Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Recommended Posts

Jeszcze jeden nabytek z tego tygodnia. Zwyczajny garniturowy Łucz, ale jakże klasyczny w swej prostocie i urodzie.

Pospolity ale jako że stan jak z fabryki to nie mogłem go sobie odmówić :)

post-49869-0-67376200-1550217292_thumb.jpg

Prawie 5 lat kolekcjonowania radzieckich i w końcu kupiłem pierwszego PDLa :) warto być cierpliwym i wyczekać na swoją okazję :)

c83dcb8ce036d24177a8e6ee07c27a85.jpg

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Jeszcze jeden nabytek z tego tygodnia. Zwyczajny garniturowy Łucz, ale jakże klasyczny w swej prostocie i urodzie.

Pospolity ale jako że stan jak z fabryki to nie mogłem go sobie odmówić :)

Trudno mi sobie wyobrazić prostszą prostotę. Ten zegrek jest przepiękny. I te rzymskie indeksy. Mam jednego Wostoka z rzymskimi i postrzegam tę tarczę jako wyraz ciągłości tradycji kulturowej.

Udane zakończenie dnia

Wydeptane mi5s

Pewno gdybyś zauważył że jest źle pasek to bys nie wziął :D ... ale mogę Cie pozbawić problemu i odkupić tą Rakietę nawet z tym paskiem ;)... może mi uda się cos z nim zrobić ;):)

Edited by kchrapek
Nie cytujemy zdjęć.

Pewno gdybyś zauważył że jest źle pasek to bys nie wziął :D ... ale mogę Cie pozbawić problemu i odkupić tą Rakietę nawet z tym paskiem ;)... może mi uda się cos z nim zrobić ;):)

jak mi się nie uda tego poprawić to pójdzie do ludzi ;)

jak mi się nie uda tego poprawić to pójdzie do ludzi ;)

Kolekcjonuje wyłącznie Rakiety wiec gdybyś po na pewno wielu próbach i pomysłach jednak stwierdził że nie poradzisz sobie z tym paskiem i zdecydujesz sie jej pozbyć w takim stanie jak ja kupiłeś to pisz do mnie śmiało a ja może wybawie Cie z kłopotu i zarazem wstydu posiadania zegarka ze źle założonym paskiem i obiecuję ze nikomu o tym nie powiem :D;)

Kolekcjonuje wyłącznie Rakiety wiec gdybyś po na pewno wielu próbach i pomysłach jednak stwierdził że nie poradzisz sobie z tym paskiem i zdecydujesz sie jej pozbyć w takim stanie jak ja kupiłeś to pisz do mnie śmiało a ja może wybawie Cie z kłopotu i zarazem wstydu posiadania zegarka ze źle założonym paskiem i obiecuję ze nikomu o tym nie powiem :D;)

dam znac jak się zdecyduje :)

Łuczenko śliczne - i czarny kwarcowy z "Łuczami" na tarczy i biały "rzymianin"

Poljot d.l. w takim stanie to rarytas.

Gratuluję Panowie :)

Dzięki. Ten czarny z łuczami to zakup z Ruskich okazji na aukcjach..., wrzucił go tam @kchrapek

Dziękuję. :)