piotrek_and1 1 #96501 Napisano 19 Września 2015 Jednak to co o nim mówili to prawda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12999 #96502 Napisano 19 Września 2015 Albo upaćkaną + światło ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #96503 Napisano 19 Września 2015 Warte po co CI tyle Ulotny zegarków?jeden porzadny byś sobie kupił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #96504 Napisano 19 Września 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81470 #96505 Napisano 19 Września 2015 po co CI tyle Ulotny zegarków?jeden porzadny byś sobie kupił ups 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytam 9 #96506 Napisano 19 Września 2015 Gratuluję Invicty. Wyłowiłeś na zatoce czy Amazon? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytam 9 #96507 Napisano 19 Września 2015 Za duży?W sam raz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #96508 Napisano 19 Września 2015 Gratuluję Invicty. Wyłowiłeś na zatoce czy Amazon?To też nie to 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #96509 Napisano 19 Września 2015 1. Ono - ładne- gratulacje .2. Ona - ładniejsza.:-) 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #96510 Napisano 19 Września 2015 Ulotny - ładna kolekcja ---A u mnie nic nowego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #96511 Napisano 19 Września 2015 Piękna klamra.I bez rysek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #96512 Napisano 19 Września 2015 Trochę rysek nazbierała, ale fotografowałem pod "korzystnym kątem" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #96513 Napisano 19 Września 2015 Jednak to co o nim mówili to prawda Bo to fajny zegarek jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1102 #96514 Napisano 19 Września 2015 O Bożeeeee .... już myślałem że wyleczyłem się z Gsów.... Też tak myślałem GS jest świetny gratuluję, chociaż AT jednak bardziej do mnie przemawia Dzięki, do mnie nie, AT fajna, ale GS ...... No właśnie nie chciałem żeby tak to zabrzmiało, że wymięka. Tylko, że jeżeli naprawdę "kumaty" gość w kwestii zegarków, dokonuje takiej zamiany to te GS-y muszą być o wiele bardziej za***iste niż na to wyglądają. Bardziej o to mi chodziło Wszystko przyjdzie z czasem Jednak pozbycie się 300 to była dobra decyzja @Ulotny pisałem kiedyś, że mamy podobny gust (tylko Moonwatcha ci brakowało) i musze przyznać, że dalej tak jest. Gdybym kiedyś zmieniał moje Omegi, to na takiego GSa (piękny zegar) i Rolexa, tylko zamiast GMT wybrałbym SD.. może kiedyś, a tym czasem gratuluję kolejnego świetnego zegarka! Moonwatch nie trafia do mnie, ale pewnie kupię i zobaczę, niektóre zegarki potrzebują czasu Za gratulacje dziękuję po co CI tyle Ulotny zegarków?jeden porzadny byś sobie kupił Gadasz jakbyś miał mniej, a masz pewnie tyle samo, jak nie więcej. Jeden, jaki? 1. Ono - ładne- gratulacje .2. Ona - ładniejsza.:-) Piękno to nie wszystko, zresztą Twoja opinia utwierdza mnie w przekonaniu, że dobrze zrobię jak sprzedam AT Ulotny - ładna kolekcja ---A u mnie nic nowego. Dziękuję Ciekawe na jak dlugo Dłużej niż Hulk Muszę na żywo zobaczyć to seiko, skoro warte jest poświęcenia trzysetki. Nie tylko 300, ale także AT i PO Musisz, choć to niewiele da, GS potrzebuje czasu 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 619 #96515 Napisano 19 Września 2015 Dłużej niż Hulk Przyjmuje wyzwanie, zakladzik? 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1102 #96516 Napisano 19 Września 2015 Przyjmuje wyzwanie, zakladzik? Proste 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 619 #96517 Napisano 19 Września 2015 No to stoi 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1102 #96518 Napisano 19 Września 2015 Tylko o co? 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
das 96 #96519 Napisano 19 Września 2015 Ja tez jestem za większym luzem. To ja nosze zegarek nie on mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1102 #96520 Napisano 19 Września 2015 Ulotny - też dzisiaj przymierzałem kolejny raz Grand Seiko . Ja akurat miałbym problem z decyzją, czy GS, czy AT. Nie przymierzałem do tej pory zegarka, który tak świetnie załamywałby promienie słońca na wskazówkach. Ten nożyczkowy szlif rządzi. W AT wygrywa zaś niebieski cyferblat . Którego GSa? Omega wyrywa z butów na dzień dobry, GS na do widzenia, trudno to złapać od razu 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 619 #96521 Napisano 19 Września 2015 Tylko o co?Dobra flaszka. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1102 #96522 Napisano 19 Września 2015 Dobra flaszka. No co Ty, to forum zegarkowe, proponuję o SKX009 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #96523 Napisano 19 Września 2015 Ulotny - Hi-beat i kilka innych . Ciężko będzie coś wybrać, jako że na horyzoncie pojawił się jeszcze PAM... a wszystkiego nie kupię i muszę się zdecydować na jednego . Burns - maruuudzisz . Dla mnie zegarek to jednak głównie narzędzie do mierzenia czasu. Na obydwu moich zegarkach, bransolety nałapały sporo rys, z czego pierwszym przywaliłem w ostry kant szyby, w dzień po zakupie. Sporo czasu minie, zanim uznam, że bransoleta któregoś z nich nadaje się do szczotkowania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4200 #96524 Napisano 19 Września 2015 (edytowane) No co Ty, to forum zegarkowe, proponuję o SKX009 Bardzo proszę prawie 009, ale może zmienię bezel Chłopaki, sobota wieczór Edytowane 19 Września 2015 przez cook 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 619 #96525 Napisano 19 Września 2015 No co Ty, to forum zegarkowe, proponuję o SKX009 Jasne, ze wchodze 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach