sadodent 0 #101 Posted December 30, 2011 kup omegęb dobry zegareczek do codziennego noszenianie do zdarcia 0 Share this post Link to post Share on other sites
sadodent 0 #102 Posted December 30, 2011 kup omegęb dobry zegareczek do codziennego noszenianie do zdarcia 0 Share this post Link to post Share on other sites
Baby_Prez 0 #103 Posted August 26, 2013 Sorry, za odświeżenie tego wątku, ale czytałem, czytałem i w końcu nie wiem jaki zegarek został wybrany 0 Share this post Link to post Share on other sites
gniewko 94 #104 Posted August 26, 2013 Sorry, za odświeżenie tego wątku, ale czytałem, czytałem i w końcu nie wiem jaki zegarek został wybrany Ło Jezusicku, ale żeś trupa wykopał Znając kolegę to pewnie już dawno kupił sprzedał i pewnie coś innego kupił i sprzedał 0 Share this post Link to post Share on other sites
Baby_Prez 0 #105 Posted August 26, 2013 Wiem Ale zegarek miał być taki, siaki i nagle wątek się urwał.. zaintrygowało mnie to Btw. z wykształcenia jestem historykiem i niespełnionym archeologiem (więc może tu się spełnię ) 0 Share this post Link to post Share on other sites
jaszczur11 149 #106 Posted August 30, 2013 Z tego co wiem to Marcin nic nie kupił, bo nie ma takiego zegarka, który byłby dla Niego idealny. 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Share this post Link to post Share on other sites
QuadrifoglioVerde 1,985 #107 Posted August 30, 2013 Z tego co wiem to Marcin nic nie kupił, bo nie ma takiego zegarka, który byłby dla Niego idealny. A d*pa!!! Właśnie, że miałem Omegę 300m Electric Blue w kwarcu ( ten temat mi pomógł w wyborze). Fajny zegarek ale musiałem się pozbyć bo wskazówka sekundnika kompletnie nie trafiała w indeksy. Niby nie jestem wrażliwy ale w zegarku takiej niby super marki nie powinno się to przydarzyć. Ten temat już należy włożyć do kosza bo i ceny zegarków trochę się od tamtego czasu pozmieniały. 0 Share this post Link to post Share on other sites
jaszczur11 149 #108 Posted August 30, 2013 No właśnie, na jedno wychodzi. 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Share this post Link to post Share on other sites
Baby_Prez 0 #109 Posted August 30, 2013 Bardzo dziekuje za zasokojenie mojej ciekawosci 0 Share this post Link to post Share on other sites
microburst 0 #110 Posted June 7, 2014 Glosuje na Omega Seamaser 0 Share this post Link to post Share on other sites
luki2323 4 #112 Posted June 7, 2014 Łopata miesiąca przyznana 0 Share this post Link to post Share on other sites
Breitling 8 #113 Posted June 7, 2014 Aleś się obudził 0 Bartek Share this post Link to post Share on other sites
mkaak 0 #114 Posted June 30, 2014 Aqua terra - szczyt nienachalnej elegancji i świetny design, leży genialnie. Jest poza tym elegancki, w przeciwieństwie do reszty. 0 Share this post Link to post Share on other sites
mkaak 0 #115 Posted June 30, 2014 Ajwaj. alem się wypowiedział, raptem po 2,5 roku.. sorki 0 Share this post Link to post Share on other sites