mario1971 68605 #13751 Napisano 11 Stycznia 2019 I tak wlaśnie rodzą się legendy, fajnie. A dziś część lamentuje ze kazdy kolejny wypust jest droższy, tak jak by ktoś im kazał nabywać wszystko co wyprodukuje Seiko Lubisz podrzucić raz po raz z koszyka granat zaczepny ten rocznik chyba tak ma... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #13752 Napisano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Lubisz podrzucić raz po raz z koszyka granat zaczepny ten rocznik chyba tak ma... E, nie , dymny lub hukowy jesli już Tylko kazdy nowy model ma nastepujacą historie: -zachwyt ( wygląd) lub lament ( cena) na forum-zakup-zdjecia, i ochy oraz achy -bazarek miesiac po zakupie A wystarczy nabywać co się podoba,a nie jak, przepraszam stado baranów brać wszystko co producent oferuje EditTo z tzw 'dobrobytu', a klknę sobie ten zegarek....Gdyby trzeba było trochę oszczedzić, przemysleć to pózniej by bylo mniej rozczarowań, a wczesniej marudzenia ze 'drogo" Edytowane 11 Stycznia 2019 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13753 Napisano 11 Stycznia 2019 A wystarczy nabywać co się podoba,a nie jak, przepraszam stado baranów brać wszystko co producent oferuje Pęd można najlepiej zauważy na forum, reszta stada zasuwa za kierownikiem stad, jeszcze kilku dołączy się, i już poszło, ohy, ahy, kupować bo wszyscy mają, potem bazarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4554 #13754 Napisano 11 Stycznia 2019 (edytowane) To jest dopiero bajer i tu + dla Seiko mimo, że baby monster:http://seiko.co.th/th/news_detail.php?ids=15&fbclid=IwAR1To2PwYmm9RZGj1iGARu0v2RzUFwJwdZn0mQNEAV6F3-qjfz44J7N-mPc Co do monsterów 6r z wczoraj po obejrzeniu zdjęć wysokiej rozdzielczości niestety chronionych przed zapisem podsumowanie mam takie. Ten z macicy z podkreśleniem na cicy może u niektórych powodować chcicę, u mnie przejdzie - czyli schabowy na tysiąc sposobów tym razem wrzucili na niego mule...Pomarańczowy tragedia, czyli odgrzewany kotlet z suszoną pomarańcza ze Świąt - a tak poważnie przez metalowy podkład czy tam szlif słoneczny wyszła im metaliczna pomarańcza - jestem na NIE! Edytowane 11 Stycznia 2019 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #13755 Napisano 11 Stycznia 2019 W Seiko zaczęli robić same limitki Prawie jak we Vratislavi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4554 #13756 Napisano 11 Stycznia 2019 W Seiko zaczęli robić same limitki Prawie jak we Vratislavi Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkHahahahahahahaha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #13757 Napisano 11 Stycznia 2019 Akurat Vratislavia robi krotkie serie, a jak są reedycje to tylko z powodu że proszą o to min forumowicze.... Jak u Gogola w 'Rewizor"- "..z czego się smiejecie?, z siebie samych..." 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13758 Napisano 11 Stycznia 2019 Albo, na co narzekamy, na to co lubimy i do czego wracamy mimo "świństw" jakie odczuwamy od drugiej strony. To chyba nazywa się miłość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68605 #13759 Napisano 11 Stycznia 2019 Albo, na co narzekamy, na to co lubimy i do czego wracamy mimo "świństw" jakie odczuwamy od drugiej strony. To chyba nazywa się miłość Że niby kto się lubi ten się czubi? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13760 Napisano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Że niby kto się lubi ten się czubi?Wiadomo, fani są wierni, ale pogderać musimy Widzę że to gderanie jest wszędzie, gdzie nie poczytasz, od Topu po sam dół, co do jednego wszyscy są zgodni że tylko podróbki są coraz lepsze I nie mamy dylematów; w czym klepać sikory; platyna, złoto czy stal , jeden problem odpada Edytowane 11 Stycznia 2019 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4554 #13761 Napisano 11 Stycznia 2019 I nie mamy dylematów; w czym klepać sikory; platyna, złoto czy stal , jeden problem odpada Mów za Siebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #13762 Napisano 11 Stycznia 2019 Na Cygana się przerabiasz ? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #13763 Napisano 11 Stycznia 2019 Na Cygana się przerabiasz ? I to limitowanego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13764 Napisano 11 Stycznia 2019 Mów za Siebie O pardon, ja nie lubię, ale jak lubisz Marcin, to polecam; zloty na diamentach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #13765 Napisano 11 Stycznia 2019 O pardon, ja nie lubię, ale jak lubisz Marcin, to polecam; zloty na diamentach Czuć piniądz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #13766 Napisano 11 Stycznia 2019 (edytowane) SBDC075 Edytowane 11 Stycznia 2019 przez vitriol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polas 5 #13767 Napisano 11 Stycznia 2019 Odcień pomarańczy jak w niektórych zegarkach DeepBlue. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #13768 Napisano 11 Stycznia 2019 Mi się podoba. Tylko ten syfiasty cyklop pasuje odbiór 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13769 Napisano 11 Stycznia 2019 Różne gusta, mi się nie podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #13770 Napisano 11 Stycznia 2019 Zapowiadają na kwiecień / majMi się podoba. Tylko ten syfiasty cyklop pasuje odbiórJeśli się nie mylę, to Cyklopa można usunąć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13771 Napisano 11 Stycznia 2019 Zapowiadają na kwiecień / maj Jak dożyje to sobie sprawie, ten akurat może być, zostały mi ciemne cyferblaty, biało "perłowy" wygląda OK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #13772 Napisano 11 Stycznia 2019 Jak dożyje to sobie sprawie, ten akurat może być, zostały mi ciemne cyferblaty, biało "perłowy" wygląda OK Nawet bardzo OK. Cyklop mi nie przeszkadza - dodaje tylko rolexowego sznytu ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13773 Napisano 11 Stycznia 2019 Nawet bardzo OK. Cyklop mi nie przeszkadza - dodaje tylko rolexowego sznytu ;-)To już przestał mi się podobać, jak porównujesz go do R i jeszcze sznyt, toć to obciach OK, o gustach nie dyskutujemy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #13774 Napisano 11 Stycznia 2019 A mi się nie podoba. IMO ta tarcza ma niewiele wspólnego z DNA Monstera, którego odbieram jako surowy i techniczny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #13775 Napisano 11 Stycznia 2019 Śnieżynka przecudna, ten pomarańcz też ładny inaczej Wysłano z Google Pixel 2 XL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach