Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
News will be here
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

35 minut temu, Wuj napisał(-a):

Świeżutka dostawa od kolegów z Gnomon. Zerwane łańcuchy dostaw to plotki! 😀W czwartek kupiony, chapsnąłem ostatnią sztukę.

Squale naprawdę robi robotę w swojej kategorii wagowej. Świetny zegar

B835330A-E019-4E8D-9A84-B0B0E13601B4.jpeg

Świetny jest

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Orient Star, Oris, Phoibos, Zelos

24 minutes ago, Paulus57 said:

Czy to mod? 

Oczywiście, w rzeczywistości to smutne i ponure 7002-7001😉

2 minuty temu, Londek napisał(-a):

Oczywiście, w rzeczywistości to smutne i ponure 7002-7001😉

Ja też lubię weselsze zegarki :) (jak wyżej). 

1 minutę temu, rafalmosty napisał(-a):

😉

2082F379-3634-4B77-9EBD-3D4ADFEB2ED2.jpeg

Kolejne artystyczne cacko (nie tylko fotka). Gratuluję. :) 

2 minuty temu, tomaliusz napisał(-a):

Mój nadgarstek się dzisiaj przemęczy tym niegodnym zegarkiem bez baterii 🤣 

IMG_20211012_155028.jpg

Słyszałem, że te bez baterii, to ciągle się zatrzymują, no i są bardzo niedokładne... 

18 minut temu, tofiks_th napisał(-a):

Najnowszy nabytek😀

IMG_20211012_153551.jpg

Jak zobaczyłem ten zegarek, to od razu wujka Gugla zapytałem. Skąd pomysł zakupu i co w środku siedzi? 

2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Słyszałem, że te bez baterii, to ciągle się zatrzymują, no i są bardzo niedokładne... 

Jak zobaczyłem ten zegarek, to od razu wujka Gugla zapytałem. Skąd pomysł zakupu i co w środku siedzi? 

Zakup na allegro, używka ale jak noweczka, mają takie nowki na pasku nato firma Incomplex bodajże. Tak od dłuższego czasu poszukiwałem kwarca w diverowej stylistyce o niedużym rozmiarze i szafirem na pokładzie. A że ostatnio mnie drażnią te automaty, więc większość wyprzedalem i wzdycham do czasów, gdy wystarczał mi jeden zegarek. 

3 minuty temu, tofiks_th napisał(-a):

Zakup na allegro, używka ale jak noweczka, mają takie nowki na pasku nato firma Incomplex bodajże. Tak od dłuższego czasu poszukiwałem kwarca w diverowej stylistyce o niedużym rozmiarze i szafirem na pokładzie. A że ostatnio mnie drażnią te automaty, więc większość wyprzedalem i wzdycham do czasów, gdy wystarczał mi jeden zegarek. 

To się nazywa iść pod prąd trendom zegarkowych oszołomów. Z czasem odchodzi się od kwarców, bo "bez duszy" a Ty po swojemu ;) . 

46 minut temu, tofiks_th napisał(-a):

Najnowszy nabytek😀

IMG_20211012_153551.jpg

Graty!

Tylko do czego to jest podobne? ... bo nie wiem 🤔 

Niech ortodoksi zegarkowi się wypowiedzą bo nie wiem czy hejtować już czy nie :D

7 minut temu, tomaliusz napisał(-a):

Graty!

Tylko do czego to jest podobne? ... bo nie wiem 🤔 

Niech ortodoksi zegarkowi się wypowiedzą bo nie wiem czy hejtować już czy nie :D

Dziękuję bardzo. A wg mnie to zaleta, że nie widać  inspiracji dizajnerskich😀, tylko branse muszę zmienić bo taka świecącą i mam podejrzenia, że nie od tego zegarka. 

27 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

To się nazywa iść pod prąd trendom zegarkowych oszołomów. Z czasem odchodzi się od kwarców, bo "bez duszy" a Ty po swojemu ;) . 

A zostały mi jeszcze dwa awtomaty, jeden z Chin a drugi z Rosji (Amfibia), i kilka vintage mechaników radzieckich, także maszyny z duszą również siedzą w pudle😉

Edited by tofiks_th

5 minut temu, tofiks_th napisał(-a):

Dziękuję bardzo. A wg mnie to zaleta, że nie widać  inspiracji dizajnerskich😀, tylko branse muszę zmienić bo taka świecącą i mam podejrzenia, że nie od tego zegarka. 

A zostały mi jeszcze dwa awtomaty, jeden z Chin a drugi z Rosji (Amfibia), i kilka vintage mechaników radzieckich, także maszyny z duszą również siedzą w pudle😉

Czyli jest dla Ciebie nadzieja... ;)