Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Recommended Posts

To jest też zabawna kwestia. Na Tudora mają niższy kurs EUR, na Rolexa wyższy, a na niektóre chodliwe modele Rolexa jeszcze wyższy. Na ten moment ta ich dodatkowa marża wynikająca z ich kursu EUR dobija 10%.
Typowe polskie januszowanie.

Ale nie 5,4. Odbierałem jakiś czas temu Rolexa i około 5 był kurs, przy czym wtedy euro było w kosmosie.
Kto dziś kupuje w Kruku???…jakiś desperat chyba …a w kwestii nowych kierunków…Poznań  jak zwykle spóźniony….Frohe Weihnachten 

DAAE5B25-40B5-4373-A1CE-7349A79DCC1F.thumb.jpeg.3e4c62ce3ab95856c239c4cb9e73c39b.jpeg

Sztos zegarek, ale z tym opóźnieniem to tak nie do końca default_wink.png
W Kruku akurat Pepsi miałem po kilku miesiącach default_smile.png

Ps. Fajnie, że dali możliwość dokupienia lepszej bransolety do tego zegarka. Dzięki temu już niedługo będziesz miał.
Chociaż z drugiej strony ja w tym języku bym wolał nie zamawiać

12 hours ago, mario1971 said:

Zdrowych i spokojnych Świąt! Spełnienia zegarkowych marzeń, oraz samych trafionych zakupów, dla wszystkich pasjonatów marki Rolex!

2c83e8bcae64c6ea42ca53a14f5b768b.jpg

Fajne "zegarkowe" życzenia ! Dziękuję i wzajemnie 🎄

Fajne "zegarkowe" życzenia ! Dziękuję i wzajemnie 

Takie pod kolor choinki
@desmo a gdzie kupować jak nie w Kruku ? Nie chciałbym okazać się desperatem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Godzinę temu, a_team napisał(-a):

Takie pod kolor choinki emoji14.png
@desmo a gdzie kupować jak nie w Kruku ? Nie chciałbym okazać się desperatem emoji13.png

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jeszcze nam paszportów nie zabrali choć pewnie by chcieli , czasem dalej czasem bliżej, warto podróżować  i pytać. W wielu miejscach Tudory praktyczne wszystkie od ręki bez łaski, Rolexy w zależności od modelu i sytuacji danego salonu. Da się zapisać i da się odebrać. A w ostateczności możesz wykorzystać lokalnych znajomych/ rodzinę którzy nie interesują się zegarkami. W bonusie masz niższą cenę, inny krajobraz za oknem i co najważniejsze -nie czujesz się jak petent w PRLu  ( jak nie przyniesiesz podwawelskich to się nie dowiesz ) …w tym kraju nadal jest za dużo ludzi którzy mają mentalność PRLowskich szatniarzy - daj im kawałek władzy o oni ci pokażą kto tu rządzi…jeszcze przez chwilę mają swoje 5 minut ale możemy im je skrócić…

Godzinę temu, desmo napisał(-a):

…w tym kraju nadal jest za dużo ludzi którzy mają mentalność PRLowskich szatniarzy - daj im kawałek władzy o oni ci pokażą kto tu rządzi…jeszcze przez chwilę mają swoje 5 minut ale możemy im je skrócić…

Jestem ZA.

1 godzinę temu, desmo napisał(-a):

Jeszcze nam paszportów nie zabrali choć pewnie by chcieli , czasem dalej czasem bliżej, warto podróżować  i pytać. W wielu miejscach Tudory praktyczne wszystkie od ręki bez łaski, Rolexy w zależności od modelu i sytuacji danego salonu. Da się zapisać i da się odebrać. A w ostateczności możesz wykorzystać lokalnych znajomych/ rodzinę którzy nie interesują się zegarkami. W bonusie masz niższą cenę, inny krajobraz za oknem i co najważniejsze -nie czujesz się jak petent w PRLu  ( jak nie przyniesiesz podwawelskich to się nie dowiesz ) …w tym kraju nadal jest za dużo ludzi którzy mają mentalność PRLowskich szatniarzy - daj im kawałek władzy o oni ci pokażą kto tu rządzi…jeszcze przez chwilę mają swoje 5 minut ale możemy im je skrócić…

Zobaczymy po wyborach czy cos sie zmieni... 😕

Straznik czasu w tle 😁 Wesolych wszystkim milosnikom 😊

C9BBC334-FC22-4646-8FA2-845DA3BC18F1.jpeg

Edited by artme

13 godzin temu, KrysH napisał(-a):

Teraz Rolexowo ale na Wigilie Grand Seiko 

IMG_1670.thumb.jpeg.170bf543f8216eaef29d95d17e82295b.jpeg

Piękny zegar, coś dla mnie  😍👌🏼

1 hour ago, Krakus1 said:

Piękny zegar, coś dla mnie  😍👌🏼

Dziękuje bardzo i zgadzam się, nieprzeciętna referencja !

IMG_1671.jpeg

Wesołych Świat dla Was

20221225-172253.jpg 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

W dniu 23.12.2022 o 17:42, I_love_britney napisał(-a):

@desmo oj tam spóźniony odrazu:)

Frohe Weihnachten:) Leute

62C718D0-15CD-48B2-B839-37A581482065.png

To ładne drzewko to sosna ? Nie widziałem nigdy takiego na stoiskach i w marketach a bym kupił chętnie za rok :)

10 minut temu, Tom87 napisał(-a):

To ładne drzewko to sosna ? Nie widziałem nigdy takiego na stoiskach i w marketach a bym kupił chętnie za rok :)

Świerk srebrny - długo się trzyma i mało sypie:)