Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
News will be here
sapek

Buty

Recommended Posts

2 minutes ago, Grzegorznip said:

hmm hmm chyba nie masz wyboru, tylko buty uszyte na miarę pozostają

Nie no, są jeszcze new balance, albo wrócę do moich rozklapcianych Ryłko :D jednak na forum, gdzie dywagacje nt tego czy jubilee bardziej pasuje do pepsi czy do batmana ciągną się przez wiele stron myślałem, ze moje rozterki odnośnie +/- 0.5 rozmiaru zostaną przyjęte ze zrozumieniem ;)

5 godzin temu, logann napisał(-a):

Nie no, są jeszcze new balance, albo wrócę do moich rozklapcianych Ryłko :D jednak na forum, gdzie dywagacje nt tego czy jubilee bardziej pasuje do pepsi czy do batmana ciągną się przez wiele stron myślałem, ze moje rozterki odnośnie +/- 0.5 rozmiaru zostaną przyjęte ze zrozumieniem ;)

Zostają przyjęte. Ja bym chyba wziął 9 bo ja widzę, że moje Yanko też się nie poddają 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Orient Star, Oris, Phoibos, Zelos

24 minutes ago, kornel91 said:

Zostają przyjęte. Ja bym chyba wziął 9 bo ja widzę, że moje Yanko też się nie poddają 😀

Zostawiłem 8.5 😅 najwyżej za miesiąc nowy właściciel będzie się z nich cieszył, a ja w pokorze posypie głowę popiołem ;) jutro w dziennym świetle zrobię foto i się pochwale 😀

@eye_lip dzięki za wszystkie podpowiedzi, @arturlep dzięki za kod rabatowy!

No to tak, przed Państwem Loake 1880 Legacy Birkdale Conker, moje pierwsze buty GYW 😀

IMG_6799.jpeg

Ładne ale czy nie piją?

Bo zakładam, że to 8,5 stąd pytanie.

Ja złego słowa na Loake nie mogę powiedzieć, no może tylko tyle, że są takie standardowe i poprawne. Przykładowo, w trzewikach Bedale już kolejny sezon śmigam.

Piją jak smok. Trzecia flaszka opróżniona a jeszcze wieczoru nie ma.

A tak serio to zrobię update jak trochę ponoszę :) Mam albo nierówne stopy albo trafiła mi się nierówna para, bo prawa stopa siedzi idealnie a lewa trochę ciśnie w śródstopiu, ale nie powoduje większego dyskomfortu. Zobaczymy przy dłuższym noszeniu ;) 

Pokaż jeszcze z boku :) Tak jak fanem Cortezów nie jestem, to prawie wszystkie kolaboracje z Unionem wychodzą nieźle :) Wspominane wcześniej Jordan2 nie podobają mi się w żadnej innej edycji :) 

Edited by Ceteth

10 minut temu, Ceteth napisał(-a):

Pokaż jeszcze z boku :) Tak jak fanem Cortezów nie jestem, to prawie wszystkie kolaboracje z Unionem wychodzą nieźle :) Wspominane wcześniej Jordan2 nie podobają mi się w żadnej innej edycji :) 

Dodałem zdjęcie. Z boku jest nieco bardziej kontrowersyjnie. Fajnie są zrobione, mocno pokombinowane.

Kontrowersyjne może dla jakichś dzięciołów, których kilka pastelowych kolorów obok siebie będzie gryzło z wiadomych powodów. Dla mnie właśnie te kolory i "pokombinowanie" robią z tej kolaboracji dużo lepszy but niż standardowy Cortez. 

Kontrowersyjne? Hmm... 😁😁

W dniu 25.06.2023 o 10:51, LUKASZOWSKI napisał(-a):

Też zdecydowałem się na jeden z nich.

20230623_173453.jpg

Trzeba było brać od razu dwa 😉

Edited by Christo

Dzisiaj sprzątanie  najciekawsze z kolekcji w stadzie  
A4930183-F50A-49AE-819B-2E5D1250E011.thumb.jpeg.3db3fc18d4d8b795ddaa8b0db7f57487.jpeg

Fajny rotomat ;-)

I'm not myself, but not dead and not for sale...

19 godzin temu, Ceteth napisał(-a):

Dzisiaj sprzątanie 😛 najciekawsze z kolekcji w stadzie :) 

A4930183-F50A-49AE-819B-2E5D1250E011.jpeg

Ale chodzisz w nich? Czy tylko do oglądania😉?

34 minuty temu, facecik napisał(-a):

Ale chodzisz w nich? Czy tylko do oglądania😉?

Do wąchania 😝

Debiut. Bates Rush Shield Mid. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, takie buty z pudełka. Wygodne , szeroki przód, dobrze trzymają kostkę. Polatam trochę i dam treściwszą recenzję. 

DSC_1204.JPG

DSC_1205.JPG

DSC_1206.JPG