Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Recommended Posts

Słuchajcie, to jakiego Rolexa ma Master Yoda, bo pokazywał, ale ja nie pamiętam...

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Guest tbn

One and only.

Chodzą plotki, że nie dość że bransoleta z blachy i luma nie świeci to ma go co drugi facet w krajach rozwiniętych. ;)

Edited by tbn
Nie cytujemy zdjęć.

Aaa, dziękuję za info... piękny, zazdroszczę... 

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

W tym gównianym smartfonie nie mogę dokładnie dostrzec, co to za model. Przełączę się na laptopa...

Edit:

Teraz widzę dokładnie podpis pod zdjęciem. Ale... to chyba nie jest Rolex...z całą pewnością  :(

Ten Tapatalk i te małe ekraniki w fonach tak potrafią przekłamywać obrazy  ;)

Sorry, wprowadziłem Cię w błąd  :huh:

Edited by mario1971

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

I wtedy mi powiesz dobrze? Obiecujesz? Wyślij mi na PW, żeby nie zaśmiecać tego tematu...

Edited by kiniol

Nie dziwie Ci się bo dla mnie Exp jest rewelacyjny !!! Sam wahałem się miedzy Exp a Speedmasterem jako drugi zegarek do OP.

Teraz coraz częściej spoglądam w stronę SUBa ale jak dla mnie tylko bez daty.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zlitujcie sie. Nie chwalcie juz tak Ex'a, bo włączy mi się tryb "change, change" i znowu nie bede mogl spac... ;-)

Zlitujcie sie. Nie chwalcie juz tak Ex'a, bo włączy mi się tryb "change, change" i znowu nie bede mogl spac... ;-)

Włącz tryb „ dodaj” ...jednozegarkowość jest jak monogamia ... przyzwoita ale nie fizjologiczna ;-)

Gonić skarżypytów i megalomanów :angry:

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Włącz tryb „ dodaj” ...jednozegarkowość jest jak monogamia ... przyzwoita ale nie fizjologiczna ;-)

Nie. Tylko zamiana. Zenitha EP (moje edc przed pamem) przestałem nosić zaraz po zakupie pama - tylko co jakiś czas pomacham ręką, żeby oleum się rozruszało, dlatego jest wystawiony na bazarku.

Wczoraj Speedy był ze mną w Książu a dzisiaj OP zabrałem na wycieczkę do Czech na spacer koronami drzew - polecam.

fa1dd2ab3047d949ca8d7325a0acb924.jpg

...

na wycieczkę do Czech na spacer koronami drzew - polecam.

Fajnie to zrobili.

A pomyśleć, że mogli to zrobić u nas. :(

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Fajnie to zrobili.

A pomyśleć, że mogli to zrobić u nas. :(

Niestety ale z przykrością muszę stwierdzić , że nasi sąsiedzi Czesi pod względem organizacji turystyki są o lata świetlne przed nami - w porównaniu do nich u nas najlepiej wypada organizacja płatnych parkingów przy atrakcjach turystycznych.

Ale wracając do tematu - czy ktoś z Was ostatnio pytał o czas oczekiwania na SUBa bez daty ?

Wczoraj Speedy był ze mną w Książu a dzisiaj OP zabrałem na wycieczkę do Czech na spacer koronami drzew - polecam. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190817/fa1dd2ab3047d949ca8d7325a0acb924

To co pokazujesz to Spacer w chmurach w Czechach. Spacer w koronach drzew to co innego i znajduje się na Słowacji. Funkcjonalność i założenia podobne. Widać lubują się w takich wysokościowych sprawach. A skoro temat zegarków to powinniście napisać jak zaopatrzenie sklepów w Rolex u jednych i drugich sąsiadów... Edited by Burns

To co pokazujesz to Spacer w chmurach w Czechach. Spacer w koronach drzew to co innego i znajduje się na Słowacji. Funkcjonalność i założenia podobne. Widać lubują się w takich wysokościowych sprawach. A skoro temat zegarków to powinniście napisać jak zaopatrzenie sklepów w Rolex u jednych i drugich sąsiadów...

To nie jest spacer w chmurach - dokładnie jest to Ścieżka w Koronach Drzew , Czechy Janske Lazne.

Niestety o zaopatrzeniu nic nie wiem bo to przy naszej granicy i brak butików R

Ale kto "mogli to zrobić"? Oni? ;)

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Myślałem, że to

... Spacer w koronach drzew to co innego i znajduje się na Słowacji. Funkcjonalność i założenia podobne.

...

Ten na Słowacji jest częściowo przez Polaków zrobiony.

Z tego co wiem, to chcieli to pierwotnie w Polsce zrobić. Lecz władza się nie zgodziła, to zrobili na Słowacji.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Ale wracając do tematu - czy ktoś z Was ostatnio pytał o czas oczekiwania na SUBa bez daty ?

Sub Date ok 2 lat, ND - ok rok czekania. Ale moze to byc juz nie aktulane bo dowiadywalem sie juz "kawalek" czasu temu.

Sub Date ok 2 lat, ND - ok rok czekania. Ale moze to byc juz nie aktulane bo dowiadywalem sie juz "kawalek" czasu temu.

Dzięki za info - takie terminy były w styczniu - muszę się dowiedzieć jak jest aktualnie.

To jest spacer koronami drzew w Jańskich Łaźniach w Czechach niedaleko mnie - zanim wejdziesz na tą wieżę idziesz pomostami przez las 25-30 metrów nad ziemią

post-68206-0-11657200-1566129427_thumb.jpg

post-68206-0-58256900-1566129460_thumb.jpg

post-68206-0-10495900-1566129484_thumb.jpg

post-68206-0-13568300-1566129543_thumb.jpg