Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Hiroki

Jak wyglądamy?!

Recommended Posts

bo ja z shotgunem pod dachem dla frajdy...tak amatorsko :)

Ta falowana blacha koło Ciebie wygląda jak azbestowa :)

Edited by piotrkrakow

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Panowie, widząc Was już nie boję się Putina i psychicznie chorych Rosjan.

Możemy czuć się bezpiecznie, bo jak jeden Rambo rozwalił cały batalion to dwóch obroni nas na pewno.

Bez ironii.. ja od kilku lat wylewam pot dwa razy w tygodniu , nie wspominając o 300 sztukach amo co trening aby osiągnąć minimalny poziom strzelecki a Wy tu o Rambo etc

na razie jestem greenhorn :) a potem zobaczymy

Absolutnie bez ironii. Cieszę się, że mieszkam na zachodzie, bo jak widać wschód zatrzyma szturm wojsk obcych ;)

Ja się z tego bardzo cieszę, bo Marcin tak się opieprza żeby dozbroić chociaż w noże zachód, że na dzień dzisiejszy musiałbym walczyć nożem kuchennym, a wtedy to wróg umarłby ze śmiechu.

Edited by Krystian

Bez ironii.. ja od kilku lat wylewam pot dwa razy w tygodniu , nie wspominając o 300 sztukach amo co trening aby osiągnąć minimalny poziom strzelecki a Wy tu o Rambo etc

Swego czasu ,,we wojsku'' jechało się 70km, w najlepszym wypadku, troszkę gorsza opcja 130km, żeby 4 ( słownie: cztery ) pestki wystrzelić!

Także panie Dariuszu, podejrzewam, że kolejna część ,,Niezniszczalnych'' będzie z Pana udziałem ;) Pozdrawiam

eh Darku, to ty jesteś zawodnik.

Ja raz w miesiącu, raz na dwa, idę na strzelnice, biorę 200 pestek i bawię się kilkoma pistoletami, czasem rewolwerem a kończę na kałachu albo shotgunie :)

Tak dla funu tylko.

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

eh Darku, to ty jesteś zawodnik.Ja raz w miesiącu, raz na dwa, idę na strzelnice, biorę 200 pestek i bawię się kilkoma pistoletami, czasem rewolwerem a kończę na kałachu albo shotgunie :)Tak dla funu tylko.

No co Ty Piotrek

Ty to jesteś służby specjalne Rolexa. Niepozorne sandałki i buch ruskiemu w łepetynę ;):D

W grudniu robiłem pomiary odbiorcze na podobnej elektrowni wodnej w Pilchowicach......o której już Koledzy wcześniej wspomnieli  :)

Polecam widoki z tamy :)

Czy wszystkie turbozespoły zostały już wymienione na nowe? Jakie zamontowano, wiesz może? Pamiętam, że stare turbiny były chyba Voith'a a generatory Siemens&Schuckert, ale byłem tam ostatni raz w końcu lat 90-tych, a słyszałem,  że elektrownia została zmodernizowana. Czy to prawda?

Edited by kiniol

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Greenhorn to był Old Shatterhand ,Ty Darku to już poziom Butch Cassidy co najmniej ^_^  :)  ;)

Absolutnie bez ironii. Cieszę się, że mieszkam na zachodzie, bo jak widać wschód zatrzyma szturm wojsk obcych ;)

Ja się z tego bardzo cieszę, bo Marcin tak się opieprza żeby dozbroić chociaż w noże zachód, że na dzień dzisiejszy musiałbym walczyć nożem kuchennym, a wtedy to wróg umarłby ze śmiechu.

Nic się Krystian nie bój...kolejny raz was obronimy :D

A Ty tymczasem kup jakąś gre na Play Station i trenuj :D  :lol:

A tu masz instrukcję do rzeczonych noży :D ,video :lol:

https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DlIu2gHHqAO4&ei=fbXzVIC5NeP4yQPA04GoDQ&usg=AFQjCNHZchFPqkUlfAG5MvhM_wr8lxNvxg

Edited by cook

Pozdrawiam, Marek

azbestowa strzelnica? ;)

Ja mam takie

1551526_693413027399157_3353560043382766

Strzelnica jak strzelnica. Najwazniejsze, ze sandalom skarpetki nie towarzysza  :)

Edited by chrono-craze

Jak nam zagrają na "organach Stalina" to już nieważne czy wyskoczysz z pistoletem czy taboretem  ;)

Katiusza BM-13

Tu w oryginale

Edited by pablo122

:unsure:  hmm ... wojna idzie ... ? brr ...  :huh:

post-4044-0-48128900-1425319223_thumb.jpg

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

Nie mogli bo ten po lewej jest nizszy stopniem:-)

" tylko Seiko " Damian

duzo nizszy i nie tylko stopniem ;-)

ROBERT

Jak przeglądam tematy na fonie w tapatalku, to zajawka tematu "jak wyglądamy" jest następująca:

f5e221ed929ca71a2ab401805a3aa5c6.jpg

Trzeba cos z tym zrobic, bo potem spać nie moge po nocach :D

Edited by loituma

Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...
Arkadiusz K.