Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jarosław

jak to jest z katalogami i prospektami??

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że już od 7 lutego będę miał tych katalogów 'od groma'.

;)

Czyżby coś mnie ominęło?

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki chłopaki ;) nie miałem nigdy katalogu VC !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość roymiro
Dzięki za pomoc ;] Napisalem narazie do Aparta. Zobaczymy jak u nich z obsługą :(

Ja byłem w dziś aparcie i powiedziałem, że strona internetowa obiecała, że 'z przyjemnością wręczą mi katalog IWC w salonie'. Facet trochę krzywo popatrzył, ale katalog dał. Prezentuje się naprawdę przyjemnie i kiedyś, hołdując tradycjom rodzinnym (dziadek miał IWC), kupię chyba zegarek z Schaffhausen :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !

Mam do odstapienia mały katalog firmy STOWA z 2006 r oraz Hamilton Tribune 2006 . Tylko w komplecie.

Jezeli ktoś jest zainteresowany proszę o e-maila.

Pawel

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość holden

Witam i troche odświerzam.Jakis tydzien temu zaczalem skladac zamowienia na ktalogi na stronach internetowych. Niestety dostalem tylko jedno potwierdzenie mailowe jednej sposrod chyba 10 firm.Ale za to dzisiaj w mojej skrzynecce zobaczylem przpiekny i swietn ie wykonany (twarda, kredowa okładka) katalogu Omegi i to uwaga na 2007 rok oraz po polsku.No i piekne zdjecia, wszysciutkie modele na ten rok.Bomba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MARCO-GD

Mam do oddania dwa nowiutkie katalogi chętnie na wymianę.

OMEGA 2007 - gruby i ładnie wydany

LONGINES - taż b.ładny

Jak ktoś ma czegoś za dużo to zapraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM!

Poszukuję katalogu, albo książki ze starymi modelami ULYSSE NARDIN - chodzi mi o lata 40 - 70.

Podpowiecie coś?

Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj przyszedł do mnie katalog VOGARD bardzo ładne zegareczki.

Dowiedziałem się o tej marce z postu Feleksc"a, w dziale adresy netowe

Bardzo fajne rozwiązanie stref czasowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie "po starej znajomości" dostałem katalog Jaeger-LeCoultre na rok 2008.

Treść, a może zwłaszcza forma bez zarzutu.

Naprawdę warto sie postarać...

Andrzej W.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy te katalogi nadal są free? Jeśli tak to chętnie bym sobie coś zamówił - może osławiony katalog Jaeger'a :P

EDIT_____________________

Widzę że u Jaegera sa dalej bo jest free of charge :) ale wie ktoś jak tam wpisać nazwisko albo adres z polskimi znakami? :roll:

I jeszcze sprawa katalogu patka - wie ktoś w jaki sposób to otrzymać (pytam czysto hobbystycznie :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz, nie uzywaj polskich liter, nie powinno byc problemu i katalog zapewne dojdzie tam gdzie powinien, z tego co pamietam przy wszystkich zamawianych przeze mnie katalogach JLC byl dokladnie ten sam problem.

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Święta racja, ja też zawsze piszę adres bez polskich znaków i wszystko jest OK. Chociaż raz (do Klubu Nokia) napisałem z polskimi i o dziwo doszła do mnie przesyła, ale w adresie i nazwisku były różne dziwne znaczki :lol:

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No - część katalogów zamówiona, przy części utknąłem :lol: ale i tak trochę tego jest :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyślij linki na PW jak możesz, bo nie chce mi się wszędzie szukać :lol:

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy ktoś wie jak zamówić katalog VC ?

adres mailowy ze strony nie działa :D

Mam dokładnie ten sam problem :/ Nie wiem jak zdobyć PP i VC - w VC niby są retailers (4 w PL) ale powtórzę to co już Panu Marcinowi (MasterFan) - ten sklem Tempvs nie handluje już VC - no więc kolej na Apart :lol:

- APART - Arkadia - 2 Panie odebrały na raz (nie wiem jak to możliwe ale obie mówiły na raz ;) ) po czym jedna która postanowiła kontynuować rozmowę zaczęła śmiać się śmiechem a'la słodka idiotka (takie hihiihihih na cały regulator ) - zostałem odesłany do innych Apartów bo VC to nie u nich i takie tam...

