Burns 4554 #13801 Napisano 14 Stycznia 2019 BiedaMas Padi ma fajną tarczę i po 5min trzymania w rękach przez ilość kolorów paska, bezela staje się zegarkiem dla dziecka, tu nawet wakacyjny nie ma zastosowania. Jako, że ten zegarek jest w polskiej dystrybucji nie ma problemów z obejrzeniem go. Niestety również widziałem przesunięcie chapterring, na tyle mocne, że nieakceptiwalne. Nie ułamki kreski, podziałki, ale i całą jej szerokość - jednym słowem b. kiepsko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #13802 Napisano 14 Stycznia 2019 To wrzucę jeszcze inny zegarek dla dziecka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4554 #13803 Napisano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Nie błysnąłeś. Chyba wymieniłem inne niebieskie elementy, jak pasek i rant bezela, których jest nadmiar... Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #13804 Napisano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Masz jeszcze tą dameczke? Edytowane 14 Stycznia 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #13805 Napisano 14 Stycznia 2019 Masz jeszcze tą dameczke? Mam tą dameczkę ...od dzisiaj To mój powrót do SARBa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #13806 Napisano 14 Stycznia 2019 Nie błysnąłeś. Chyba wymieniłem inne niebieskie elementy, jak pasek i rant bezela, których jest nadmiar... Ten zegarek jest tak samo dla dziecka, jak ty umiesz kulturalnie wypowiadać się na forum - czyli wcale. A teraz hyc z powrotem do ignorowanych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #13807 Napisano 14 Stycznia 2019 Gdy Ci w Seiko coś nie styka, kup se Panie Atlantica Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Szkoda że kwarc i 44m, bo fajny zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4554 #13808 Napisano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Ten zegarek jest tak samo dla dziecka, jak ty umiesz kulturalnie wypowiadać się na forum - czyli wcale. A teraz hyc z powrotem do ignorowanych. Zabrakło argumentów bo ktoś ma inne zdanie o produkcie, który podoba ci się... dziecinne takie, hahaha To se kup i nie marudź Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #13809 Napisano 14 Stycznia 2019 Dawać mi tu Monstera!Marcin, może kopsniesz jednego z pudła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #13810 Napisano 14 Stycznia 2019 Jeśli chodzi o biedamas62 to niestety problem z indeksami i bezelem jest powszechny i w zasadzie ciężko jest znaleźć egzemplarz bez tych wad. Chciałem kupić czarnego na kajdanie ale odpuściłem temat :-/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13811 Napisano 14 Stycznia 2019 Dawać mi tu Monstera!Marcin, może kopsniesz jednego z pudła. Właśnie wrzuciłem z powrotem na bazarek, a tak się zarzekałem że nie sprzedam, siła wyższa, parcie na coś innego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #13812 Napisano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Właśnie wrzuciłem z powrotem na bazarek, a tak się zarzekałem że nie sprzedam, siła wyższa, parcie na coś innego No ja szukam tego na starym mechaniźmie w ludzkich "piniondzach" Edytowane 14 Stycznia 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13813 Napisano 14 Stycznia 2019 No ja szukam tego na starym mechaniźmie w ludzkich "piniondzach" To nie pomogę, a Marcin nie wietrzy pudełek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #13814 Napisano 14 Stycznia 2019 Właśnie wrzuciłem z powrotem na bazarek, a tak się zarzekałem że nie sprzedam, siła wyższa, parcie na coś innego Piotr, w GSa celujesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13815 Napisano 14 Stycznia 2019 Piotr, w GSa celujesz? Prawie, zielony będzie, z ceramiką i szafirem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #13816 Napisano 14 Stycznia 2019 Prawie, zielony będzie, z ceramiką i szafirem Jaki model konkretnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #13817 Napisano 14 Stycznia 2019 Rolex "Hulk' 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13818 Napisano 14 Stycznia 2019 (edytowane) . Edytowane 31 Stycznia 2019 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #13819 Napisano 14 Stycznia 2019 Jak będę miał to się pochwalę, nie mogę dogadać się z gośćmi, obaj są na spotkaniach, jednego chcę zawieźć, a nowego przywieźć, jeszcze gość za gra nicę leci, a ja w Gdyni czekam na sygnał To widzę, że to grubsza logistyka Będzie Król, jak nic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #13820 Napisano 14 Stycznia 2019 Ja jutro odbieram Samuraja Save the ocean. Zobaczymy. Mam żółwia made in Japan i wszystko jest ok. Jak będzie lipa z Samurajem to odeślę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42595 #13821 Napisano 14 Stycznia 2019 Tak dumam, czy go sobie nie kupić, bo jednak na żywo kradnie serce, ale strach zamówić bezpośrednio z Japonii. Rozjazd ma zupełny. Coś okropnego. Był chwilę temu na bazarze. Żałuję, że nie kupiłem. Jest świetny. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13822 Napisano 15 Stycznia 2019 (edytowane) . Edytowane 31 Stycznia 2019 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4554 #13823 Napisano 15 Stycznia 2019 To nie pomogę, a Marcin nie wietrzy pudełek Ja wietrzę zegarki a nie pudełka Ty to jednak jesteś prawdziwy Baranek Shaun. Zaraz wyskoczysz z zegarkiem a to tzeba budować napięcie jak w dziale Rolex. Relacjonować podróż, dodawać zdjęcie z pociągu, statku, samolotu. Przelać łzy pasażera, którego odprawiłeś na lotnisku, żeby nie wrócił, nie odebrał, nie rozmyślił się.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4398 #13824 Napisano 15 Stycznia 2019 Dopiero na chacie, miało być szybciej, a wpakowałem się w śnieżyce, za daleko na wschód pojechałem. Miałem kupca w W-awie na Land Mastera i odbierałem MM, tak więc cały dzień za kółkiem.Przywiozłem nówkę, takiego: https://www.fratellowatches.com/seiko-sla019j1-marinemaster/ Jutro po południu jakieś fotki wrzucę jak się obudzę Gratuluję zakupu i zazdroszczę, ale tak pozytywnie. Zegarek piękny, chociaż uważam, że już trochę za daleko odszedł od oryginału. Ceramika i logo na tarczy zabrało mu trochę charakteru, ale to tylko moje zdanie. Jeszce raz gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #13825 Napisano 15 Stycznia 2019 Ja wietrzę zegarki a nie pudełka Ty to jednak jesteś prawdziwy Baranek Shaun. Zaraz wyskoczysz z zegarkiem a to tzeba budować napięcie jak w dziale Rolex. Relacjonować podróż, dodawać zdjęcie z pociągu, statku, samolotu. Przelać łzy pasażera, którego odprawiłeś na lotnisku, żeby nie wrócił, nie odebrał, nie rozmyślił się....Marcin, luzu trochę 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach