Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Klod100

Zegarek klubowy 2010 Stowa Antea KMZiZ limited edition

Rekomendowane odpowiedzi

4867bd7a708bcab4.jpg

Tak wygląda sytuacja na teraz.

Jeśli są błędy w kolorach pasków proszę o sygnał.

Osoby, które jeszcze nie zrobiły wpłaty uczulam, że w poniedziałek przed południem chciałbym zrobić przelew , więc na wpłaty czekam tylko do 10-tej Po tym czasie z tej możliwości zakupu skorzystać nie będzie można.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-1528-0-14386800-1331565017.jpg

Można bez końca patrzeć na ogień, wodę i parkującą kobietę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś, o godzinie 20 w knajpce "Mexicana" czy jakoś tak, odbyło się mało uroczyste, za to bardzo sympatyczne (przy piwku) przekazanie kolejnych sztuk zegarka klubowego.

Jeszcze raz dzięki dla Marcina za sprawną akcję. Poniżej dokumentacja:

201005071493.jpg

Zdjęcie w kiepskim świetle i telefonem, więc sami rozumiecie...

Ojojoj... synchronizacja zerowa. Stop sekundy nie ma w tej wersji :) ?

post-6402-0-51228900-1331565018.jpg

post-6402-0-34673400-1331565237.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie wrażenia?

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie wrażenia?

Z zegarka czy ze spotkania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, bez jaj. Zegarek wykonany naprawdę super dokładnie. Koperta tak wypolerowana, że w zasadzie mam z nią sam kłopot. Co chwilę chcę brać szmatkę i wycierać prawdziwe i urojone odciski palców.

Bardzo na plus zaskakuje wielkość. Przyzwyczajony do noszenia zegarków o średnicy 42-45 mm bardzo się obawiałem, że zegarek będzie sprawiał wrażenie małego pryszcza na ręce, ale na szczęście w garniturowcach stosunek wielkości tarcza/koperta jest na korzyść tej pierwszej i wygląda odlotowo. Generalnie, w porównaniu do zdjęć ze strony Stowy wszystko wygląda lepiej, nawet pasek, który na fotkach wygląda (delikatnie ujmując) tandetnie. W realu przyjemny, matowy i bardzo pachnący skórą. W sumie, pogoda ładna, słoneczko świeci, może pstryknę zaraz parę zdjęć i wrzucę do galerii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie wrażenia?

Ponieważ tak się składa, że jestem w tej grupie szczęśliwców ze zdjęcia powyżej, którzy dzięki Marcinowi już mogą się cieszyć zegarkiem, mogę potwierdzić bardzo pozytywne wrażenia. Stowa była mi znana z bardzo dobrych opini o jakości wykonania i "nasza" limitowana edeycja jak najbardziej ją potwierdza. Moje małe obawy dotyczyły rozmiaru, balem się że zegarek 39mm to niewiele ,ale na żywo dzięki dużej tarczy zegarek wydaję sie większy niż katalogowe dane mogłyby sugerować. jedynym dysonansem jest pasek który w mojej ocenie jest na poziomie wyrażnie niższym niż reszta ale biorąc pod uwagę cenę całości cieszę się ze to tylko tutaj widać cięcie kosztów. Ja juz swój wymieniłem i jest o wiele lepiej. Gratuluję wszystkim możliwości obcowania z tym wybitnym czasomierzem i jeszcze raz dziękuje Marcinowi za dostarczenie zegarka i zorganizowanie wczorajszej małej uroczystośći jego wręczenia.

mało piszę, sporo czytam... dużo się uczę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ze spotkania i z zegraków.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Design jest najmocniejsza strona zegarka....

Niestety dość blado wygląda prawie w ogóle nie udekorowany mechanizm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie...

Wysłałem w czwartek maila do Stowy wg zamieszczonego wzoru. Czy mam oczekiwać na potwierdzenie, że wszystko OK i mogę dokonać wpłaty, czy też zapłacić paypalem od razu? Czy ktoś już ma jakieś doświadczenia w tym względzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie...

