Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
News will be here
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

3 minuty temu, luukasz napisał(-a):

Timex Marlin

34FF65AF-F945-47E7-9EAD-5E02D37E116F.jpeg

Był ostatnio w promocji za 409 i z bólem sobie odpuściłem, bo szkoda było nie wziąć, ale budżet na minusie i zamiast zegarka wziąłem na wstrzymanie ;)

11 godzin temu, krisu2 napisał(-a):

7500-H00338

Dokladnie jak piszesz, struktura tarczy jak żywo przypomina papier czerpany. Może w powiększeniu będzie to lepiej widoczne. Tak czy siak na zdjęciach trudno to oddać, na żywo zaś naprawdę robi wrażenie

9B80A448-5E2C-4DC9-A0C9-C3D5492C9799.jpeg

831A21CD-DABB-47FC-A9D5-93BD67CE55C8.jpeg

Fantastyczna faktura. Niestety w necie niedostępny, choć kiedyś był do wzięcia za nieduże pieniądze. Tym bardziej gratuluję. 

@Paulus57

Ja swojego kupilem za 139€. Początkowo chcialem go odsprzedać, jednak ostatnio pozyskalem idealnie dopasowaną bransolete elastyczną timexa tak więc wrzucam go na nadgarstek i noszę z uśmiechem na twarzy.

6 minut temu, luukasz napisał(-a):

@Paulus57

Ja swojego kupilem za 139€. Początkowo chcialem go odsprzedać, jednak ostatnio pozyskalem idealnie dopasowaną bransolete elastyczną timexa tak więc wrzucam go na nadgarstek i noszę z uśmiechem na twarzy.

Jeżeli tylko za bardzo nie skubie włosów, to idealnie. Zaraziłem się Timexami i będzie trudno kupić coś z wyższej półki, jak tyle fajnej drobnicy. :) 

1 godzinę temu, krisu2 napisał(-a):

Dziękuję.

Swojego odkupiłem od kolegi który przywiózł go z Japonii. 

I to właśnie w tej zabawie jest najfajniejsze aby mieć coś niepospolitego, niekoniecznie wydając na to worek pieniędzy😉

A żeby nie było offtopu, dziś jeden z moich ulubieńców. Kocham te maleństwa 

6B3E2AC0-831B-4D24-A864-D7D3F772155F.jpeg

Ja także ostatnio zaczynam się interesować mniejszymi zegarkami. Choć, jak się podoba, to gotów jestem kupić i nosić giganta. Od dłuższego czasu poluję na, bardzo tu niepopularną, choć zgadzam się kontrowersyjną Invictę z turbinką a ta ma wg różnych źródeł 47-49 mm. 

28 minut temu, eye_lip napisał(-a):

IMG_20220226_114304 (1).jpg

Maleństwo. Chyba nie ma nawet 33mm?