- APART - Galeria Mokotow - kolejny "letki" dramat... od Pana (tu przynajmniej była poważna rozmowa bez hihihii :P ) dowiedziałem się że nie mają żadnych katalogów, a nawet jak będą mieli to tam nic nie ma po za historią firmy i takie tam i że jak chcę to sobie w necie mogę sprawdzić... (trochę dziwne bo akurat byłem na stronie VC po tel do nich - w końcu skądś wiedziałem że niby je sprzedają)...

- APART - Exclusive - dodzwonić się tutaj to ani do NASA ale w końcu udało mi się to po ok 7-8 telefonach... Pani (trzeba przyznać że najbardziej rzetelna i konkretna z wszystkich) poinformowała mnie że nie mają i że za jakiś czas może będą mieli ale nie wie ile bo już część jest podobno zamówiona...

- Prestige SP. Z.O.O. Tempvs - co prawda już nie sprzedają VC ale Pani bardzo miła , konkretna i należą się jej pochwały :)

Jednym słowem - Apart jak zawsze okazał się tragedią :roll: myślałem że to tylko Krakowskie są takie marne :roll: chcieli by coś sprzedać itd ale sami nie wiedzą co, jak i jeszcze nie mają czasem co sprzedać...

Natomiast największe pochwały należą się Pani z dystrybucji AP - tu wielka moja pochwała - super konkret, miło, rzetelnie - full pro - tak to można by było handlować/pracować i jeszcze by się z tego przyjemność miało - po chwili już Pani miała adres i zostałem poinformowany że wysyłka na drugi dzień :shock:

Jeszcze jutro lub pojutrze wybieram się na mały rekonesans katalogowy - tym razem live :) zobaczymy jak pójdzie w miejscu które niestety nie słynie z gościnności dla osób nie ubranych w garnitur aczkolwiek przez tel było bardzo miło i nieźle się zapowiada :)

Na koniec:

Czy ktoś pomoże z PP i VC? Byłbym wdzięczny (pisałem już o tym do Pana Marcina ale może ktoś ma bardziej gdzieś po drodze czy coś :wink: )

EDIT

Wszystkie 3 miejsca odwiedziłem i poszło bardzo OK - miło i żadnego zbywania :) dzięki temu stałem się posiadaczem katalogów IWC, Omega, Longiness, FC,Breitling, Tissot, Certina...

IWC mnie zatkało - najlepszy z powyższych bez 2 zdań :shock: choćby z tego względu że to jedyny katalog gdzie można coś więcej przeczytać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety w Aparcie to można jedynie broszurkę jakąś dostać. Przy pytaniu o katalog odpowiedź brzmi (przynajmniej u mnie) zawsze "nie mamy"... Tj. mamy jeden - może Pan na miejscu przejrzeć :P

Co do zapytania o katalog VC to chętnie się przyłączę... Chciałbym.. Ino skąd? :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam katalog Patka, jeden jedyny., ale za to 130 stronicowy , niestety w małym formacie. Zaufanym forumowiczom z krakowa moge uzyczyc na jakis czas.

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj otrzymałem mój pierwszy katalog.

Jest to Omega 2007. Prospekt bardzo ładnie wydany, po polsku, z opisami poszczególnych modeli. Jestem bardzo zadowolony. Zastanawiam się tylko, czy nie ma wersji 2008, czy też wysłali mi to, co im zalegało na "magazynie" :lol:

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość woocash

Ja tez chciałem na 200 omegi a przysłali mi ten 2007. Katalog VC dostałem pocztą z Apartu, ale szału nie ma [jeśli chodzi o formę]. Patka też ostatnio dostałem poczta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Katalog VC dostałem pocztą z Apartu, ale szału nie ma [jeśli chodzi o formę]. Patka też ostatnio dostałem poczta.

A gdzie dzwoniłeś (tzn który Apart i tel) bo ja dzwoniłem i "nic nie mają" :roll: co do Omegi to niektórych katalogów na 2008 jeszcze po prostu nie ma np w PL :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość woocash

Ja wysłałem maila do nich (formularz na stronie]. Siedzibę mają w Suchym Lesie pod Poznaniem. Poprosiłem o katalog Breitlinga IWC (przysłali mi 2007) i VC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałem - zobaczymy czy przyślą :lol: Btw nasza Poczta przechodzi samą siebie :roll: ostatnio tak zbili katalog Sinn'a że kosmos :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość woocash

Piękny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyszedl kilka dni temu...

longines.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.