Wysłałem w czwartek maila do Stowy wg zamieszczonego wzoru. Czy mam oczekiwać na potwierdzenie, że wszystko OK i mogę dokonać wpłaty, czy też zapłacić paypalem od razu? Czy ktoś już ma jakieś doświadczenia w tym względzie?

Wysyłasz płatność - a Stowa potwierdza otrzymanie i adres wysyłki, równocześnie informując kiedy wysyłają.

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli ktoś chciałby rozmyślić się z chęci zakupu/posiadania zegarka klubowego to proszę o kontakt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie Stowy mozna znalezc taki oto ciemnobrazowy pasek (leatherstrap camel darkbrown 20 mm):

http://www.stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?action=largepic&pic=/g/1146239701-8540.jpg&artnum=anbmardbr&wkid=13992&ls=e&nocache=1273501659-14342

Zostalem poinformowany przez pania Schauer, ze przy kupnie naszej antei cena tego paska bedzie wynosic 18 euro.

Mysle, ze ten ciemnobrazowy pasek bedzie ladnie harmonizowal z kolorem tarczy naszego zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie zrobiłem dziś przelewu, gdyż przed 10 dostałem potwierdzenie przelewu z innego banku od jednego z klubowiczów. Tym samym jestem w kropce i muszę czekać aż przelew przyjdzie. :o

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie,

take it easy.

Nie spieszcie się, poczekajcie na lepszy kurs Ojro i w ogóle.

Ja wpłaciłem i oto co dziś mi Stowa napisała:

"Dear Mr. xxx,

thank you for your order and your payment.

We will ship your watch within the next ten days."

Znaczy się, musi poleżeć i nabrać mocy urzędowej...

Enjoy ;)

Pzdr

Pułkownik

Davosa Classic L.E., Blonex po Dziadku, Poljot budzik (MISTRZ dokładności!), Seiko 5 Aviator, Klubowa Stowa Antea,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety kurs euro spłatał nam figla. Poprzez zaoszczędzenie na przesyłce przynajmniej wyjdę na zero.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Halo,halo czy są jakieś wieści w sprawie rzutu "krakowskiego"...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanko, czy ci którzy odbierają go sami z przesyłką i wysłali maile z zamówieniem, kodami itd.... mają jakąś odpowiedź od Stowy. Ja wysłałem w czwartek maila i do tej pory cisza ......... trochę to dziwne podejście bo nawet bufonowaty Theoben (taki producent wiatrówek) mi odpwiedział po 4 dniach a Stowa ni hu hu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z rzutu krakowskiego dopiero dziś dotarła ostatnia wpłata.

be13b19a98fab441.jpg

Jesli są nieścisłości proszę o pm.

Robię przelew.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanko, czy ci którzy odbierają go sami z przesyłką i wysłali maile z zamówieniem, kodami itd.... mają jakąś odpowiedź od Stowy. Ja wysłałem w czwartek maila i do tej pory cisza ......... trochę to dziwne podejście bo nawet bufonowaty Theoben (taki producent wiatrówek) mi odpwiedział po 4 dniach a Stowa ni hu hu.

Ja dostałem odpowiedź wczoraj (wpłata w ubiegły czwartek). Treść identyczna jak w poście 340 ;)

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dostałem odpowiedź wczoraj (wpłata w ubiegły czwartek). Treść identyczna jak w poście 340 :)

:D

Pijemy meliskę i czekamy ;)

Davosa Classic L.E., Blonex po Dziadku, Poljot budzik (MISTRZ dokładności!), Seiko 5 Aviator, Klubowa Stowa Antea,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki dla grupy Krakowskiej do odbioru przez kuriera będą we wtorek. U mnie w czwartek. Postaram się je rozesłać już w czwartek, tak aby dotarły przed weekendem.

Kwotę do zapłaty w PLN podam we wtorek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj rzutem na taśmę udało mi się dołączyć do grona posiadaczy zegarka klubowego :blink: Psicekus odstąpił mi możliwość zakupu tego pięknego zegarka. Zamówienie i kaska już zostały wysłane. Mam nadzieje, że szybko go odbiorę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero jutro kurier zabierze zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos z zamawiajacych bezposrednio od Stowy dostal juz swoj zegarek? Alternatywnie wiadomosc o dokladnej dacie wysylki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.