irekm 1050 #376 Posted December 31, 2013 (edited) Czarno niebieski jest swetny , chociaz pierwsze wrazenie bazujac na zdjeciu jakie kumpel wyslal mi z wystawy byly takie sobie . Zegarek prezentuje sie 100X lepiej w codziennym uzytkowaniu , zaryzykuje stwierdzenie zenawet lepiej w" srednim " swietle Edited December 31, 2013 by irekm 0 Beware the fury of a patient man. Share this post Link to post Share on other sites
vinzento 1 #377 Posted January 2, 2014 Zazdraszczam Wam Panowie tych Waszych Subów jak żadnych innych zegarów... okrutnie Piękne sztuki. (ale tylko z datą jak dla mnie). Jedynie Tudor Black Bay podoba mi sie równie mocno i brak daty bym przeżył.Niestety na razie mogę Wam ich jednie zazdraszczać, choć nigdy nie mów nigdy... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Ram83 119 #378 Posted January 2, 2014 A co myslicie o branzolecie jubilee dla submarinera no date? Jakoś mnie takie myśli ostatnio nachodzą, tak jak kiedyś ta branzoleta mi się nie podobała to teraz strasznie mnie intryguje. Byłoby bardziej wintydżowo i bardziej bling chyba. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Bartek79 1670 #379 Posted January 2, 2014 A co myslicie o branzolecie jubilee dla submarinera no date? Jakoś mnie takie myśli ostatnio nachodzą, tak jak kiedyś ta branzoleta mi się nie podobała to teraz strasznie mnie intryguje. Byłoby bardziej wintydżowo i bardziej bling chyba.Nieeee. Tylko nie do Suba 0 Share this post Link to post Share on other sites
pablo122 1316 #380 Posted January 2, 2014 A co myslicie o branzolecie jubilee dla submarinera no date? Jakoś mnie takie myśli ostatnio nachodzą, tak jak kiedyś ta branzoleta mi się nie podobała to teraz strasznie mnie intryguje. Byłoby bardziej wintydżowo i bardziej bling chyba. Ja jestem jak najbardziej za. Do tego Twojego świetna myśl. Vintage pełną gębą Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Share this post Link to post Share on other sites
hacik 2 #381 Posted January 2, 2014 A co myslicie o branzolecie jubilee dla submarinera no date? Jakoś mnie takie myśli ostatnio nachodzą, tak jak kiedyś ta branzoleta mi się nie podobała to teraz strasznie mnie intryguje. Byłoby bardziej wintydżowo i bardziej bling chyba. Chcę to zobaczyć 0 Share this post Link to post Share on other sites
Ram83 119 #382 Posted January 3, 2014 Hehe, widzę że toważystwo tutaj jest bardzo ortodoksyjne 0 Share this post Link to post Share on other sites
lec 61 #383 Posted January 3, 2014 (edited) @wiejo3 I nie wiem czy komornik zamiast trzy drzwiowej szafy ze szlifowanym na kryształ tremem nie obanderolował Ci łapy razem z królewiczem? Czy też szukając światłości przy oberlufcie omsknąłeś się z parapetu i Druha szlag trafił a rozpadając się filmową "cnotę" naświetlił jak ciotce zakonnej przy pieleniu marchewki słońce. Lub też wygruziłeś siem na twarz wykrzywiając żuchwę w niemiłosiernym grymasie zdrutowaną w szpitalnej izbie na tyle, że nawet seplenić nie możesz? Trza było powiedzieć to bym Ci światłomiernik udostępnił com go kiedyś używał, to wiedział byś gdzie stanąć. Chyba w pierwej by mnie śmierć zagryzła niźli doczekał bym Twych fotografii onego, bez obszczekania Cię jak ciapek na tym gumnie. Edited January 3, 2014 by lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
Rawicz 2 #384 Posted January 3, 2014 Ja jestem jak najbardziej za. Do tego Twojego świetna myśl. Vintage pełną gębą Kapitalny ten Submariner ! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Ram83 119 #385 Posted January 3, 2014 Znalazłem takie zdjęcie i myślę że 4-liner też by wygladał kapitalnie. 0 Share this post Link to post Share on other sites
anda_7 12 #386 Posted January 3, 2014 Pewnie, że tak. 0 Share this post Link to post Share on other sites
zetore 15 #387 Posted January 3, 2014 Co jakis czas wraca mi chęć na tę branolete. I na wypukly akryl:-) 0 Share this post Link to post Share on other sites
