eM_ 42317 #295909 Posted May 23, 2024 O właśnie zauważyłem, że data jest źle ustawiona 🙂🙂🥳 23 Share this post Link to post Share on other sites
cordi7 8087 #295911 Posted May 23, 2024 38 minut temu, pawelrr napisał(-a): Jak wrażenia? Bardzo mi się ten model podoba. 1 Share this post Link to post Share on other sites
KobyS0 8642 #295912 Posted May 23, 2024 5 godzin temu, Calisia1 napisał(-a): Jasne, rozumiem Twój punkt widzenia i poczucie estetyki..:) ja jednak uważam że do czarnych jeansów, białej koszuli (nie pod krawat ) i okazjonalnie narzucanej sportowej marynarki może pasować Do garniaka,czy pod koszule z krawatem rzecz jasna ubieram bardziej odpowiedni sprzęt..;) konstruktywna riposta 1 Share this post Link to post Share on other sites
pawelrr 2013 #295913 Posted May 23, 2024 (edited) Godzinę temu, cordi7 napisał(-a): Jak wrażenia? Bardzo mi się ten model podoba. Bardzo pozytywne. Aż jestem zaskoczony, że tak mi się podoba. Koperta ma ciekawy układ z różnymi płaszczyznami polerowanymi i szczotkowanymi, fanie to wszystko gra razem. No i kolor tarczy w zestawie z kolorem wskazówki GMT 🥰. Ale wpadł mi w oko Christopher Ward C65 Dune, więc nie wiem, czy nie będę się musiał za jakiś czas pozbyć Nodusa Edited May 23, 2024 by pawelrr 1 Share this post Link to post Share on other sites
Petru23 18876 #295914 Posted May 23, 2024 No dobra. Oficjalnie ze sobą chodzimy. I co nie spojrzę to inny kolor wskazówek. Cała paleta niebieskiego. 23 Share this post Link to post Share on other sites
Miszkolc 30533 #295916 Posted May 23, 2024 Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka 19 Share this post Link to post Share on other sites
Calisia1 3644 #295917 Posted May 23, 2024 Godzinę temu, Petru23 napisał(-a): No dobra. Oficjalnie ze sobą chodzimy. I co nie spojrzę to inny kolor wskazówek. Cała paleta niebieskiego. Wskazówki malowane czy ,,wyżarzane"? 😉 0 ,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.." Share this post Link to post Share on other sites
Calisia1 3644 #295919 Posted May 23, 2024 5 godzin temu, rafalmosty napisał(-a): Baja Panie, baja ...😉 1 ,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.." Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 89206 #295920 Posted May 23, 2024 Cały dzień na roboczo. 21 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
Petru23 18876 #295921 Posted May 23, 2024 7 minut temu, Calisia1 napisał(-a): Wskazówki malowane czy ,,wyżarzane"? 😉 Nie mam pojęcia. Ale to Aerowatch z SRP blisko 2k i więcej za wersję z bransoleta. Wychodzę z założenia, że jednak tu trzymają jakość (a nie jak w przypadku mechanizmów, że zrezygnowali z top Grade w każdym modelu zapominając o tym wspomnieć. 1943 posiada, pozostałe trzeba sprawdzać po kole balansowym (odsyłam do wątku o Aerowatch). Troszkę szarpnęło to zaufaniem do marki nawet u mnie, co nie zmienia faktu - jakość w szczególności w tej cenie jest niewiarygodna. A sprawdziłem dziesiątki zegarków na własnej ręce w różnym budżecie. Bo jestem nienormalny w tej kwestii, musi u mnie zaiskrzyć i muszę poobcować. Aerowatch mnie zaskoczył w cenie promo ale sklepowej a za tyle ile można kupić rozkochał. Sinatra leżącą obok, czy Surfboard (a są zrobione naprawdę fajnie z ciekawym detalingiem) imo odstają in minus. Ogólnie ja to kupuje i łykam jak pelikan. Nawet ten wywód, wspomagany dwoma potrójnymi ipami stanowi o chyba zachwycie tą marką. Po jej osobistym poznaniu. Sami powiedzcie, czy farba czy jednak coś więcej.... Sam chciałbym wiedzieć. A chyba jest ma forum przedstawiciel marki o ile mnie pamięć nie myli lub coś się nie zmienilo. Może on się wypowie? 4 Share this post Link to post Share on other sites
Calisia1 3644 #295922 Posted May 23, 2024 2 minuty temu, Petru23 napisał(-a): Nie mam pojęcia. Ale to Aerowatch z SRP blisko 2k i więcej za wersję z bransoleta. Wychodzę z założenia, że jednak tu trzymają jakość (a nie jak w przypadku mechanizmów, że zrezygnowali z top Grade w każdym modelu zapominając o tym wspomnieć. 1943 posiada, pozostałe trzeba sprawdzać po kole balansowym (odsyłam do wątku o Aerowatch). Troszkę szarpnęło to zaufaniem do marki nawet u mnie, co nie zmienia faktu - jakość w szczególności w tej cenie jest niewiarygodna. A sprawdziłem dziesiątki zegarków na własnej ręce w różnym budżecie. Bo jestem nienormalny w tej kwestii, musi u mnie zaiskrzyć i muszę poobcować. Aerowatch mnie zaskoczył w cenie promo ale sklepowej a za tyle ile można kupić rozkochał. Sinatra leżącą obok, czy Surfboard (a są zrobione naprawdę fajnie z ciekawym detalingiem) imo odstają in minus. Ogólnie ja to kupuje i łykam jak pelikan. Nawet ten wywód, wspomagany dwoma potrójnymi ipami stanowi o chyba zachwycie tą marką. Po jej osobistym poznaniu. Sami powiedzcie, czy farba czy jednak coś więcej.... Sam chciałbym wiedzieć. A chyba jest ma forum przedstawiciel marki o ile mnie pamięć nie myli lub coś się nie zmienilo. Może on się wypowie? Szczerze, myślę że termicznie obrabiane.. tak jak u Stowy.. Mam pilota Steinharta, pięknie położona farba.... Gdybym nie poczytał o tym to bym nie odróżnił.. 0 ,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.." Share this post Link to post Share on other sites
Dorian06 43640 #295923 Posted May 23, 2024 W dniu 20.05.2024 o 16:56, KobyS0 napisał(-a): Dzisiaj kolega syna, lat 17, pyta się mnie, czy wymienię w jego zegarku baterie, spoko, dawaj...... No i dał..... Nawet na rękę bałem się założyć 🤣🤣🤣🤣🤣🤣kazałem mu go zutylizować, co w mojej obecności zrobił i dostał ode mnie Timexa już ori 🤣🤣🤣a pisze w tym dziale, bo miałem to.cos dzisiaj na ręku..... Prawie.... Wspaniała postawa. 5 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Share this post Link to post Share on other sites
Miszkolc 30533 #295924 Posted May 24, 2024 O wschodzie Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka 19 Share this post Link to post Share on other sites