Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

PiotrekL

Różnica między Casio PRW-1500T i PAW-1500T

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich i proszę o poradę.

Znajomy chce kupić zegarek z kilkoma istotnymi dla niego funkcjami (pływy, fazy księżyca, barometr, termometr itp). Spodobał mu się w Polsce model PRW-1500T (jedyne co się nie spodobało to cena :)). Prosiłbym o wytłuszczenie jaka jest różnica między podanymi przeze mnie modelami PRW-1500T-7v i PAW-1500T-7v (oprócz ceny), czy jest to tylko różnica w nazwach w różnych krajach, czy może coś więcej. Ja sam szukam i szukam, ale różnicy, poza ceną ,nie widzę. Wielkie dzięki za jakąkolwiek pomoc!

The Ringing of The Division Bell Had Begun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postanowiłem to pytanie zadać ponownie,na czym polega różnica między PAW a PWR

od pewnego czasu porównuję oba protreki 1500 i w zasadzie nic nie zauważyłem na pewno.

Wydaję mi się PAW to może na rynek amerykański?

Wymiary różne podają więc ciężko skapować.

Kolor literek na obudowie zależny od fotki,raz wydaje się srebrny raz złoty(żółto-pomarańczowy)

Oraz na ile te funkcje są przydatne bo reklamę mają fajną,a życie sobie ???

http://www.mobileman.pl/casio_prw_a500___towarzysz_w_podrozy,1090,aktualnosc.html

-"bo raz tylko dany nam czas,więc żyj na huśtawce życia,ŻYJ !!!"
Życie z zegarkiem na ręku stało się jeszcze ciekawsze! B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oba te zegarki różnią się tylko w tych napisach, jest jak napisłeś Pathfindery (PAW) przeznaczone są na rynek amerykański, a protreki (PRW) dla reszty świata. Swego czasu miałem gorączkę z tego typu zegarków i miałem PRW lub PAW 40, 80 1100, 1300 i 1500. Dziś już do mnie nie przemawiają, ale wtedy najbardziej podobał mi się PAW 1100T. A te funkcje, są to raczej zabawki niż poważne wysokościomierze, barometry czy kompasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.