Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Hiroki

Jak wyglądamy?!

Recommended Posts

Widać że "trochę" ćwiczysz albo aż taka dobra genetyka,chociaż pewnie jedno i drugie :) Dobra sportowa sylwetka.

Fajnie wiedzieć jak wyglądają użytkownicy forum, zatem i ja się pokażę.

jajabx.jpg

No to teraz rozumiem, dlaczego byłeś głuchy na moje argumenty na temat masywności 312 - z takim łapskiem, to nawet nie poczujesz :):);)

_________
Klaudiusz

Guest gosckmziz

No to teraz rozumiem, dlaczego byłeś głuchy na moje argumenty na temat masywności 312 - z takim łapskiem, to nawet nie poczujesz ;):):)

A ja nie rozumiem dlaczego mnie pytałeś o explorera ;) ;) Nawet nowy nadaje się najwyżej na Twój kciuk, a starego nie znajdziesz na ręce :o

jednak miałem rację, że dobrze się pokazać:).

pzdr

Tomek

W Stanach zostałbyś już gubernatorem Kaliforni :)

Brabus podniósł standard, teraz trzeba minimum pół roku potrenować, zanim ktoś się zdecyduje swoją fotkę wkleić :-)

Brabus podniósł standard, teraz trzeba minimum pół roku potrenować, zanim ktoś się zdecyduje swoją fotkę wkleić :-)

Zapomniałeś dodać że z kuracją i to końską :)

Żeby do takiej formy dojść jak Brabus to miesięczna dieta = naprawdę fajny zegarek :))

formy dojść jak Brabus to miesięczna dieta

raczej roczna :)

Edited by tomekr89

Lubię divery, nie lubię chronografów.

raczej roczna :)

Oj myślę ze dłużej... Glintowi chodziło o to, że już miesiąc takiej diety kosztuje tyle co zegarek :)

Lestaf dokładnie :)

Dobre suple + porządna dieta + siłownia + basen = fajny zegarek ( oczywiście fajny to pojęcie względne ;) )

Chyba, że BRABUS ma jakiś inny sposób :))

P.S BRABUS nie pokazuj nam swojej 2 połówki bo już wcale nie odejdziemy od komputerów ;))

Edited by Glint

Chyba, że BRABUS ma jakiś inny sposób :)

Masz na myśli koksy ? Dobra kuracja sterydami kosztuje więcej niż suplementy razem z dietą :) Tylko to co Brabus zrobił w kilka lat , Ty to zrobisz w 1,5 roku ;)

P.S

Dobra nie róbmy OT

Edited by Bartek19877

Oczywiście, że nie chodziło mi o sterydy.

Chciałem usłyszeć, że BRABUS jak i cyklotymik mają dobre geny :D)

Cyklotymik - winstrol by ci się przydał :)

Ale łapę masz konkret :D

Edited by Bartek19877

Masz rację, ale mnie rzezba nie interesuje, nie trenuję kulturystyki, tylko boks i kravmage :D

Brabus ma znacznie lepsze proporcje, jest odtłuszczony i ma "dłuższe" mięśnie. Ogólnie wygląda świetnie, jeszcze jakieś 20% masy i będzie bydle.

Edited by cyklotymik

Masz rację, ale mnie rzezba nie interesuje, nie trenuję kulturystyki, tylko boks i kravmage :D

Brabus ma znacznie lepsze proporcje, jest odtłuszczony i ma "dłuższe" mięśnie. Ogólnie wygląda świetnie, jeszcze jakieś 20% masy i będzie bydle.

Masa to nie wszystko. Jak się przesadzi to niektórzy śmiesznie wyglądają mają głowę małą do reszty(wiesz o co mi kaman xD )

To tym bardziej jak trenujesz boks powinieneś trochę się wyrzeźbić i zredukować tłuszcz - wtedy będziesz szybszy , a szybkość w tym sporcie to podstawa :)

Wygląd Brabusa to nie ćwiczenia, zobaczcie co on wkleja w temacie CO MASZ NA NADGARSTKU. 312 to kawał zegara i żeby go nakręcić to trza się namachać. Ot i cała tajemnica :D

Masa to nie wszystko. Jak się przesadzi to niektórzy śmiesznie wyglądają mają głowę małą do reszty(wiesz o co mi kaman xD )

To tym bardziej jak trenujesz boks powinieneś trochę się wyrzeźbić i zredukować tłuszcz - wtedy będziesz szybszy , a szybkość w tym sporcie to podstawa :D

wydaje mi sie ze jestem wystarczająco szybki, pomimo masy (120 kg), a zresztą jestem za stary na zabawy w zrzucanie masy, zawodowcem juz nie będę :)

wydaje mi sie ze jestem wystarczająco szybki, pomimo masy (120 kg), a zresztą jestem za stary na zabawy w zrzucanie masy, zawodowcem juz nie będę :D

Masę masz imponującą 120kg - to dużo, bardzo dużo. Gdzie trenujesz boks ?