wiejo3 40 #388 Posted January 3, 2014 @wiejo3 I nie wiem czy komornik zamiast trzy drzwiowej szafy ze szlifowanym na kryształ tremem nie obanderolował Ci łapy razem z królewiczem? Czy też szukając światłości przy oberlufcie omsknąłeś się z parapetu i Druha szlag trafił a rozpadając się filmową "cnotę" naświetlił jak ciotce zakonnej przy pieleniu marchewki słońce. Lub też wygruziłeś siem na twarz wykrzywiając żuchwę w niemiłosiernym grymasie zdrutowaną w szpitalnej izbie na tyle, że nawet seplenić nie możesz? Trza było powiedzieć to bym Ci światłomiernik udostępnił com go kiedyś używał, to wiedział byś gdzie stanąć. Chyba w pierwej by mnie śmierć zagryzła niźli doczekał bym Twych fotografii onego, bez obszczekania Cię jak ciapek na tym gumnie. spoko..spoko...młody czlowieku...osobiście pokażę...nie mam czasu robić fotek...luknij tu: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/86326-rolex-trup-czy-dobry-do-renowacji-prosba-o-rade/ 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Share this post Link to post Share on other sites
lec 61 #389 Posted January 3, 2014 UF!!!! Wiesiu Farciarzu!"Wybaczam i proszę o wybaczenie" ale ten wpis do sztambucha robi swojePokonałem te cztery strony tej "Królewskiej epopei" i osłabłem z wrażenia. Nie mówiąc o załamce, bo mojemu "ku da" do Twego nabytku i trudu jego skompletowania. Szacun! PozdrawiamLeszek 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
wiejo3 40 #390 Posted January 3, 2014 (edited) . Edited November 23, 2019 by wiejo3 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Share this post Link to post Share on other sites
lec 61 #391 Posted January 3, 2014 To tera wiem, czemu na "wysypisku" Obozowej i Księcia z Januszów Ci czapkują. Ja do swojego kaszalota 1600 szukam "śrubawki z mutrą" do mocowania wałka.O ori koronce nawet na razie nie myślę. Z wyrazami i na Nowy pakunkamiL. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
wiejo3 40 #392 Posted January 4, 2014 (edited) ...zdobycia Graala...zegarkowego ..Tobie życzę... )) np, Patka którego ja nie łyknąłem ...bo sądziłem , że podróba... Edited January 4, 2014 by wiejo3 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Share this post Link to post Share on other sites
irekm 1050 #393 Posted January 4, 2014 Na kolorowo Sent from my Z10 using Tapatalk 2 0 Beware the fury of a patient man. Share this post Link to post Share on other sites
pisar 4370 #394 Posted January 4, 2014 Panowie czy we współczesnych modelach Submarinera, Sea Dwellera i GMT Mastera II zawsze jest ceramiczny bezel czy to jedna z opcji tylko? 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Share this post Link to post Share on other sites
pablo122 1316 #395 Posted January 4, 2014 Zawsze. Jak chcesz tradycyjny to musisz siegnac po starszy model. 0 Share this post Link to post Share on other sites
lec 61 #396 Posted January 4, 2014 @irekm Ten "kapsel" to opakowka do Twego budzika? Rozmiar słuszny a i kolorki zajebiaszcze!W sumie fajna kompozycja. A z takim zamknięciem butelki,to wygrał byś z kolesiamiwszystkie rozdaniana podwórku! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
egonax 2 #397 Posted January 4, 2014 To zielone to obciążnik do papieru . Irek pisał o nim w innym poście. 0 Share this post Link to post Share on other sites
lec 61 #398 Posted January 4, 2014 To dałem plamy. a już myślałem, że choć dynks do otwierania piwa? Nie mniej fajny i w temacie. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites
anda_7 12 #399 Posted January 4, 2014 Obciążnik do papieru - czyli po polsku - przycisk do papieru... 0 Share this post Link to post Share on other sites
lec 61 #400 Posted January 4, 2014 Dzięki za przełożenie z polskiego na nasze! Samo tłumaczenie lepsiejsze niźli wuja Gogle. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Share this post Link to post Share on other sites