blake 4 #51 Napisano 29 Grudnia 2011 Ja tam noszę monstera do jeansów, t-shirtów, bluzy. Dla mnie nie ma znaczenia pora roku. Do garniaka założę czarnego monstera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BraWo100 16 #52 Napisano 4 Stycznia 2012 Ja tam noszę monstera do jeansów, t-shirtów, bluzy. Dla mnie nie ma znaczenia pora roku. Do garniaka założę czarnego monstera Monster [Czarny] jest dla mnie zegarem na co-dzień 1x udało mi się go założyć do garnituru i dosłownie wcisnąć pod mankiet koszuli. Na tą okoliczność załozyłem mu wtedy czarnego canvas'a i było OK Pozdrawiam 0 Seiko_BM + GW-9200 + GW-M5610 + Citizen_CB0011-18E + DAMASKO_DC_56 = WNM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #53 Napisano 6 Stycznia 2012 Uważam, że pomarańczowy Monster nadaje się tylko i włącznie do garnituru, do dżinsów, koszulek itp. nie pasuje kompletnie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #54 Napisano 6 Stycznia 2012 Uważam, że pomarańczowy Monster nadaje się tylko i włącznie do garnituru, do dżinsów, koszulek itp. nie pasuje kompletnie . Najbradziej to do pomarańczowego garniuturu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #55 Napisano 6 Stycznia 2012 Uważam, że pomarańczowy Monster nadaje się tylko i włącznie do garnituru, do dżinsów, koszulek itp. nie pasuje kompletnie . Degustator powiedz, a do takiej koszulki by mi pasował? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #56 Napisano 6 Stycznia 2012 Gdybyś założył do niej czarny krawat, to tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 29116 #57 Napisano 7 Stycznia 2012 Panowie, ważne odkrycie, Orange Monster doskonale współgra z piżamą Właśnie zakupiłem dziś ten wieczorowy strój i na własne oczy się o tym przekonałem. Nota bene piżama "zegarkowa", firmy Atlantic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #58 Napisano 9 Stycznia 2012 Ja sobie najpierw kupię takie kalesony w barwach OM!!! PSCzy jest może taka pidżamka pod czarnego? 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lutek 0 #59 Napisano 11 Stycznia 2012 Włos mi się jeży gdy czytam o tym, że BM lub o zgrozo OM pasuje do garnitura 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[email protected] 0 #60 Napisano 13 Stycznia 2012 Ależ nie przesadzajmy, jak ktoś chce, to i do garnituru można OM założyć Kilka razy miałem go założonego do koszuli i chyba sensacji nie wzbudzał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acetabular 3 #61 Napisano 22 Stycznia 2012 Ten zegarek to moja osobowosc, tak symbolicznie, wiec bez zadnej krepacji zakladam go do garnituru, mimo ze mam 6 innych zegarkow duzo bardziej pasujacych do takiegoz stroju:)... zaraz zaraz... ja po prostu nie sciagam OM w ogole:D! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzezik 0 #62 Napisano 27 Stycznia 2012 Ten zegarek to moja osobowosc, tak symbolicznie, wiec bez zadnej krepacji zakladam go do garnituru, mimo ze mam 6 innych zegarkow duzo bardziej pasujacych do takiegoz stroju:)... zaraz zaraz... ja po prostu nie sciagam OM w ogole:D! Właściwie zgadzam się z kolegą " acetabular-em ". Kiedyś było różnie ,ale od 2 lat nie zdejmuję z ręki OM. Na pytanie " Do czego Orange Monster? " odpowiadam do wszystkiego.Jedną z ważniejszych rzeczy dla mnie w zegarkach jest niezawodność i punktualność - a mój OM spełnia oba te kryteria ( jeśli się coś zmieni zaczniemy używać inne zegarki ). pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4225 #63 Napisano 2 Maja 2012 Odgrzeję trochę temat, a co tam Od poniedziałku cieszę się Black Monsterem na gumie i dzisiaj z wielką radością założyłem go do grafitowego garnituru i pasował idealnie i prezentował się dumnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #64 Napisano 6 Maja 2012 no no, do czego jak do czego, ale do garniaka ja bym monstrum nie wdział:-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czasnagli 1 #65 Napisano 6 Maja 2012 ja czasami zakładam pod czarną sztruksową marynarkę. Pomarańczka na 24mm czarnym pasku bardzo ładnie kontrastuje z garderobą.Ale faktycznie, do garnituru to ja gumy bym nie założył. To tak jakby założyć adidasy do garnituru..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach