Funky_Koval 24734 #333851 Posted April 8 34 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
Genovese_ 16510 #333854 Posted April 8 (edited) Taka sytuacja od dziś 5 rano : Edited April 8 by Genovese_ 28 Share this post Link to post Share on other sites
Frozenn 8163 #333860 Posted April 8 21 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Petarda, miałem, sprzedałem i żałuję. Żaden inny w budżetowym zasięgu nie ma tego czegoś. Chętnie przyjmę podpowiedzi i sugestie na coś ciekawego z brązu w automacie do 3k PLN. Nowa kolekcja Glycine oferuje kilka ciekawych, odświeżonych sztuk, ale co poza Glicerynami? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mistrz17 7750 #333861 Posted April 8 Dzisiaj kwarcowo 😉 25 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 61600 #333862 Posted April 8 31 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
Trollix 5039 #333863 Posted April 8 Po raz pierwszy od lat opuściłem życzenia Wielkanocne dla Panów, bo w szpitalu byłem, ale po czasie się z serca dołączam : Radosnych Świąt, a po Świętach samych dobrych chwil tak, jak sobie je najlepiej wyobrażacie Wam życzę A na łapie Lange 1 (mark 1 dial) plus fabryczna zintegrowana bransa Wellendorf for Lange 40 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 19703 #333866 Posted April 8 @Trollix 1 plan wspaniały a i drugi niezgorszy 38 📸@horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
greenmag 6384 #333867 Posted April 8 24 Kartoteka Zegarków - Najlepszy sposób na organizację Twojej kolekcji zegarków - https://greenmag-pl.github.io/kartoteka Share this post Link to post Share on other sites
Lincoln Six Echo 87298 #333868 Posted April 8 19 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Share this post Link to post Share on other sites
Autor1984 14685 #333870 Posted April 8 1 godzinę temu, Trollix napisał(-a): Po raz pierwszy od lat opuściłem życzenia Wielkanocne dla Panów, bo w szpitalu byłem, ale po czasie się z serca dołączam : Radosnych Świąt, a po Świętach samych dobrych chwil tak, jak sobie je najlepiej wyobrażacie Wam życzę A na łapie Lange 1 (mark 1 dial) plus fabryczna zintegrowana bransa Wellendorf for Lange Również wszystkiego dobrego. Urocze tło 4 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Share this post Link to post Share on other sites
Trollix 5039 #333872 Posted April 8 (edited) 1 godzinę temu, Autor1984 napisał(-a): Również wszystkiego dobrego. Urocze tło Żona kazała spoważnieć i suva kupić dziękuję! Ps. A żeby nie był offtop, to Wellendorf 3 godziny temu, Jan napisał(-a): @Trollix 1 plan wspaniały a i drugi niezgorszy Serdeczne dzięki jednak potwierdza mi się teza od lat, że jak reverso,to zawsze mili ludzie (serio,jest taka prawidlowość) Edited April 8 by Trollix 12 Share this post Link to post Share on other sites
Lincoln Six Echo 87298 #333874 Posted April 8 19 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Share this post Link to post Share on other sites