Guest Lukas_op #201 Posted September 3, 2018 Witam. Rakieta atom 20mm. Poszukuję tarczy. Ktoś pomoże? Nie Chcę studzić Twojego zapału ale ciężko będzie. Łatwiej będzie kupić i raczej taniej atoma w lepszym stanie na Ukrainie 0 Share this post Link to post Share on other sites
Chou 5 #202 Posted September 3, 2018 Nie Chcę studzić Twojego zapału ale ciężko będzie. Łatwiej będzie kupić i raczej taniej atoma w lepszym stanie na Ukrainie Czasami zbiegiem okoliczności coś można zdobyć 0 Share this post Link to post Share on other sites
Chou 5 #203 Posted September 4, 2018 Dobry wieczór. Kupię chętnie: 1. Rakieta biała: wałek z koronką i kopertę 2.Rakieta czarna: kopertę3.Wołna: wałek z koronką i kopertę4. Poljot 23kam.: wałek z koronkąi kopertę 5.Poljot 29kam.: kopertę 0 Share this post Link to post Share on other sites
rk7000 4196 #204 Posted September 4, 2018 (edited) Zdajesz sobie sprawę że koperty do Poljotów powinny byc złote a do Rakiet i Wołny pozłacane.Może byc trudno EdycjaNie powielamy tych samych postów.Ten w "kupie sprzedam" usuniety . Edited September 4, 2018 by rk7000 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Share this post Link to post Share on other sites
Chou 5 #205 Posted September 4, 2018 Zdajesz sobie sprawę że koperty do Poljotów powinny byc złote a do Rakiet i wołny pozłacane.Może byc trudno tak coś właśnie z tymi Poljotami czułem... no nic, może jakiś pozłacany zamiennik by się znalazł? Oby 0 Share this post Link to post Share on other sites
kchrapek 4959 #206 Posted September 4, 2018 Wołna i Rakiety były też w chromie. 0 Kilka moich zegarków Share this post Link to post Share on other sites
Chou 5 #207 Posted September 4, 2018 EdycjaNie powielamy tych samych postów.Ten w "kupie sprzedam" usuniety .Przepraszam, nie wiedziałem. Wołna i Rakiety były też w chromie.Przy tych jednak chyba podobnie z dostępnością złoconych i chromowanych, a do nich chyba złocone bym wolał.. może z jakiegoś trupa się trafi 0 Share this post Link to post Share on other sites
kchrapek 4959 #208 Posted September 4, 2018 Przy tych jednak chyba podobnie z dostępnością złoconych i chromowanych, a do nich chyba złocone bym wolał.. może z jakiegoś trupa się trafi Do Wołny powinno być w miarę łatwo, poza tym są współczesne stalowe zamienniki. Z Rakietami będzie trudniej lub bardzo trudno 0 Kilka moich zegarków Share this post Link to post Share on other sites
Chou 5 #209 Posted September 4, 2018 Do Wołny powinno być w miarę łatwo, poza tym są współczesne stalowe zamienniki. Z Rakietami będzie trudniej lub bardzo trudno No na stal to ja bardzo chętnie! A co do tych Rakiet to mam jakieś do nich dziwne szczęście i trafiam bardzo często, więc i tym razem liczę na przeznaczenie Myślę, że najtrudniej będzie wszystkim wałki dobrać.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
rk7000 4196 #210 Posted September 4, 2018 Wałki to akurat będzie najłatwiej dobrać 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Share this post Link to post Share on other sites
art_69 1907 #211 Posted September 4, 2018 Może te Rakiety sprzedaj komuś, kto ma koperty 0 Share this post Link to post Share on other sites
Chou 5 #212 Posted September 5, 2018 Może te Rakiety sprzedaj komuś, kto ma koperty jak się ktoś zgłosi, będę otwarty, szczególnie na wymianę 0 Share this post Link to post Share on other sites
mkoch 895 #213 Posted September 5, 2018 Trafiło mi się przyzwoite K-43 Czystopolski Zawod. Niestety brakuje wałka z koronką i czubek wskazówki godzinowej jest odłamany.Nie posiada może ktoś tych części na sprzedaż??? Plisssssss 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
rk7000 4196 #214 Posted September 5, 2018 Wałek znajdę, koronkę może ale nie obiecuję. Wskazówki tylko zamienniki bo na oryginał sam poluje. Przypomnij w poniedziałek - wtorek na PW.Uważaj na tarcze bo jest na "wysypaniu" 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Share this post Link to post Share on other sites
mkoch 895 #215 Posted September 6, 2018 Wałek znajdę, koronkę może ale nie obiecuję. Wskazówki tylko zamienniki bo na oryginał sam poluje. Przypomnij w poniedziałek - wtorek na PW.Uważaj na tarcze bo jest na "wysypaniu" Dzięki Romku. Tarczę podkleiłem lakierem dookoła na rancie i się trzyma. Już w dwóch miejscach puzzle musiałem składać ale wyszło bardzo ładnie.Wezmę każdą brakującą rzecz, którą będziesz miał ochotę sprzedać.Jeszcze raz dzięki 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
Chou 5 #216 Posted September 6, 2018 Witam. Kopertę pozłacaną do kirowa kraba ciężko znaleźć w przyzwoitym stanie? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Qba. 4968 #217 Posted September 6, 2018 Ciężko......nawet cały zegarek z ładna kopertą ciężko znaleźć, zazwyczaj są przetarte na uszach 0 Share this post Link to post Share on other sites
Chou 5 #218 Posted September 6, 2018 Ciężko......nawet cały zegarek z ładna kopertą ciężko znaleźć, zazwyczaj są przetarte na uszach Dzięki. Kurde... podoba mi się zegarek, ale koperta szrot. Ahh te dylematy zegarkowe... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Lukas_op #219 Posted September 6, 2018 Panowie przypominam się z prośbą może u kogoś jest koperta do Wołny i mu przeszkadza szukam też do Wołny sekundnika z grotem 0 Share this post Link to post Share on other sites
user1 0 #220 Posted September 9, 2018 Macie jakąś świecącą masę na wskazówki i indeksy amfibii? Najlepiej w kolorze oryginalnej. 0 Share this post Link to post Share on other sites
w2k2 123 #221 Posted September 9, 2018 Ja kupiłem na Allegro proszek luminiscencyjny wymieszałem z lakierem bezbarwnym i wypełniłem wskazówki. Później polerka i było OK. 0 Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest #222 Posted September 11, 2018 Kupię balans do mołnij ze zdjęcia. Jak ktoś coś to proszę na PW :-) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Lukas_op #223 Posted September 11, 2018 Chłopaki pomóżcie, szukam takich sekundników do Wołny, obu szukam. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Kraft 3 #224 Posted September 12, 2018 Kupię:1. koronkę do MIRa, pozłacaną2. kopertę do MIRa, pozłacaną, w przyzwoitym stanie, najchętniej "krab" 0 Share this post Link to post Share on other sites
debowiakr 23 #225 Posted September 13, 2018 Do tego bydlątka:KopertaWałek z koronką (tam chyba są dwie, potrzebuję obu) 0 Share this post Link to post Share on other sites