Funky_Koval 24793 #333129 Posted March 26 Nie wiem, przypasowała kolorystyka. Albo Rolexa albo tańszego Smithsa będzie trzeba szukać... 16 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
gszydlowsky 16472 #333131 Posted March 26 28 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Albo Rolexa albo tańszego Smithsa będzie trzeba szukać... Smiths na dłuższą metę też się znudzi 😁 2 Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 24793 #333132 Posted March 26 16 minut temu, gszydlowsky napisał(-a): Smiths na dłuższą metę też się znudzi 😁 Stara prawda. Jak chcesz jakis model to zbieraj na ten bo zamienniki to tylko strata kasy 4 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 62020 #333134 Posted March 26 Godzinę temu, Funky_Koval napisał(-a): Nie wiem, przypasowała kolorystyka. Albo Rolexa albo tańszego Smithsa będzie trzeba szukać... 32 minuty temu, gszydlowsky napisał(-a): Smiths na dłuższą metę też się znudzi 😁 16 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Stara prawda. Jak chcesz jakis model to zbieraj na ten bo zamienniki to tylko strata kasy "...podobny jest Rolex do kupca, poszukującego pięknych pereł. Gdy znalazł jedną drogocenną perłę, poszedł, sprzedał wszystko, co miał, i kupił ją." 22 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 27760 #333135 Posted March 26 24 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
ireo 5450 #333136 Posted March 26 4 godziny temu, Butik napisał(-a): Bardzo dobrze wygląda takie luzackie zestawienie. 2 - ireo Share this post Link to post Share on other sites
Markol 3162 #333137 Posted March 26 Trochę kolorów w ten ponury dzień 25 Share this post Link to post Share on other sites
Moonlight 2383 #333139 Posted March 26 (edited) Edited March 26 by Moonlight Wyzwanie od Callahan przyjęte, tło podrasowane 😁 28 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 19719 #333140 Posted March 26 25 📸@horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 24793 #333141 Posted March 26 44 minuty temu, Dnlaie napisał(-a): "...podobny jest Rolex do kupca, poszukującego pięknych pereł. Gdy znalazł jedną drogocenną perłę, poszedł, sprzedał wszystko, co miał, i kupił ją." Co tu się wgl odjaniepawliło xD pare lat temu gdyby ktoś mi powiedział, że będę myślał o Rolku to bym się w czoło popukał 1 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
gszydlowsky 16472 #333142 Posted March 26 58 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Gdy znalazł jedną drogocenną perłę, poszedł, sprzedał wszystko, co miał, i kupił ją." Nawet zaczynam myśleć , czy się nie pozbyć wszystkich zegarków na rzecz tego jednego, i tak nie lubię rotacji 😅 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 62020 #333143 Posted March 26 15 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Co tu się wgl odjaniepawliło xD pare lat temu gdyby ktoś mi powiedział, że będę myślał o Rolku to bym się w czoło popukał Spoko. też nie mogę uwierzyć - że mam Rolka heh 1 minutę temu, gszydlowsky napisał(-a): Nawet zaczynam myśleć , czy się nie pozbyć wszystkich zegarków na rzecz tego jednego, i tak nie lubię rotacji 😅 Ja tam (wyprzedaży 'wszystkiego') nie żałuję...za to o pozbywaniu R. nie myślę (a rotacji - też miałem serdecznie dość! hah) 1 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
qbapiasek 31155 #333145 Posted March 26 Mgła, start odwołany 😉 25 Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 53439 #333146 Posted March 26 1 godzinę temu, Dnlaie napisał(-a): "...podobny jest Rolex do kupca, poszukującego pięknych pereł. Gdy znalazł jedną drogocenną perłę, poszedł, sprzedał wszystko, co miał, i kupił ją." A potem dokupił do pary DJ, a dla urozmaicenia Vulcaina... I mimo perły drogocennej nie powiedział jeszcze ostatniego słowa... Czego życzę 47 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): (...)pare lat temu gdyby ktoś mi powiedział, że będę myślał o Rolku to bym się w czoło popukał Ale to było parę lat pobytu na forum temu. Zmieniłeś nick, zmieniłeś rozmiarówkę, dojrzewasz do R. 36 minut temu, gszydlowsky napisał(-a): Nawet zaczynam myśleć , czy się nie pozbyć wszystkich zegarków na rzecz tego jednego, i tak nie lubię rotacji 😅 Sądząc po zdjęciach ilustrujących postęp w wykańczaniu domu to jesteś tuż przed Ex. A że kusi Cię od dawna... Czego życzę. 4 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites
dzajro1 7295 #333148 Posted March 26 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 18 Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 53439 #333149 Posted March 26 29 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites
mirfak 4126 #333150 Posted March 26 Mojej córki ręka ;-) 22 ... Share this post Link to post Share on other sites