napisano 11 Sierpnia 2015 Na tym upale paski gniją od samego na nie patrzenia. Trzeba się nosić w stali Pozdrawiam,O, jaki ładny zegarek . Rzeczywiście bransoleta w taka pogodę sprawdza się wyśmienicie, może jeszcze guma, ale ręka pod nią mimo wszystko jest "umęczona". 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #93306 Napisano 11 Sierpnia 2015 Dzisiaj znowu carbon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 644 #93307 Napisano 11 Sierpnia 2015 Dziś "Nomos Tangente" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #93308 Napisano 11 Sierpnia 2015 Dzisiaj znowu carbonMoże zamieścisz poglądowe zdjęcie zbiorcze wszystkich swoich okazów ? http://zegarkiclub.pl/forum/topic/118626-twoja-kolekcja/page-12 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #93309 Napisano 11 Sierpnia 2015 Taka sytuacja miała miejsce dzis rano Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #93310 Napisano 11 Sierpnia 2015 bardzo ładna ta płaszczka. I na wszelki wypadek nie pokażę tego zdjęcia żonie, bo zaraz mnie zacznie męczyć o "reduced"Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #93311 Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Może zamieścisz poglądowe zdjęcie zbiorcze wszystkich swoich okazów ? http://zegarkiclub.pl/forum/topic/118626-twoja-kolekcja/page-12Bardzo chetnie to zrobie ale w sobote lub niedziele kiedy mam wiecej czasu. Moja kolekcja jest w najlagodniejszym slowa znaczeniu ekstrawagancka i troche boje sie, ze mnie zrugacie za gust i zainteresowania Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez radekk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
żona Wasyla 2 #93312 Napisano 11 Sierpnia 2015 Reduced spoko. Za to płaszczka bardzo mi się podoba;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #93313 Napisano 11 Sierpnia 2015 Niech będzie stal 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #93314 Napisano 11 Sierpnia 2015 Bardzo chetnie to zrobie ale w sobote lub niedziele kiedy mam wiecej czasu. Moja kolekcja jest w najlagodniejszym zlowa znaczeniu ekstrawagancka i troche boje sie, ze mnie zrugacie za gust i zainteresowaniaWątpię 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #93315 Napisano 11 Sierpnia 2015 Bardzo chetnie to zrobie ale w sobote lub niedziele kiedy mam wiecej czasu. Moja kolekcja jest w najlagodniejszym slowa znaczeniu ekstrawagancka i troche boje sie, ze mnie zrugacie za gust i zainteresowaniaNie widzę w tym nic złego a w ręcz przeciwnie, popatrzyć warto na takie ekstrawaganckie zegarki i o nich porozmawiać!!!Może gdybyś komuś usilnie narzucał taką formę zakupów, mógłbyś spotkać się z taką reakcjąa tak to twoje zegarki i Ciebie mają cieszyć!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #93316 Napisano 11 Sierpnia 2015 No, ale żeby Doxy Sub nad wodę nie wziąść... Gdyby lubiła wodę to bym zabrał haha, a tak poważnie to pierwszy raz w życiu mam wakacyjny zegarek i korzystam z niego na maxa 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #93317 Napisano 11 Sierpnia 2015 No, ale żeby Doxy Sub nad wodę nie wziąść... Gdyby lubiła wodę to bym zabrał haha, a tak poważnie to pierwszy raz w życiu mam wakacyjny zegarek i korzystam z niego na maxa 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #93318 Napisano 11 Sierpnia 2015 Nie widzę w tym nic złego a w ręcz przeciwnie, popatrzyć warto na takie ekstrawaganckie zegarki i o nich porozmawiać!!!Może gdybyś komuś usilnie narzucał taką formę zakupów, mógłbyś spotkać się z taką reakcjąa tak to twoje zegarki i Ciebie mają cieszyć!!!Dodales mi otuchy. Dokladnie tak jest jak piszesz. Ciesza mnie. Kocham jak wy to nazywacie "wygibasy" i chetnie je kupuje. Co nie znaczy, ze nie podobaja mi sie szacowne firmy. Tu w usa np. rolex to prawie standart a ja nie lubie sztampy. Kocham tez motoryzacje wiec duzo w mojej kolekcji nawiazan do szybkich aut. Nawiasem mowiac Wy to macie dobrze , mozecie wykorzystywac moc swoich aut na europejskich autostradach. Czasem marzy mi sie wziac cos z mojej kolekcji aut i pojechac do Niemiec. W dziedzinie motoryzacji jestm praktycznie spelniony z zegarkami chyba do konca nie mozna sie spelnic nigdy. No zostal jeszcze Bugatti ale moze w niedalekiej przyszlosci...Wielka tragedia tutaj jest brak mozliwosci naprawy niszowych marek. Np. w calych Stanach nikt nie naprawi Alain Silberstein na szczescie mozna to zrobic w Polsce. Sedecznie pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #93319 Napisano 11 Sierpnia 2015 bardzo ładna ta płaszczka. I na wszelki wypadek nie pokażę tego zdjęcia żonie, bo zaraz mnie zacznie męczyć o "reduced"Pozdrawiam,no moja małżonka widzisz jak skutecznie wymęczyła i zegarek i pasek nowy musiałem zrobić ale powiem ci jedno na damskim nadgarstku reduced wygląda bardzo ładnie !!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1102 #93320 Napisano 11 Sierpnia 2015 SG serwis polecam 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #93321 Napisano 11 Sierpnia 2015 Gdyby lubiła wodę to bym zabrał haha, a tak poważnie to pierwszy raz w życiu mam wakacyjny zegarek i korzystam z niego na maxaWg. mnie na bazie Suba można zrobić świetny wakacyjny zegarek .Ostatnio Jacek zaprezentował jedną z najlepszych aranżacji na lato... 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1102 #93322 Napisano 11 Sierpnia 2015 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12076 #93323 Napisano 11 Sierpnia 2015 Moim skromnym zdaniem; Omega najsłabiej wypada w tym zestawieniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #93324 Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Omega na meshu.... Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #93325 Napisano 11 Sierpnia 2015 Właśnie rozpakowany z pudła! Mi się zarombiście podoba!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach