Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jarosław

jak to jest z katalogami i prospektami??

Rekomendowane odpowiedzi

apropos tego katalogu to Kruk zamierza w przyszłym roku wzbogacić swoją ofertę o firmę Breguet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Trzeba przyznać, że katalog Breguet'a jest świetny. Zdecydowanie jeden z lepszych jakie udało mi się do tej pory zdobyć ;)

jakas mala podpowiedz, jak go zdobyc ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronce Breguet'a należy wejść na "Company Info" a potem na dole zauważysz link "Order catalogue" - teraz wystarczy wypełnić formularz i cierpliwie czekać na przesyłkę... opłaca się ;)

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do mnie katalog Breguet'a doszedł po trzech tygodniach, ale jak napisał BLAST - opłaca się poczekać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamówiłem Breguet'a, Piaget'a i BALL'a jakieś 1,5 tyg temu i jak na razie żadnego nie ma :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie Breguet szedł niecałe 2 tygodnie a dzisiaj dostałem taką odpowiedź z PP:

Dear Sir,

Thank you for your interest in our products.

A catalogue will be sent very soon to your attention.

Our Official Retailer and Distributor's list is available on our website.

With best regards,

Sales Department

Patek Philippe S.A.

Chemin du Pont-du-Centenaire 141

CH - 1228 Plan-les-Ouates

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio otrzymałem katalogi Breguet, Omega (2007), Panerai, Longines, Rado i Parmigiani. wszystkie zamawiane w necie, czas oczekiwania nie więcej niż 2 tygodnie

polecam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
do mnie katalog Breguet'a doszedł po trzech tygodniach, ale jak napisał BLAST - opłaca się poczekać

Ja dostałem dzisiaj po 1,5 tyg ( przyszedł priorytetem co ciekawe). W pełni zgadzam się, że opłaca się czekać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj przyszły do mnie Glashutte Original i A. Lange & Sohne.

A. Lange jest po prostu piękny ... ale do Glashutte dołączają DVD i naprawdę to jest film, który warto zobaczyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze wszystkich posiadnaych przeze mnie katalogow (Omega, Longines, IWC, JLC, Braget) zgedycowanie najlepszy pod wzgledem wykonania jest katalog IWC - tak powienien wygladac katalog kazdej powaznej, liczacej sie firmy.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trochę wstyd . już jest 02 września 2008 a Omega rozsyła jeszcze katalogi na 2007 rok :oops:

xxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
trochę wstyd . już jest 02 września 2008 a Omega rozsyła jeszcze katalogi na 2007 rok

noooo.... też się "troszkę" zdziwiłem w zeszłym tygodniu... ciekawe, czy to polska specyfika, czy wszędzie tak jest..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feliz
Wczoraj przyszły do mnie Glashutte Original i A. Lange & Sohne.

A. Lange jest po prostu piękny ... ale do Glashutte dołączają DVD i naprawdę to jest film, który warto zobaczyć :)

Ja rowniez otrzymalem w tym tygodniu te katalogi :) A. Lange to wlasciwie taki album :) a z GO dostalem jeszcze magazyn Momentum, tyle ze po niemiecku, wiec trzeba zabrac sie za nauke :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ze wszystkich posiadnaych przeze mnie katalogow (Omega, Longines, IWC, JLC, Braget) zgedycowanie najlepszy pod wzgledem wykonania jest katalog IWC - tak powienien wygladac katalog kazdej powaznej, liczacej sie firmy.....

Moim zdaniem katalog IWC jest świetny jednak przepełniony powielonymi informacjami.

Ideałem jest katalog Chronoswiss - pięknie oprawiony, treściwy oraz przekazujący ideę

działania firmy... Polecam każdemu lekturę tego fajnego wydawnictwa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zamowic katalog CHRONOSWISS ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wolny jeden katalog Breitlinga na 2008r.info w "Bazarze"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj doszedł do mnie katalog Balla i normalnie bym o tym nie pisał ale jakże byłem zaskoczony gdy go otwarłem :rolleyes:

post-5825-0-24880200-1331125639.jpg

post-5825-0-87598000-1331125640.jpg

Z tego co pamiętam przy zamówieniu katalogu nie było opcji językowej ale wysłanie katalogu po chińsku(?) do Europy to lekka przeginka ;)

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze że obrazki są po normalnemu ufff :rolleyes:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawil sie nowy katalog IWC....czyli ANNUAL EDITION 2009/2010

JAk zwykle, super sprawa, nowe zdjecia, nowe teksty, nowe modele...Polecam.

iwc200910.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Od pewnego czasu bardzo polubiłem firmę Panerai. Doceniam w ich zegarkach niepowtarzalny design, ciekawy pomysł na konstrukcję mechanizmów no i oczywiście wysoką jakość wykonania zegarków. A od dziś mają u mnie kolejnego plusa, bo przysłali mi katalog, którego nie zamawiałem :). Fajnie, że pamiętają (ostatni raz zmówiłem u nich katalog 2 - 3 lata temu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie temat odświeżyć ,gdyż właśnie otrzymałem katalog SINN. I jestem bardzo miło zaskoczony. Spodziewałem się kilku kartek, a tu dotarł pięknie oprawiony w twardą okładkę 200 stronicowy materiał, na temat producenta, jego oferty, oraz testów jakie przeprowadza. Wszystko to znajdowało się w obwolucie z danymi technicznymi oraz pomocną miarką do skracania gumowych pasków. Jedyna wada,jak dla mnie, to język niemiecki w którym jest katalog, z moją znajomością tego języka ogarnięcie tego materiału trochę mi zajmie :)Zamówiony na stronie dystrybutora na nasz kraj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim miłośnikom (mniejszym i większym)marki PANERAI polecam ich najnowsze katalogi...katalogi, bowiem oprócz katalogu prezentującego aktualną kolekcję A.D.2010 PANERAI wydał również katalog prezentujący limitowane Edycje wypuszczone przez firmę na przestrzeni lat.

Obie księgi ważą po pół tony i mają wymiary dużego albumu...ale mimo wszystko polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ten piękny zegarek, też dołączają? :blink: Czy może szykujesz jakąś reckę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panerai mile mnie zaskoczyło i mimo iż w tym roku katalogu nie zamawiałem to jako pierwsi przysłali swoje katalogi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.