Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
News will be here
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

Taka sytuacja (nadgarstek małżonka):
IMG_4540.thumb.jpeg.57443b82ddb8d7c4ff0088e00267c914.jpeg

Drineczek, to chyba że 750 ml

...

5 minut temu, mirfak napisał(-a):

Drineczek, to chyba że 750 ml emoji23.png

Aperolek, tylko 300 ml :).

22 godziny temu, Dorian06 napisał(-a):

Oczywiście, że nie. 

Wybieram miejsca na wypoczynek, zwiedzanie tylko te które mnie interesują. 

Dlatego na maj zaplanowałem na Dubaj tylko trzy dni, jeden więcej niż na Kuala Lumpur i jeden mniej niż na Singapur.

42 minuty temu, mroova napisał(-a):

Dlatego na maj zaplanowałem na Dubaj tylko trzy dni,

Brzmi to rozsądnie. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Godzinę temu, mroova napisał(-a):

Dlatego na maj zaplanowałem na Dubaj tylko trzy dni, jeden więcej niż na Kuala Lumpur i jeden mniej niż na Singapur.

Kuala Lumpur to akurat fajny azjatycki pierdolnik, mam dobre wspomnienia, lepsze niż z Singapuru.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

37 minut temu, Dorian06 napisał(-a):

Brzmi to rozsądnie.

Teraz miał to być wypad typowo urlopowy, po 3 - 4 dni "zwiedzania" z dzieckiem i plażowania, w cenie 11 tysi czyli jak za niewypasioną Turcję wydawało się ciekawą ofertą. Wystraszyły nas upały, przemieszczanie się po mieście przy 44-45°C po prostu odpada. Z kolei 20 °C na Teneryfie też bez sensu.

Wiele kierunków znamy już dobrze, inne wydawały się mało atrakcyjne a Czarnogóra zbyt droga jak na to, co ma do zaoferowania (z wypadami typu Dubrownik, Kotor i Budva wychodziła po prawie 20 koła, zresztą tam też już byłem).

Letnie tygodniowe wyjazdy mamy bez napinki, decyzja często na ostatni moment. Będzie więc Turcja Egejska (gdzie jeszcze nas nie było), na pewno Efez, Izmir i może Pamukkale - jeśli nie będzie zbyt gorąco.

Ale wolałbym od niej Dubaj, nawet wiedząc że to lekki obciach, targowisko blichtru i próżności.

@oszolom o, inaczej niż wszyscy inni - co tam ciekawego oprócz oklepanych atrakcji bedekerowych ?

Edited by mroova

12 minut temu, mroova napisał(-a):

Teraz miał to być wypad typowo urlopowy, po 3 - 4 dni "zwiedzania" z dzieckiem i plażowania, w cenie 11 tysi czyli jak za niewypasioną Turcję wydawało się ciekawą ofertą. Wystraszyły nas upały, przemieszczanie się po mieście przy 44-45°C po prostu odpada. Z kolei 20 °C na Teneryfie też bez sensu.

Wiele kierunków znamy już dobrze, inne wydawały się mało atrakcyjne a Czarnogóra zbyt droga jak na to, co ma do zaoferowania (z wypadami typu Dubrownik, Kotor i Budva wychodziła po prawie 20 koła, zresztą tam też już byłem).

Letnie tygodniowe wyjazdy mamy bez napinki, decyzja często na ostatni moment. Będzie więc Turcja Egejska (gdzie jeszcze nas nie było), na pewno Efez, Izmir i może Pamukkale - jeśli nie będzie zbyt gorąco.

Ale wolałbym od niej Dubaj, nawet wiedząc że to lekki obciach, targowisko blichtru i próżności.

@oszolom o, inaczej niż wszyscy inni - co tam ciekawego oprócz oklepanych atrakcji bedekerowych ?

klimacik miasta, tak w skrócie. połazić tam, gdzie nie ma atrakcji ;). bo z tych takich bedekerowych to rzeczywiście nędza.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

6 godzin temu, Trollix napisał(-a):

Piątek w biegu, zegar roboczy,wszystko robocze ;) miłego!

Screenshot_20240816_134338_Gallery.jpg

Aby wszyscy mieli takie robocze sikory 😉👍

12 godzin temu, kingcrimson napisał(-a):

IMG_20240816_191504159~2.jpg

Ta Tarcza zawsze wygląda  inaczej. 

👍