sikkens 3 #18726 Napisano 16 Grudnia 2010 Panowie piękne zegarki pokazujecie ! Robert - gratulacje FCnick555 - śliczna Orsa DUBHEAD - ładny nosek , gratki 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #18727 Napisano 16 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #18728 Napisano 16 Grudnia 2010 No w końcu.Już się miałem pytać co z zodiakiem. Świetny .Niech się nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18729 Napisano 16 Grudnia 2010 Tomek, świetny jest 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #18730 Napisano 16 Grudnia 2010 Dzięki Panowie... Zawsze chciałem mieć Wilkołaka , no to sobie w końcu kupiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #18731 Napisano 16 Grudnia 2010 Dubhead - bardzo fajny ten atlantic. I co oczywiste - pasuje do swetra 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18732 Napisano 16 Grudnia 2010 Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #18733 Napisano 16 Grudnia 2010 Orisek cod miod malina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #18734 Napisano 16 Grudnia 2010 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #18735 Napisano 16 Grudnia 2010 Kurde,nie spojrzalem na posty wyzej.Carlito, genialny Oris! 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #18736 Napisano 16 Grudnia 2010 Michał kokietujesz tym Orisem, oj kokietujesz... Piękny jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18737 Napisano 16 Grudnia 2010 Dzieki chlopaki 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #18738 Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Edytowane 16 Grudnia 2010 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18739 Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Michale, tą akurat ja moze byc? Dopiero sie ucze. Twoje zdjecia to jakis kosmos jest, to z 3 zegarkami jest jednym z lepsiejszych jakie widziałem ! Mógłbys mi dac linka gdzie pokazywales jak sie robi domowe studio z ikeii? Edytowane 16 Grudnia 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #18740 Napisano 16 Grudnia 2010 Oris w pytę! graty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18741 Napisano 16 Grudnia 2010 Podziękował 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #18742 Napisano 16 Grudnia 2010 no,to jak ty,to ci dobrze idzie ,naprawdę wycisnąłeś klimat zegara.. a w tym moim,tak po prawdzie, w cholerę błędów,głębią ostrości trzeba pracować świadomie i precyzyjnie,a tu tak trochę przypadkowo,no i nieco przeostrzyłem przy szybkiej obróbce..ale ja już tak mam robię ,wrzucam na stronę a potem się krzywię i..czasem trzeba edit zrobić.. pzdr ,Oris fajny oglądałem kilka z nich na żywo i mam dużo sympatii dla tej firmy.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18743 Napisano 16 Grudnia 2010 Jak zrobic jakas prowizorke studia domowego, zeby robic zdjecia zegarkom? gdzies byl taki temat, nie moge znalesc... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #18744 Napisano 16 Grudnia 2010 http://zegarkiclub.pl/forum/topic/7492-fotografowanie-zegarkow-porady-techniczne-i-inne/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18745 Napisano 16 Grudnia 2010 Dzieki Tomek Jeszcze cos takiego zrobiłem : Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #18746 Napisano 16 Grudnia 2010 no i bardzo dobrze, fajnie rozmyte tło, ,obiekt wyeksponowany..spoko,jakie to szkło ,bo nie chce mi się śledztwa robić..? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18747 Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Canonowski 70-200 eLka Edytowane 16 Grudnia 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #18748 Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) 2.8.. czy 4.0 ? stawiam na 2.8 ,no nic ,masz czym robić i co focić ..raczej się wkręcisz.. Edytowane 16 Grudnia 2010 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18749 Napisano 16 Grudnia 2010 4.0 Powoli sie wkrecam tym bardziej ze mamy teraz w domu dwa aparaty 40d i 5d tak wiec z jednego moge korzystac 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #18750 Napisano 16 Grudnia 2010 korzystaj..tego 4.0 też mam ,spoko szkło .....dobra, czas kończyć bo offtop się robi.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach