Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, AK&AK napisał(-a):

Mój ulubiony zegarek i sasanka. Przezimowała, zakwitła, mam nowe hobby 😎 

1712845091414.jpg

Chodzi mi ten model po głowie od 6 lat. Wtedy kupiłem homara Pagani, ale nie przechodzi i ciągle na liście. Jak już będę miał Tissota i Balla, to będzie na celowniku. ;) 

Póki co podziwiam Twój  zegarek, no i nie mniej piękny akcent wiosenny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, gamemaster napisał(-a):

Dzieki. No właśnie nie za bardzo. Jak dla mnie sprawdzenie godziny to nie jest szybki look. Zawsze muszę chwilę pomyśleć. Może to kwestia IQ 😀 Między tym Timexem, a pilotem jaki mam, jest przepaść w odczytywaniu godziny. Jasna tarcza z jasnymi wskazówkami nie pomagają. Trzymam ten zegarek tylko ze względu na unikalny design. Jeśli chodzi o pływy, termometrem i kompas, to działają całkiem nieźle.

Ja ostatnio nabyłem Invictę o której można wszystko powiedzieć tylko nie to że jest czytelna, mimo srebrnych wskazówek i czarnej tarczy. Szkiełko nie ma żadnego antyrefleksu i to załatwia sprawę. No ale podobała mi się i była mocno budżetowa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi