krs 0 #28926 Napisano 22 Stycznia 2012 Serg - Citek z 99 r. nieźle, na prawdę nieźle się trzyma 'Czołg' DLC dobrze wygląda też, czerń ma w sobie to coś y60 - no w sumie tak, wtedy jeszcze nie znano tych powłok raczej Jak na zegarek ok. 30-letni to wygląda na prawdę dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #28927 Napisano 22 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28928 Napisano 22 Stycznia 2012 oj zachorowalem juz jakis czas temu.... moze uda sie zrealizowac dziki kolegom z forum Jest jeszcze bardzo sympatyczna, czarna kolorystyka. Moje archiwalne zdjęcie: 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsk 1 #28929 Napisano 22 Stycznia 2012 wiem, wiem tez ladna i ta co ma "glob" na tarczy (ale ona tylko z paskiem chyba) - jednak ta niebieska jakos tak najbardziej podeszla 0 czasem cos "cyka" a czasem cos "pika" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28930 Napisano 22 Stycznia 2012 wiem, wiem tez ladna i ta co ma "glob" na tarczy (ale ona tylko z paskiem chyba) - jednak ta niebieska jakos tak najbardziej podeszla Tak, ta 3-cia jest z globem i paskiem, a co do niebieskiej się zgadzam 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #28931 Napisano 22 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #28932 Napisano 22 Stycznia 2012 Dzis w domu na obu rekach: 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2295 #28933 Napisano 22 Stycznia 2012 ładny Seamasterek,takiej koronki(w stali ) szukalem.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28934 Napisano 23 Stycznia 2012 Łukasz, to Dornek kolegi z forum, czy dostaliście zegarek do recki prosto z Niemiec? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #28935 Napisano 23 Stycznia 2012 Klasycznie: Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #28936 Napisano 23 Stycznia 2012 Genialna ta Attesa!!! Ile średnica koperty? 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
are444 0 #28937 Napisano 23 Stycznia 2012 Data niedzisiejsza ale to jedyne zdjęcie jak do tej pory nie robione komórką... Uploaded with ImageShack.us Piękny zestaw, gratuluję. 0 Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 640 #28938 Napisano 23 Stycznia 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #28939 Napisano 23 Stycznia 2012 Sphinx - fajny zegarek i avatar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28940 Napisano 23 Stycznia 2012 Genialna ta Attesa!!! Ile średnica koperty?ATD53-3091, 42mm 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #28941 Napisano 23 Stycznia 2012 Czyli 1 mm mniej niż moja Attesa junior, czyli Perpetual AT? Myślałem, że mają tyle samo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28942 Napisano 23 Stycznia 2012 Czyli 1 mm mniej niż moja Attesa junior, czyli Perpetual AT? Myślałem, że mają tyle samo. Oprócz podobnego mechanizmu (AT H144/H145, Attesa H148) to właściwie są same różnice 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28943 Napisano 23 Stycznia 2012 Boję sie, że nie będę chciał już chodzić w innym zegarku Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #28944 Napisano 23 Stycznia 2012 Cały weekend był Seikacz MM na rhino, a teraz znów wskoczyła 5000 Boję sie, że nie będę chciał już chodzić w innym zegarku i bardzo dobrze nie będziesz nosił, to może uznasz, że nie potrzebujesz innych i będę miał ładną parkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 498 #28945 Napisano 23 Stycznia 2012 Dziś nowy nabytek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #28946 Napisano 23 Stycznia 2012 Michal84 Gratuluje Tissota, a Carlito1 przepięknego Rolka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 498 #28947 Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Dzięki PustyRZE. Niby to tylko Tissot, ale cieszy na całego Szczególnie urzekło mnie w nim wypukłe szkiełko z fazowaną krawędzią. Wybierałem miedzy tym, a Le Locle i w sekundę wiedziałem, którego chce mieć. Edytowane 23 Stycznia 2012 przez Michal84 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #28948 Napisano 23 Stycznia 2012 Łukasz, to Dornek kolegi z forum, czy dostaliście zegarek do recki prosto z Niemiec?owszem, dostaliśmy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28949 Napisano 23 Stycznia 2012 owszem, dostaliśmy W takim razie nie mogę się doczekać - jest fantastyczny. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28950 Napisano 23 Stycznia 2012 i bardzo dobrze nie będziesz nosił, to może uznasz, że nie potrzebujesz innych i będę miał ładną parkę Doxa ma u mnie status dożywocia 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach