Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Seven

GW-9400 Rangeman

Recommended Posts

Panowie robił ktoś porównanie zwykłej wersji z DCJ? Warto dopłacić dla samego paska czy są jakieś inne smaczki? Szukam jakiegoś konkretnego porównania, ale nie mogę znaleźć. ..

Panowie robił ktoś porównanie zwykłej wersji z DCJ? Warto dopłacić dla samego paska czy są jakieś inne smaczki? Szukam jakiegoś konkretnego porównania, ale nie mogę znaleźć. ..

Są różnice- kolorystyczne akcenty na wyświetlaczu, przyciski, atrapy śrubek, bezel itp. Dla mnie warto, tym bardziej, że cena wyjątkowa :)

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Podstawowa wersja ma lekko przyciemniony pasek tam gdzie data.

3. DCJ ma zauważalnie mniejszy kontrast wyświetlacza patrząc na wprost.

4. No i wiadomo inne kolory kółka (czarny, pomarańczowy) i kolory napisów

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Trochę taki "pedał Roman" ;)

kur...raczej rasta Edited by _Kwiatek_
Nie cytujemy zdjęć

Casio G Shock GW9400BJ 1JF Rangeman

Casio G Shock GXW-56-1BJF

Nawet filmik z CESu jest

Fajny tylko za drogi, za duży, bo jest do ładowania i nie ma przycisku na środku do światełka.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Ja będę miał dylemat czy kupić fenixa 3 z szafiem czy tego G. Problem w tym, że rzadko się gubię, a za to często uprawiam sport więc chyba garmin bardziej spełnia moje potrzeby. Szkoda, że casio nie rozwinęło się jeszcze w segmencie sportowych SmartWatchy mimo, że G od zawsze były sportowymi zegarkami.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

A ja zamiast rozbudowanego GPS bym wolał powiadomienia z telefonu jak w GB-6900 tylko, że z solarem a jak by były czujniki ABC to już mega wypas i na takie coś czekam. Pełen solar bez ładowania a reszta czysty G.

Ja myślę że wypuszczenie takie zegarka jako Rangemana to błąd. Owszem na pewno znajdą się chętni na takie G....no i niech sobie Casio robi smart watche  ale nie jako kultową serią Master of G! 

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Ale tak naprawdę dlaczego błąd?

Jak napisałeś jest rynek na takie zegarki.

A że nazwali go tak a nie inaczej to co? Nie kupisz już żadnego zegarka z serii Master od G bo nowy Rangman jest inny?

Tapatalk|Huawei P10

Jest jeszcze jeden duży plus po tych wszystkich Mudmasterach i innych ana-digi, że ten Rangeman jest w pełni cyfrowy. I to jest chyba 1szy G gdzie jest tylko wersja z negatywem jeżeli chodzi o cyfrowe.

Guest Capri

No właśnie, mogli zrobić uniwersalny wyświetlacz z możliwością przełączania pozytyw /negatyw

Dlatego błąd że większości fanom marki  zegarek ten do gustu nie przypadł, wręcz przeciwnie a jednak to jest trzon sprzedaży. Jeżeli zaś chodzi o smart watche to są na rynku zdecydowanie lepsze i bardziej dopracowane propozycje i ludzie którzy używają takich zegarków wybiorą właśnie je. Ten wynalazek pozostanie dla gadżeciarzy. 

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Czy pozostanie dla gadżeciarzy to się raczej dopiero zobaczy i rynek to unormuje. Mi się podoba wszystko poza ceną. Bardzo chętnie kupię jak cena trochę zejdzie. Dla porównania GWG-1000 był wyceniony na $750 a jaka jest cena na takim eGlobal każdy widzi.

Niezły brudas z tego gościa który przedstawia zegarek, brud pod paznokciami i do TV z takimi łapami facepalm.gif

Edited by tomaliusz

Dlatego błąd że większości fanom marki zegarek ten do gustu nie przypadł, wręcz przeciwnie a jednak to jest trzon sprzedaży. Jeżeli zaś chodzi o smart watche to są na rynku zdecydowanie lepsze i bardziej dopracowane propozycje i ludzie którzy używają takich zegarków wybiorą właśnie je. Ten wynalazek pozostanie dla gadżeciarzy.

Trzon sprzedaży to od dawna kolorowe plastiki

Tapatalk|Huawei P10