Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

28 minut temu, Funky_Koval napisał(-a):

Albo Rolexa albo tańszego Smithsa będzie trzeba szukać...

Smiths na dłuższą metę też się znudzi 😁

16 minut temu, gszydlowsky napisał(-a):

Smiths na dłuższą metę też się znudzi 😁

Stara prawda. Jak chcesz jakis model to zbieraj na ten bo zamienniki to tylko strata kasy

quartz bandit

4 godziny temu, Butik napisał(-a):

IMG_7932.jpeg

Bardzo dobrze wygląda takie luzackie zestawienie.

- ireo

44 minuty temu, Dnlaie napisał(-a):

"...podobny jest Rolex do kupca, poszukującego pięknych pereł. Gdy znalazł jedną drogocenną perłę, poszedł, sprzedał wszystko, co miał, i kupił ją." ;) 

1756472139662.jpg

Co tu się wgl odjaniepawliło xD pare lat temu gdyby ktoś mi powiedział, że będę myślał o Rolku to bym się w czoło popukał

quartz bandit

58 minut temu, Dnlaie napisał(-a):

Gdy znalazł jedną drogocenną perłę, poszedł, sprzedał wszystko, co miał, i kupił ją."

Nawet zaczynam myśleć , czy się nie pozbyć wszystkich zegarków na rzecz tego jednego, i tak nie lubię rotacji 😅

15 minut temu, Funky_Koval napisał(-a):

Co tu się wgl odjaniepawliło xD pare lat temu gdyby ktoś mi powiedział, że będę myślał o Rolku to bym się w czoło popukał

Spoko. też nie mogę uwierzyć - że mam Rolka heh

1 minutę temu, gszydlowsky napisał(-a):

Nawet zaczynam myśleć , czy się nie pozbyć wszystkich zegarków na rzecz tego jednego, i tak nie lubię rotacji 😅

Ja tam (wyprzedaży 'wszystkiego') nie żałuję...za to o pozbywaniu R. nie myślę (a rotacji - też miałem serdecznie dość! hah)

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

1 godzinę temu, Dnlaie napisał(-a):

"...podobny jest Rolex do kupca, poszukującego pięknych pereł. Gdy znalazł jedną drogocenną perłę, poszedł, sprzedał wszystko, co miał, i kupił ją." ;) 

A potem dokupił do pary DJ, a dla urozmaicenia Vulcaina... I mimo perły drogocennej nie powiedział jeszcze ostatniego słowa... Czego życzę :)

47 minut temu, Funky_Koval napisał(-a):

(...)pare lat temu gdyby ktoś mi powiedział, że będę myślał o Rolku to bym się w czoło popukał

Ale to było parę lat pobytu na forum temu. Zmieniłeś nick, zmieniłeś rozmiarówkę, dojrzewasz do R. 

36 minut temu, gszydlowsky napisał(-a):

Sądząc po zdjęciach ilustrujących postęp w wykańczaniu domu to jesteś tuż przed Ex. A że kusi Cię od dawna... Czego życzę.

Małżeństwo i zegarki.