Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
mabok

Żarty żartami...

DawPi

Do wszystkich raportujących graficzną formę polityki - takie coś jest dozwolone. :) Oczywiście z zachowaniem dobrego smaku. Nie można tylko komentować i napędzać spirali...

Message added by DawPi

Recommended Posts

ojtam ojtam, raz w dupke to nie pedał :P

A z jaką częstotliwością to raz. ;)

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Trudno mi wyobrazić sobie co myślą i czują  np. rodzice takiego modela z kupą z tyłu.

Zrozumiałe że jest zapotrzebowanie na modeli ale bez przesady żeby oni wyglądali jak obsrane zwłoki gremlina.

Mnie trudniej jest wyobrazić sobie co czują rodzice młodzieńca golącego łeb na łyso i ubierającego się w tzw. odzież patriotyczno-kibolsko-nacjonalistyczną.,To jest dopiero wstyd i porażka.,    

Odnośnie wyngla.

Gdyby wywalili prezesów i cały sztab zbednych pracowników "kopalni" którzy nigdy nie byli potrzebni okazałoby się, że wydobycie wegla jest opłacalne.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Czołgi , podwiązki .   ????  Żeby to jakaś fobia nie była .

Radzę to olać i tyle .

Edited by LMed

Guest

To oni w kopalniach też banany wydobywają :D?

W sensie że zakazałbyś tych pokazów czy co? Rozumiem że przeszkadza Ci ta "wszechwolność" jak to nazywasz, czyli po faszystowsku nakazałbyś tylko jednej słusznej formy uprawiania sztuki. Ja nie rozumiem jak można być tak niepewnym swojej orientacji, czy spojrzenie na młodego chłopaka w obcisłych spodniach powoduje że się przekonwertujesz na homo? :D:D:D

Ależ oczywiście, ze w kopalni. Przyjedz i sam zobacz. Zjedziesz na dol , tylko załóż jakaś ładną sukieneczke a sam zobaczysz ile dostaniesz bananów  :D

Mnie trudniej jest wyobrazić sobie co czują rodzice młodzieńca golącego łeb na łyso i ubierającego się w tzw. odzież patriotyczno-kibolsko-nacjonalistyczną.,To jest dopiero wstyd i porażka.,    

Ten tez sie tak ogolił  tylko odzież ma inną widać taki tam za wielką wodą trend patriotyczny :lol:  :lol:  :lol:

post-3361-0-58361500-1486660027_thumb.jpg

Co do górnictwa to jedno się ,związki za bramę,połowa mniej dozoru a górnikowi niech dają zarobić i mogą sobie wszystko zabrać.A do tych co węgla nie widzieli,wiecie ile górnik zarabia.Normalnie wstyd tylko przywileje trochę ratują budżet domowy a już pomału znikają.Mnie to już nie obchodzi ja jestem szczęśliwym emerytem :)

Górnicy to ta grupa zawodowa, która oczekuje przywilejów jak za komunę :lol: , dzisiaj też bili piane o 14stą pensję.

Bili o to co wypracowali. Wies ze gornictwo zabija administracja i wydatki zarzadow?

Zaczęło się od gołych pleców na mrozie poprzez mode, górników a kończy się na lewakach. Jak narazie.

Nie wiem czy kogoś to śmieszy ale jeśli tak to jest to naprawdę wysublimowane poczucie humoru.

To ja lepszy albo gorszy ale jednak żarcik zaproponuje

I zaproponuje aby iść tym tropem.

post-47356-0-86470800-1486676103_thumb.jpg

Same skrajności.

Pokazując powyższych modeli, pokazujecie straszne skrajności.

Mężczyzna musi być męski, ale jest jedno bardzo mądre przysłowie, "facet w różowym swetrze, nadal będzie mężczyzną, a piz*a ze złotą ketą, nadal będzie pizdą". Nie przejmowałbym się na Waszym miejscu, że chłopcy chodzą w leginsach, osiwiejecie przez to. Jedni chodzą w glanach z irokezami, inni w marynarkach bespoke, jeszcze inni w rurkach. Mi nic do tego. Przeszkadza mi jednak, że muszę do czegoś dopłacać wbrew swojej woli.

