Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

38 minut temu, pawelrr napisał(-a):

Jak wrażenia? Bardzo mi się ten model podoba.

5 godzin temu, Calisia1 napisał(-a):

Jasne, rozumiem Twój punkt widzenia i poczucie estetyki..:)

ja jednak uważam że do czarnych jeansów, białej koszuli (nie pod krawat ) i okazjonalnie narzucanej sportowej marynarki  może pasować :)

Do garniaka,czy pod koszule z krawatem rzecz jasna ubieram bardziej odpowiedni sprzęt..;)

konstruktywna riposta :)  

Posted (edited)
Godzinę temu, cordi7 napisał(-a):

Jak wrażenia? Bardzo mi się ten model podoba.

Bardzo pozytywne. Aż jestem zaskoczony, że tak mi się podoba. :) Koperta ma ciekawy układ z różnymi płaszczyznami polerowanymi i szczotkowanymi, fanie to wszystko gra razem. No i kolor tarczy w zestawie z kolorem wskazówki GMT 🥰. Ale wpadł mi w oko Christopher Ward C65 Dune, więc nie wiem, czy nie będę się musiał za jakiś czas pozbyć Nodusa :)

Edited by pawelrr

Godzinę temu, Petru23 napisał(-a):

No dobra. Oficjalnie ze sobą chodzimy. I co nie spojrzę to inny kolor wskazówek. Cała paleta niebieskiego.

IMG_20240523_195456264.jpg

IMG_20240523_195459414_HDR.jpg

IMG_20240523_200037243.jpg

Wskazówki malowane czy ,,wyżarzane"? 😉

,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.."

5 godzin temu, rafalmosty napisał(-a):

IMG_1263.jpeg

Baja Panie, baja ...😉

,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.."

7 minut temu, Calisia1 napisał(-a):

Wskazówki malowane czy ,,wyżarzane"? 😉

Nie mam pojęcia. Ale to Aerowatch z SRP blisko 2k i więcej za wersję z bransoleta. Wychodzę z założenia, że jednak tu trzymają jakość (a nie jak w przypadku mechanizmów, że zrezygnowali z top Grade w każdym modelu zapominając o tym wspomnieć. 1943 posiada, pozostałe trzeba sprawdzać po kole balansowym (odsyłam do wątku o Aerowatch). Troszkę szarpnęło to zaufaniem do marki nawet u mnie, co nie zmienia faktu - jakość w szczególności w tej cenie jest niewiarygodna. A sprawdziłem dziesiątki zegarków na własnej ręce w różnym budżecie. Bo jestem nienormalny w tej kwestii, musi u mnie zaiskrzyć i muszę poobcować. Aerowatch mnie zaskoczył w cenie promo ale sklepowej a za tyle ile można kupić rozkochał. Sinatra leżącą obok, czy Surfboard (a są zrobione naprawdę fajnie z ciekawym detalingiem) imo odstają in minus. Ogólnie ja to kupuje i łykam jak pelikan. Nawet ten wywód, wspomagany dwoma potrójnymi ipami stanowi o chyba zachwycie tą marką. Po jej osobistym poznaniu.

Sami powiedzcie, czy farba czy jednak coś więcej.... Sam chciałbym wiedzieć. A chyba jest ma forum przedstawiciel marki o ile mnie pamięć nie myli lub coś się nie zmienilo. Może on się wypowie?

IMG_20240523_212803462_HDR.jpg

IMG_20240523_212750361.jpg

IMG_20240523_212743189_HDR.jpg

IMG_20240523_212739248_HDR.jpg

IMG_20240523_212708186_HDR.jpg

IMG_20240523_212652906_HDR.jpg

IMG_20240523_212651231_HDR.jpg

2 minuty temu, Petru23 napisał(-a):

Nie mam pojęcia. Ale to Aerowatch z SRP blisko 2k i więcej za wersję z bransoleta. Wychodzę z założenia, że jednak tu trzymają jakość (a nie jak w przypadku mechanizmów, że zrezygnowali z top Grade w każdym modelu zapominając o tym wspomnieć. 1943 posiada, pozostałe trzeba sprawdzać po kole balansowym (odsyłam do wątku o Aerowatch). Troszkę szarpnęło to zaufaniem do marki nawet u mnie, co nie zmienia faktu - jakość w szczególności w tej cenie jest niewiarygodna. A sprawdziłem dziesiątki zegarków na własnej ręce w różnym budżecie. Bo jestem nienormalny w tej kwestii, musi u mnie zaiskrzyć i muszę poobcować. Aerowatch mnie zaskoczył w cenie promo ale sklepowej a za tyle ile można kupić rozkochał. Sinatra leżącą obok, czy Surfboard (a są zrobione naprawdę fajnie z ciekawym detalingiem) imo odstają in minus. Ogólnie ja to kupuje i łykam jak pelikan. Nawet ten wywód, wspomagany dwoma potrójnymi ipami stanowi o chyba zachwycie tą marką. Po jej osobistym poznaniu.

Sami powiedzcie, czy farba czy jednak coś więcej.... Sam chciałbym wiedzieć. A chyba jest ma forum przedstawiciel marki o ile mnie pamięć nie myli lub coś się nie zmienilo. Może on się wypowie?

IMG_20240523_212803462_HDR.jpg

IMG_20240523_212750361.jpg

IMG_20240523_212743189_HDR.jpg

IMG_20240523_212739248_HDR.jpg

IMG_20240523_212708186_HDR.jpg

IMG_20240523_212652906_HDR.jpg

IMG_20240523_212651231_HDR.jpg

Szczerze, myślę że termicznie obrabiane.. tak jak u Stowy..

Mam pilota Steinharta, pięknie położona farba.... Gdybym nie poczytał o tym to bym nie odróżnił..

W dniu 20.05.2024 o 16:56, KobyS0 napisał(-a):

Dzisiaj kolega syna, lat 17, pyta się mnie, czy wymienię w jego zegarku baterie, spoko, dawaj...... No i dał..... Nawet na rękę bałem się założyć 🤣🤣🤣🤣🤣🤣kazałem mu go zutylizować, co w mojej obecności zrobił i dostał ode mnie Timexa już ori 🤣🤣🤣a pisze w tym dziale, bo miałem to.cos dzisiaj na ręku..... Prawie....

IMG_3896.jpeg

IMG_3897.jpeg

IMG_3898.jpeg

Wspaniała postawa. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...