machlo 9491 #337976 Posted June 22 Bakteria na kawie 32 Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 55262 #337977 Posted June 22 37 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites
Genovese_ 18170 #337980 Posted June 22 Godzinę temu, Pierce34 napisał(-a): Bardzo fajny. Wygodny? Tym Seiko zainspirowałeś mnie do kupna mojego. 🙂 Wiem, wiem, pisałeś o tej inspiracji już kilka razy.Domyśliłem się, że w kontekście zakupu FXD i to, że Seiko stawiam wyżej... Jeśli chodzi o ten pasek, to kupiłem go bardziej na test, jak taka zieleń będzie mi leżeć w odbiorze bezpośrednim na nadgarstku.Nie jest zbyt wygodny i ogólnie taka sobie jakość, choć jak patrzę, ile kosztował, to zakup w porządku. A prawdziwy militarny zielony pasior do SLA to pewnie zrobi mi ze swoich ultra-premium materiałów Filip (eye_lip.). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Edmund Exley 9418 #337982 Posted June 22 5 godzin temu, alpaczino napisał(-a): Ekstra, w swoim naturalnym środowisku A miałeś czas, żeby zrobić taką sesję jak do recenzji, bez nadgarstka w kadrze? Ja natomiast jestem bardzo usatysfakcjonowany dokładnością i komfortem noszenia Siderala. 29 Share this post Link to post Share on other sites
Pierce34 11396 #337983 Posted June 22 52 minuty temu, Genovese_ napisał(-a): Wiem, wiem, pisałeś o tej inspiracji już kilka razy.Domyśliłem się, że w kontekście zakupu FXD i to, że Seiko stawiam wyżej... Jeśli chodzi o ten pasek, to kupiłem go bardziej na test, jak taka zieleń będzie mi leżeć w odbiorze bezpośrednim na nadgarstku.Nie jest zbyt wygodny i ogólnie taka sobie jakość, choć jak patrzę, ile kosztował, to zakup w porządku. A prawdziwy militarny zielony pasior do SLA to pewnie zrobi mi ze swoich ultra-premium materiałów Filip (eye_lip.). Kilka to chyba nie, raczej 2 razy. 🙂 Chciałem okazać swoją wdzięczność, może zbyt wylewnie. Poprawię się. 😉 Pytając o wygodę miałem na myśli kopertę Seiko, nie pasek. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Klincz 1365 #337984 Posted June 22 Cóż, mam i ja tego wulgarnego garniturowca. Niby G-Shock a strach przytrzeć o cokolwiek, bo się porysuje. I co? mam go trzymać w szkatułce? A ten moduł cyfrowy w negatywie, ech... nawet w silnych okularach nie widzę co wyświetla 😏 22 Share this post Link to post Share on other sites
DawidM86 3957 #337987 Posted June 22 Dzis limitowana do 188 sztuk Alpina. Genialny zegarek! 34 Share this post Link to post Share on other sites
hrabia 32690 #337991 Posted June 22 2 godziny temu, Edmund Exley napisał(-a): Ekstra, w swoim naturalnym środowisku A miałeś czas, żeby zrobić taką sesję jak do recenzji, bez nadgarstka w kadrze? Ja natomiast jestem bardzo usatysfakcjonowany dokładnością i komfortem noszenia Siderala. z czego ta koperta? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 63906 #337993 Posted June 22 35 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
Domingo66i6 5748 #337996 Posted June 22 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 26 Share this post Link to post Share on other sites
Jogi 11203 #337998 Posted June 22 30 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Share this post Link to post Share on other sites
KobyS0 9558 #337999 Posted June 22 1 minutę temu, Jogi napisał(-a): nooo Panie, jak minister rolnictwa 1 Share this post Link to post Share on other sites
Genovese_ 18170 #338000 Posted June 22 4 godziny temu, Pierce34 napisał(-a): Pytając o wygodę miałem na myśli kopertę Seiko, nie pasek. Tak wygodny jak na tak duży zegar( 45 mm x 13 mm ) fajnie leży na moim nadgarstku. 1 Share this post Link to post Share on other sites