Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Recommended Posts

Ładny! Jaka jest graniczna kwota w "rozsądku" do warta zapłaty za Okeana?

Ocean chodzi od 300 do 800$, takie ceny zazwyczaj osiąga na ebay, w zależności od wersji, ale ogólnie trudno go dorwać :)

nekroskop, jak tam z drewniakiem? 910$ już jest :)

Myślę że szukam takiego z zieloną tarczą :unsure: miałem i to całkiem niedawno, http://zegarkiclub.pl/forum/topic/57619-zloty-poljot/page__p__630485__hl__poljot__fromsearch__1#entry630485 i ja głupi sprzedałem - bardzo fajny i ciekawy zegarek damski, może być też na nieduży męski nadgarstek, pod warunkiem że ktoś preferuje złoto do garnituru czy tam koszuli. Tarcza promienista daje dobry efekt, ładne indeksy. Mechanizm 2809, u mnie po ok 35-40 latach bez przeglądu naprawdę nieźle trzymał dokładność, mam gdzieś wyniki z testów. Ogólnie ciekawy, chociaż super kolekcjonerski to może nie jest. Ten wydaje się też NOSowy.

(...)

A co myślicie o takim zegarku aukcja ?

Jestem ciekawy jaką cenę, już osiągnął powyżej tysiąca... przekroczył moją granicę rozsądku :D

Ciekawa to i owszem, ale cena przeraża mnie. Damki są mało chodliwe, a w dobie kruszcowego "szau" nikt chyba na to nie pójdzie.

Guest spam01

http://allegro.pl/show_item.php?item=1765952014

Swoją drogą ciekawe jak udało mu się zrobić zdjęcie na którym zegarek pokazuje godzinę a nie widać palca na przycisku ? ;)

Ten zegarek jest tak radioaktywny, że świeci bez obsługi :D a poza tym to nie takie patenty znają wszystkie narody na wschód od Odry :D

Po naciśnięciu przycisku ,świeci ok 2 s i żeby zrobic zdjęcie trzeba wykazać się refleksem...

bardzo ładna ta Czajka, ale obawy mam ,że jak na ich liczebność, ta sztuka cenowo powędruje w kosmoc.

Guest D@dik

Na tę czajkę się "zasadzę" - zobaczymy z jakim skutkiem ;-)

Guest Wojciech1500

Nie wiem, czy to dobry dział, ale nie znalazłem żadnego co by lepiej pasował.

Czy warto kupić pobiedę "Pierestrojkę" za 30zł? Zegarek ma mech. do czyszczenia (nie chodzi) ale ma oryginalną bransoletę. Chłop miał też bardzo ładnego Starta na chodzie w pięknym stanie wizualnym.

Czy uważacie, że warto kupić?

Pozdrawiam

Wojciech

Guest D@dik

http://allegro.pl/zegarek-dla-mezczyzny-poljot-17-kam-nos-i1747054636.html

kupiłem zegarek POLJOT w cenie za 152.50PLN. Mam kupca za 200PLN zostawić czy sprzedać?

+ 10 przesyłka czyli kupiłeś za 162,50 pln.... Stary za taką różnicę (37,50) to masz już kilka piw i jeszcze zwrot kasy ;-) Sprzedawaj czym prędzej! Swoją drogą, ten co licytował przed Tobą, to Cię podpuścił do zakupu. Ładnego de Luxa z Poljotów za tę cenę już można - co prawda nie NOSa, ale półkę wyżej.

Edited by D@dik

Jeszcze wyłapać ostrość. Nie lada sztuka :)

Ja mam gotowy aparat do cyknięcia, ustawioną ostrość jak należy i krzyczę do teściowej "już", po czym ona wciska godzinę a ja mam jeszcze całe 2 sekundy na przyciśnięcie migawki. Ot i cala tajemnica :)

Sex, drags & rock-n-roll !