Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Recommended Posts

Pany, przyznaje się, to ja kupiłem tą rakiete:). Na forum jestem od niedawna, na razie czytam Wasze posty, uczę sie, pytam, bo moja wiedza, w porównaniu z Waszą jest praktycznie żadna. Ta rakieta strasznie mi się podobała, a wole kupić jeden zegarek w miesiącu, w dobrym stanie, niż kilka słabych. Zreszta, to też jest jedna z Waszych rad:).

pozdrawiam

Zegarek wyjątkowy i rzadki więc tylko pogratulować mimo wysokiej ceny. Widząc zresztą zawód Krisa że nie wygrał pewno chętnie by go od Ciebie odkupił :D

Zegarek wyjątkowy i rzadki więc tylko pogratulować mimo wysokiej ceny. Widząc zresztą zawód Krisa że nie wygrał pewno chętnie by go od Ciebie odkupił :D

Ten zegarek strasznie mi się podoba, mam nadzieje, że stan "na żywo" jest taki sam jak "na allegro".  Zegarka nie będę sprzedawał, czasem założę go na rękę:)

Szkło porysowane, ring posiada odbarwienia, a sprzedający nie chce nic opuścić, bo jak to stwierdził: ostatnio takie podobne, tylko sprawne poszły za 400-450 zł :D więc woli naprawić, bo zegarmistrz powiedział, że to koszt 30 zł i wystawić jeszcze raz naprawiony ...

Jak widać jednak tego nie zrobił.

Ten gostek ostatnio wygrał licytację na tego Poljota 55 g bo brałem w niej udział ale poległem , chciałem go kupić dla tarczy bo mam identycznego ale mam odpryski  co mnie bardzo gnębi a bardzo lubię nosić ten model Poljota ,cena końcowa była 107 zł + przesyłka jakiś 8,50 zł a już go wystawił z powrotem na aukcję z ceną handlarza tak się dzieje na aledrogo przez pewne osoby nie mówiąc już o zielonych listkach co podbijają sztucznie ceny.

Edited by nicolas

Guest Rafał75

Co do tego 55G z cyrylicą zastanawia mnie jeszcze dlaczego jako jedyny ma ukryty werk.

@Rafał75

werk to nie problem, płacisz tu tak naprawdę tylko za tarczę w wersji wewnętrznej, wartość przedstawiają też stalowe koperty. Gdyby w komplecie było oryginalne szkło, cena na pewno poszybowałaby jeszcze bardziej. Reszta nie przedstawia wartości z punktu widzenia kolekcjonerskiego

Edited by Sursum

Najlepszym paliwem jest makaron

W zestawie widać kopertę do tego Poljota Amfibii ze szkłem i osobno oryginalny dekiel. Niestety brak koronki z wałkiem i trudno dostępnego bezela którego dłuższy czas poszukuję.

Przy okazji: Kupię bezel do Poljota Amfibii :)

Guest arc76

Wiem że werk to nie problem, przecież to pospolity automat na 23 kamieniach, ale tarcze i wskazówki to już nie tak łatwo trafić

Guest Kwiatek

Moim zdaniem w Rakiecie od strony koronki jest zajechana koperta.

Edited by Kwiatek

Moim zdaniem od strony koronki jest zajechana koperta.

który?

edit.: już dopatrzyłem się na Rakiecie ;)

Edited by robertos102

Tak być chyba nie powinno? 

Wystawiałem tą rakietę tutaj kilka dni temu bo była ogłoszna na olx (była tam za 89zł). Mam taki zegarek i u mnie tarczka z fazami księżyca codziennie przesuwa się sama. Ten zegarek, który tutaj prezentujecie jest uszkodzony - tarcza się sama nie przesuwa - pytałem się tego sprzedawcy

ps. ja kupiłem taką niedawno o połowę taniej w o wiele lepszym stanie :) prezentowałem ją dziś w dziale "nowe nabytki"

Edited by satyr88

Ja ją wkleiłem bo ktoś ostatnio szukał - fakt nie doczytałem że coś nie tak z jedną fazą  :D  

Nie pamiętam kto pytał - może sam przeczyta

Wystawiałem tą rakietę tutaj kilka dni temu bo była ogłoszna na olx (była tam za 89zł). Mam taki zegarek i u mnie tarczka z fazami księżyca codziennie przesuwa się sama. Ten zegarek, który tutaj prezentujecie jest uszkodzony - tarcza się sama nie przesuwa - pytałem się tego sprzedawcy

ps. ja kupiłem taką niedawno o połowę taniej w o wiele lepszym stanie :) prezentowałem ją dziś w dziale "nowe nabytki"

To nie jest zegarek z fazami ksieżyca tylko tzw. Rakieta dzień /noc  ale oczywiście tarczka sama powinna sie przesuwać :)

Ja ją wkleiłem bo ktoś ostatnio szukał - fakt nie doczytałem że coś nie tak z jedną fazą  :D  

Nie pamiętam kto pytał - może sam przeczyta

No jak szukał to przeczyta opis przecież  :D

To nie jest zegarek z fazami ksieżyca tylko tzw. Rakieta dzień /noc  ale oczywiście tarczka sama powinna sie przesuwać :)

No jak szukał to przeczyta opis przecież  :D

A ja myślałem, że to fazy księżyca :blink: bo u mnie się ta tarcza przesuwa codziennie o jeden stopień  :) a na tarczce nie ma słońca - są gwiazdy i księżyc

Edited by satyr88

drogo sobie woła jak za ten model i w takim stanie.

tu:

http://allegro.pl/rakieta-kwarcowa-i5855019072.html

do zadbania taki sam model :) trzeba włożyć trochę pracy ale za taką kasę się opłaci

Edited by Goral35

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU !