Jan 20179 #69851 Posted April 14 Podobno 7 dni tą kolorową tarcze robią Nawet Bóg 7 dnia odpoczął a Rolex tarcze maluje 🙃 4 📸@horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bohacz 3175 #69852 Posted April 15 6 godzin temu, Jan napisał(-a): Podobno 7 dni tą kolorową tarcze robią Nawet Bóg 7 dnia odpoczął a Rolex tarcze maluje 🙃 technika taka sama jak bąbelki. 7 dni to jak na Rolka dlugi proces 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Share this post Link to post Share on other sites
mroova 7126 #69853 Posted April 15 Nawet Rzepa odnotowała wycofanie Pepsi: https://sukces.rp.pl/zegarki/art43915511-rolex-konczy-produkcje-slynnego-modelu-zegarka-znikniecie-po-cichu 0 Share this post Link to post Share on other sites
nixon111 401 #69856 Posted April 15 11 godzin temu, Paweł Bohacz napisał(-a): ok 48000 chf Moze i nieczytelny, ale fajny Dziękuję 0 Share this post Link to post Share on other sites
tbn 5444 #69857 Posted April 15 Babla chciałem kupić dla żony, ale nie doczekałem się zanim skończyli produkcję. Ten nowy jest strasznie wieśniacki, idealny dla ludzi w koszulkach Gucci, będą mieli zegarek z napisami Rolex wszędzie na tarczy. Ogolnie jak na 100 lat czegośtam to dramat. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 20179 #69858 Posted April 15 4 godziny temu, Paweł Bohacz napisał(-a): technika taka sama jak bąbelki Tak wynika z materiałów @Piotr Piątkowski moze ten gmt zamiast batmana? 0 📸@horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
Bugs 4902 #69859 Posted April 15 Godzinę temu, tbn napisał(-a): Babla chciałem kupić dla żony, ale nie doczekałem się zanim skończyli produkcję. Ja podobnie. Teraz już odpuszczam, szkoda mi czasu na bezproduktywne wycieczki do salonu. Producent odświeża modele których i tak nikt nie kupował a wycofuje te na które byli chętni. 0 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 10798 #69860 Posted April 15 Tak wynika z materiałów [mention=5942]Piotr Piątkowski[/mention] moze ten gmt zamiast batmana? Za dużo jubilerki w nim 0 Share this post Link to post Share on other sites
KrysH 7771 #69861 Posted April 15 2 hours ago, machlo said: BAD ASS 1 Share this post Link to post Share on other sites
mroova 7126 #69862 Posted April 15 1 godzinę temu, KrysH napisał(-a): BAD ASS 😉 Ale o co chodzi ? Skoro @machlo będąc w pracy spogląda na Muzeum Nurkowania to diver jak najbardziej pasuje. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Walezy 399 #69863 Posted April 15 2 hours ago, Bugs said: Ja podobnie. Teraz już odpuszczam, szkoda mi czasu na bezproduktywne wycieczki do salonu. Producent odświeża modele których i tak nikt nie kupował a wycofuje te na które byli chętni. To sie zgadza. A nowa Daytona to chyba tylko po to by wzmocnic strategie opierajaca sie na historii zakupowej - kup cos w zlocie dla siebie i zony to bedziesz mial szanse zapisac sie na nowa Daytone. Ja jestem na liscie na dwa OP i cos mi sie zdaje, ze po ich pozystkaniu (do wrzesnia maja byc) moja historia z kolekcjonowaniem zegarkow rolex'a dobiegnie konca. Od kolejkowania sie bola mnie juz nogi, jak za starych czasow jak stalo sie po cukier czy kawe, hehe. 0 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 75251 #69864 Posted April 15 (edited) A mnie się ta nowa kolorowanka podoba. Edited April 15 by mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz23212 1890 #69865 Posted April 15 Od jutra zapisy na nowości. Na nową daytone niestety nie ma szans na zapis... 0 Share this post Link to post Share on other sites
beniowski 10466 #69866 Posted April 15 No tak, żeby wszyscy widzieli że to Rolex. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 20179 #69867 Posted April 15 Alighiero Boetti. 3 📸@horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 75251 #69868 Posted April 15 12 minut temu, beniowski napisał(-a): No tak, żeby wszyscy widzieli że to Rolex. Gratuluję wypasionej koszuli. 👏 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
beniowski 10466 #69869 Posted April 15 15 minut temu, mario1971 napisał(-a): Gratuluję wypasionej koszuli. 👏 Nie moja, ja jednak mam trochę godności 🤣. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 75251 #69870 Posted April 15 23 minuty temu, beniowski napisał(-a): Nie moja, ja jednak mam trochę godności 🤣. A torebka? 🤔😜 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
beniowski 10466 #69871 Posted April 15 32 minuty temu, mario1971 napisał(-a): A torebka? 🤔😜 A to moja - używam jej jak chodzę w szpilkach i damskich ciuchach. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 10798 #69872 Posted April 15 To sie zgadza. A nowa Daytona to chyba tylko po to by wzmocnic strategie opierajaca sie na historii zakupowej - kup cos w zlocie dla siebie i zony to bedziesz mial szanse zapisac sie na nowa Daytone. Ja jestem na liscie na dwa OP i cos mi sie zdaje, ze po ich pozystkaniu (do wrzesnia maja byc) moja historia z kolekcjonowaniem zegarkow rolex'a dobiegnie konca. Od kolejkowania sie bola mnie juz nogi, jak za starych czasow jak stalo sie po cukier czy kawe, hehe. Nie ma sensu zapisywać się na stalową Daytonę za 50K €. Lepiej kupić w złocie Daytonę lub DD 0 Share this post Link to post Share on other sites
Walezy 399 #69874 Posted April 15 (edited) 3 hours ago, Piotr Piątkowski said: Nie ma sensu zapisywać się na stalową Daytonę za 50K €. Lepiej kupić w złocie Daytonę lub DD Zgodnie z prawem ekskluzywności, rynek doceni tą stalową Dayton’s bardziej niż odpowiednik w zlodzie, a tylko dlatego że jest dostępna dla bardzo wąskiej grupy wyznawców tej religii. Więc teoretycznie - jest sens. Edited April 15 by Walezy 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 10798 #69875 Posted April 15 Zgodnie z prawem ekskluzywności, rynek doceni tą stalową Dayton’s bardziej niż odpowiednik w zlodzie, a tylko dlatego że jest dostępna dla bardzo wąskiej grupy wyznawców tej religii. Więc teoretycznie - jest sens.Każdy ma swój sens i powód zakupu. Dla mnie nie ma ekonomicznego uzasadnienia 0 Share this post Link to post Share on other sites