Bardzo cenię górników, uważam, że nie powinniśmy zamykać kopalni, powinniśmy odciąć im 13 i 14 pensje, wczasy pod gruszą, bony świąteczne i szybką emeryturę. To tyczy się wszystkich państwowych interesów. Ci którzy pracują ciężko fizycznie, powinni zarabiać dobre pieniądze, można im nawet pensje podnieść, ale stałe premie to do mnie coś strasznego, choć bardzo to pomogło wyżyć mojej rodzinie. Powinniśmy po prostu nikogo nie faworyzować i wy***ać darmozjadów, którzy siedzą za biurkami, tylko po to by móc im płacić (Sam już nie pracuje fizycznie).

A teraz opowiem kawał.

Jedzie facet na wielbłądzie przez pustynie już czwarty dzień bez przerw, bez wody i jedzenia. Ledwo się utrzymuje, a tu nagle wyprzedza go rowerzysta, więc krzyczy za nim:

- stój rowerzysto, powiedz mi jak to możliwe, że jedziesz po pustyni na rowerze tak szybko, pomimo strasznego upału i nawet ni wyglądasz na zmęczonego?

- Proste odpowiada, im szybciej jadę, tym jest mi zimniej. Przez "wiatr".

Facet podchwycił pomysł i zaczął strasznie poganiać wielbłąda, tak by jechał jak najszybciej. Po jakimś czasie wielbłąd padł. Staje nad nim, spluwa i mówi " o *, zamarzł j**any".

Ponieważ dzisiejsze wpisy w większości odbiegają od tematu a niektórym użytkownikom nie podoba się że posty znikają, to dzisiejsze wpisy zostana przeanalizowane dokładnie i potraktowane regulaminowo.
Na dziś temat zamknięty.

Edycja

Łagodnie otwieram.

Edited by rk7000

Facet chciał sobie zrobić tatuaż na penisie. Poszedł do studia tatuażu i mówi, że chce wytatuować sobie tam "Willy", bo tak go nazywa jego dziewczyna.

- No ok, ale żeby się zmieściło, to musisz go pan postawić.

Facet sobie trochę potrzepał, fujara stanęła, koleś wytatuował.

Po paru dniach facet poszedł na plażę nudystów. Leży, ale na penisie widać tylko pierwszą i ostatnią literę "Wy". Patrzy - obok leży murzyn i też ma wytatuowane na penisie "Wy". Facet się na chwilę odwrócił, trochę potrzepał i leży dumnie z napisem "Willy". Murzyn popatrzył, odwrócił się, potrzepał i leży na wznak z napisem "Welcome to Ibiza everybody".

Guest henio.w

Stary suchar, ale tak mi się skojarzyło z wcześniejszym o wielbłądzie:

- Jedzie Arab przez pustynię, jego wielbłąd ledwie już dyszy.

- Spostrzega szyld - stacja obsługi wielbłądów.

- Zajeżdża, żeby pomocy szukać.

- Serwisant mówi - na kanał - i trzask wielbłąda korbaczem po j...ch.

- Wielbłąd wyrwał w dal aż się zakurzyło.

- Arab pyta - jak ja go teraz dogonię???

- Na kanał...

Pier....ć tych w sukienkach, bardziej mnie ciekawi co @yoda widzisz w profesorze Wilniewiczu, dla mnie jest on podrecznikowym przykładem filozofa religii, pod żadnym pozorem nie dyskredytuję jego dorobku naukowego, a notkę biograficzną ma na prawdę długą, ale w aktualnych czasach, że tak se zgrubnie określę, zamienił on formę czasowników, z myślenia o wierze - uwierzył w co wymyślił

Wiem że bardzo lubisz historię, jednak ja wolę jak wpływa ona na czas bieżący a nie go stanowi

Edited by trez