Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jarosław

jak to jest z katalogami i prospektami??

Rekomendowane odpowiedzi

dziś niespodzianka , w skrzynce swieżutki ,nowiutki ,pięknie wydany katalog IWC na 2008 z aktualnym cennikiem (kosmos) prosto z Munchen ponad 300 stron , polecam.

macczarnecki, jak zamówić taki katalog?? Korci mnie, żeby taki mieć :-)

Dobry zegarek nie jest zły!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na spotkaniu 2008 było tego na kilogramy. Zaiste piękny. Może napisz do Admina, powinien mieć jeszcze trochę.

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kangie - napisz prośbę na stronie internetowej IWC , wystarczy 1 zdanie + adres ; mi się udało .

xxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

IWC jest niezawodne, na pewno otrzymasz katalog. Podobnie nie ma problemu z GO, A.L&S i Breguet. Natomiast zamawiałem katalog na stronie Panerai i nic nie dostałem :/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rok temu zamówiłem katalog Panerai edycji 2006/07. Był po kilku dniach.

A kilka miesięcy temu niespodzianka - sami z siebie, nie proszeni, przysłali mi katalog 2007/08. Jedyny taki przypadek, jak dotąd.

Najbardziej upragnione przeze mnie katalogi to GP i IWC. Niestety, na stronach obu manufaktur brak szablonu "catalog request".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie IWC jest możliwość wysłania monitu o podesłanie katalogu ale pisze że w PL należy się skontaktować z naszymi retailerami - dlatego proszę o jakąś wskazówkę osoby które dostały nowy na 2008 katalog jaką drogę obrały do jego uzyskania? Przez zamówienie katalogu czy po prostu przez dział kontakt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sprawie IWC ( i Vacherona) kontaktowalem sie mailowo z Apartem.Wysłałem maila w niedziele,w poniedzialek dostałem potwierdzenie nadania katalogów pocztą-podejrzewam,że do końca tygodnia powinny dojść.Kontakt mailowy z Apartem-idealny :grin:

PS:narazie ciesze oczy katalogiem Omegi...listonosz zapukał 10 minut temu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
narazie ciesze oczy katalogiem Omegi.

2007 czy już 2008? Bo mi niedawno przysłali ale 2007 :/ a do IWC napisałem przez ich stronę i na razie żadnej odpowiedzi ale zobaczymy czy przyjdzie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie. jak można dostac katalog z firmy Franck Muller? na ich stronce jest możliwosc tylko dostarczenie do usa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak zdobyć katalog hamiltona, z tego co widzę na ich stronie wysyłają wszędzie tylko nie do Polski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysyłają, wysyłają. Ja dostałem, ale trudno to coś nazwać katalogiem ;p

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj dostaliśmy 3 katalogi OP, bardzo ciekawe bo 1. katalog na 2007/2008 r (z informacją że na 2008/2009 zacznie się być dostępny w VIII 2008), 2. Special Editions 1997- 2006, 3. Manifattura Collection. od jakiegoś czasu dołączam do grona chorujących na Panerai :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dzisiaj katalog JLC na 2008 r, zaiste piękny :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kangie - napisz prośbę na stronie internetowej IWC , wystarczy 1 zdanie + adres ; mi się udało .

macczarnecki, McIntosh, Mariusz888 i inni forumowicze... Zamówiłem ze strony IWC i dostałem dzisiaj ten przepiękny katalog na 2008 rok!! Piękne zdjęcia i sporo historii - wszystko prosto z Monachium :-)

Dzięki za zmobilizowanie mnie do napisania kilku słów po angielsku ;-)

Pozdrawiam!!!

Dobry zegarek nie jest zły!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też dziś dostałem ten z IWC - po prostu faktycznie trzeba to obejść tym sprytnym sposobem :wink:

no a katalog JLC straszny... zegarki w nim i samo jego wydanie jest tak piękne że aż straszne :lol: dosłownie czad...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
J

no a katalog JLC straszny... zegarki w nim i samo jego wydanie jest tak piękne że aż straszne :lol: dosłownie czad...

mam dokładnie te same odczucia :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie wysyp katalogów.W ciagu tygodnia doszły Omega,JLC :shock: ,IWC :shock: ,A.Lange&Sohne,Glashutte,Panerai,Vacheron Constantin (totalna porażka),Wempe,Longines...

W Aparcie coś im ise pokićkało,bo juz 3 raz ślą mi IWC :mrgreen:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest już katalog Omegi 2008?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś dostałem katalog firmy Ball- jest ok, dobre wrażenie robi też odręcznie podpisany list od kogoś z działu marketingu, sam katalog fajny, ladnie wydany więc jest ok;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć , ma ktoś może na zbyciu katalog Chronoswiss'a ; czekam ,czekam i nic (chyba listowy zajumał) odkupię . maciek

xxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dziś dostałem katalog firmy Ball- jest ok, dobre wrażenie robi też odręcznie podpisany list od kogoś z działu marketingu, sam katalog fajny, ladnie wydany więc jest ok;)

Czy można zamówić katalog Balla nie będąc posiadaczem zegarka tej firmy?

Przy zamówieniu pytają o Membership number a przy rejestracji konieczne jest podanie Model Number i Serial Number zegarka :/

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja użyłem tego formularza:

http://www.ballwatch.com/index.php?option=...quiryForm_step1

żadnego numeru nie wpisywałem gdyż jeszcze nie jestem posiadaczem :wink:

w komentarzu napisalem jeszcze że chcę katalog no i poszło..

Faktycznie Membership number jest niepotrzebny!

Dzięki

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj dotarł do mnie przepięknie wydany katalog Breguet :shock:

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba przyznać, że katalog Breguet'a jest świetny. Zdecydowanie jeden z lepszych jakie udało mi się do tej pory zdobyć ;)

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.