Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.11.2025 o 08:34, DawidM86 napisał(-a):

Jedna z najładniejszych i najrzadszych Rivier od B&M. Riviera retrograde seconds. W srodku wykonany na zyczenie B&M i uzyty tylko w dwoch modelach mechanizm Lajoux-Perret 3533. :) 

IMG_1686.jpeg

Świetny zegarek, bardzo miły dla oka. Plus za krótką notkę o modelu. Ciekawy koncept dodawania zdjęcia sikora wraz z krótkim opisem, co w środku, jak się spisuje, czy limitka etc. Coś dla oka i coś dla umysłu 😉 Niezależnie czy pospoliciak czy biały kruk. Moim zdaniem odrobinę wzbogaciło by to codzienny przegląd nadgarstków :) Co Wy na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nigdy nie wiem czy u Ciebie to talent czy taki high end'owy sprzęt .

Talent i umiejętności. Bez nich nawet z najlepszego sprzętu niewiele się wyciśnie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

a3c7c4c28610ada172789b1fa1f2a159.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Chyba Ci jeszcze nie gratulowałem. Jak się kiedyś pojawi u mnie niepohamowana chęć i odpowiednia gotówka, to też kupię. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Chyba Ci jeszcze nie gratulowałem. Jak się kiedyś pojawi u mnie niepohamowana chęć i odpowiednia gotówka, to też kupię. ;) 

Bardzo dziękuję ☺️ ten zegarek spełni każde twoje zegarkowe wymagania do takiego stopnia, że nie będziesz już myślał o zakupie kolejnego, ma wszystko czego potrzeba 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Bardzo dziękuję ☺️ ten zegarek spełni każde twoje zegarkowe wymagania do takiego stopnia, że nie będziesz już myślał o zakupie kolejnego, ma wszystko czego potrzeba 😉

Żaden nie ma "wszystkiego" i żaden nie będzie ostatni. Choć temu niewiele brakuje. 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Żaden nie ma "wszystkiego" i żaden nie będzie ostatni. Choć temu niewiele brakuje. 🙂

Jak tylko budżet na to pozwala to kto bogatemu zabroni :D ja należę do grona ludzi biedniejszych ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi