Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Lestaf

Do czego Orange Monster?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam noszę monstera do jeansów, t-shirtów, bluzy. Dla mnie nie ma znaczenia pora roku. Do garniaka założę czarnego monstera :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam noszę monstera do jeansów, t-shirtów, bluzy. Dla mnie nie ma znaczenia pora roku. Do garniaka założę czarnego monstera :P

Monster [Czarny] jest dla mnie zegarem na co-dzień :)

1x udało mi się go założyć do garnituru i dosłownie wcisnąć pod mankiet koszuli. Na tą okoliczność załozyłem mu wtedy czarnego canvas'a i było OK :)

Pozdrawiam

Seiko_BM + GW-9200 + GW-M5610 + Citizen_CB0011-18E + DAMASKO_DC_56 = WNM :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że pomarańczowy Monster nadaje się tylko i włącznie do garnituru, do dżinsów, koszulek itp. nie pasuje kompletnie :rolleyes:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że pomarańczowy Monster nadaje się tylko i włącznie do garnituru, do dżinsów, koszulek itp. nie pasuje kompletnie :rolleyes:.

Najbradziej to do pomarańczowego garniuturu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że pomarańczowy Monster nadaje się tylko i włącznie do garnituru, do dżinsów, koszulek itp. nie pasuje kompletnie :).

Degustator powiedz, a do takiej koszulki by mi pasował? :rolleyes:

41ipbe2rpil.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, ważne odkrycie, Orange Monster doskonale współgra z piżamą :D

Właśnie zakupiłem dziś ten wieczorowy strój i na własne oczy się o tym przekonałem. Nota bene piżama "zegarkowa", firmy Atlantic :)

20120107084.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie najpierw kupię takie kalesony w barwach OM!!! :)

PS

Czy jest może taka pidżamka pod czarnego?

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włos mi się jeży gdy czytam o tym, że BM lub o zgrozo OM pasuje do garnitura :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ nie przesadzajmy, jak ktoś chce, to i do garnituru można OM założyć :rolleyes:

Kilka razy miałem go założonego do koszuli i chyba sensacji nie wzbudzał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zegarek to moja osobowosc, tak symbolicznie, wiec bez zadnej krepacji zakladam go do garnituru, mimo ze mam 6 innych zegarkow duzo bardziej pasujacych do takiegoz stroju:)... zaraz zaraz... ja po prostu nie sciagam OM w ogole:D!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zegarek to moja osobowosc, tak symbolicznie, wiec bez zadnej krepacji zakladam go do garnituru, mimo ze mam 6 innych zegarkow duzo bardziej pasujacych do takiegoz stroju:)... zaraz zaraz... ja po prostu nie sciagam OM w ogole:D!

Właściwie zgadzam się z kolegą " acetabular-em ". Kiedyś było różnie ,ale od 2 lat nie zdejmuję z ręki OM.

Na pytanie " Do czego Orange Monster? " odpowiadam do wszystkiego.

Jedną z ważniejszych rzeczy dla mnie w zegarkach jest niezawodność i punktualność - a mój OM spełnia oba te kryteria ( jeśli się coś zmieni zaczniemy używać inne zegarki ).

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odgrzeję trochę temat, a co tam B)

Od poniedziałku cieszę się Black Monsterem na gumie i dzisiaj z wielką radością założyłem go do grafitowego garnituru i pasował idealnie ;) i prezentował się dumnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no no, do czego jak do czego, ale do garniaka ja bym monstrum nie wdział:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja czasami zakładam pod czarną sztruksową marynarkę. Pomarańczka na 24mm czarnym pasku bardzo ładnie kontrastuje z garderobą.

Ale faktycznie, do garnituru to ja gumy bym nie założył. To tak jakby założyć adidasy do garnituru.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.