Socool 3795 #332078 Posted March 6 Udanego weekendu. 🙂 21 Share this post Link to post Share on other sites
Mistrz17 7900 #332087 Posted March 6 Coś ostatnio nie mogę się wstrzelić zakupem.... 25 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 64202 #332088 Posted March 6 31 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
AspirantS 27872 #332089 Posted March 6 Godzinę temu, Mistrz17 napisał(-a): Coś ostatnio nie mogę się wstrzelić zakupem.... Że niby jak? Wybierasz i jesteś niezadowolony? Kupujesz i za późno wrzucasz fotografie? Przymierzałem ostatnio Navitaimera 46 mm. Pasował idealnie. Do momentu, gdy żona mi szepnęła, że mnie nie stać nawet na ostatnie 4 cyfry... Jak Ci się nie podoba, to za OKAZYJNĄ cenę chętnie wezmę... 3 Share this post Link to post Share on other sites
abir 11065 #332091 Posted March 6 18 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Share this post Link to post Share on other sites
Mistrz17 7900 #332092 Posted March 6 Godzinę temu, AspirantS napisał(-a): Że niby jak? Wybierasz i jesteś niezadowolony? Kupujesz i za późno wrzucasz fotografie? Przymierzałem ostatnio Navitaimera 46 mm. Pasował idealnie. Do momentu, gdy żona mi szepnęła, że mnie nie stać nawet na ostatnie 4 cyfry... Jak Ci się nie podoba, to za OKAZYJNĄ cenę chętnie wezmę... Takie wieczorne piwno-wódkowe błędne przemyślenia 1 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
czuszka 10342 #332094 Posted March 6 2 godziny temu, Dnlaie napisał(-a): Strasznie monotematyczny jesteś😉 5 Share this post Link to post Share on other sites
Lincoln Six Echo 91853 #332095 Posted March 6 19 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 64202 #332096 Posted March 6 Godzinę temu, czuszka napisał(-a): Strasznie monotematyczny jesteś😉 Wszystko dlatego, że zastanawiam się - który zegarek dał mi tyle, w takiej cenie 🤔 *może do 'zwykłej ety' - też musiałem dorosnąć heh 0 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
Heavyweight2712 8831 #332098 Posted March 6 4 godziny temu, AspirantS napisał(-a): Do momentu, gdy żona mi szepnęła, że mnie nie stać Dobra żona szepnęła by ,,Jeżeli chcesz kochanie mogę Ci dołożyć do tego zegarka ponieważ zależy mi na twoim szczęściu’’ 😉 1 Share this post Link to post Share on other sites
qbapiasek 31848 #332099 Posted March 7 Wczesny spacer mimo że weekend - ruszam zaraz na rekonesans na granicę, mówi się że Azerbejdżan się szykuje na wojnę to może coś ciekawego zobaczę 😎 31 Share this post Link to post Share on other sites