piotrkrakow 121 #1 Posted October 5, 2013 Glycine podesłał robocze zdjęcia zegarków, które pojawią się w ofercie jeszcze przed BaselWorld2014. 1. AIRMAN „No.1“• Orginalny rozmiar i orginalne proporce wszystkich elementów.• 35mm• Caliber 2893, 12h/2GMT or Purist• Cena CHF 2000.-• dostępny 1 April 2014 2. AIRMAN „AIRFIGHTER“• „Slide Chrono“ - chronograf obsługiwany dżwignią na godzinie 9.• 46mm• Base Caliber 7754• Retail Price CHF 3950.-• Pre-Sell Models November 2013 3. AIRMAN „SEVEN“• World Innovation, with 3 individual time zones• Steel Case, 46mm• Base Caliber 2824 with Glycine complication• Retail Price CHF 4200.-• dostępny 1 April 2014 4.COMBAT SUB „MAX“• Big Size Classic• Steel Case, 48mm (3 designs to be defined)• Base Caliber 2824• Retail Price CHF 1200.-• Dostępny 1 April 2014 5. F104 „SMALL SIZE“• 40mm • Base Caliber 2824• CHF 1450 6.AIRMAN Base 22 „SUPER LUMINO“• Version „Super Lumino“• Base Caliber 2893• CHF 1865 0 PozdrawiamPiotrek Share this post Link to post Share on other sites
TeJot 116 #2 Posted October 5, 2013 AIRMAN „No.1“ genialny oldschool Pierwsza klasa! 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #3 Posted October 5, 2013 1 fantastyczna, 5 też przyjemna 0 Share this post Link to post Share on other sites
SphinX 82 #4 Posted October 5, 2013 1 piękna - rozmiar nie dla mnie, ale klasa sama w sobie 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mirosuaw 5,238 #5 Posted October 5, 2013 Z rozmiarówką pojechali po bandzie. Albo damska, albo dla kulturystów. 0 Pozdrawiam, Mirek Share this post Link to post Share on other sites
piotrkrakow 121 #6 Posted October 5, 2013 Z rozmiarówką pojechali po bandzie. Albo damska, albo dla kulturystów.Rzecz gustu . Piłkarze kulturystami nie są a i ponad 50mm mają na rękach 0 PozdrawiamPiotrek Share this post Link to post Share on other sites
jlw 1,128 #7 Posted October 5, 2013 1 swietny wlacznie z rozmiarem. Szafir (AR? wypukly?) czy pleksi?2 zaprojektowany z mysla o nastolatkach? 3 ciekawszy od poprzedniego ale cena za modyfikowany 2824 zabojcza. Ciekawe jak ten i poprzednii model zostana odebrane przez rynek.4 przegiecie co do rozmiaru. Po za tym buraczkowy kolor bezela kojarzy mi sie z black bayem. Ciekawe ile ma w uszach - 26mm?Wolalbym raczej pojscie w przeciwna strone czyli zaprojektowanie divera w rozmiarze 38-40mm - np miniaturyzacje modelu Lagunare 1000 (ref.3850) ktory nadawalby sie w sam raz do tego celu.5 bardzo ciekawa. 0 Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 61 #8 Posted October 5, 2013 A mi się newet podoba SEVEN, fajna stylistyka, tylko rozmiar chory. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
proki1971 426 #9 Posted October 5, 2013 Z rozmiarówką pojechali po bandzie. Albo damska, albo dla kulturystów. Dokładnie tak samo uważam, brak rozm. dla normalnego faceta czyli 40-43 mm 0 Share this post Link to post Share on other sites
piotrkrakow 121 #10 Posted October 5, 2013 1 swietny wlacznie z rozmiarem. Szafir (AR? wypukly?) czy pleksi?2 zaprojektowany z mysla o nastolatkach? 3 ciekawszy od poprzedniego ale cena za modyfikowany 2824 zabojcza. Ciekawe jak ten i poprzednii model zostana odebrane przez rynek.4 przegiecie co do rozmiaru. Po za tym buraczkowy kolor bezela kojarzy mi sie z black bayem. Ciekawe ile ma w uszach - 26mm?Wolalbym raczej pojscie w przeciwna strone czyli zaprojektowanie divera w rozmiarze 38-40mm - np miniaturyzacje modelu Lagunare 1000 (ref.3850) ktory nadawalby sie w sam raz do tego celu.5 bardzo ciekawa.1. na pewno szafir wypukły. Ar nie wiem2. design kontrowersyjny, ale na zywo mnie się bardzo podobał. 3.to nie do końca modyfikowana 2824. Z 2824 jest tylko płyta, recztę zrobił glycine. Przypuszczam, że ten rozmiar dyktuje trochę mechanizm4. zgadzam się- też wolałbym sprzedawać diverki mniejsze. Ale patrząc na sprzedaż KMU (zadziwiająco duża jak na taki rozmiar) to pewnie to wyznaczyło kierunek. A o 3850 nawet nie mów. Do dzisiaj ludzie szukają tego modelu. 0 PozdrawiamPiotrek Share this post Link to post Share on other sites
STARUSZEK 343 #11 Posted October 5, 2013 Najpiękniejszy Lagunare to 3859 i zdobycie tego to cód ! 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Share this post Link to post Share on other sites
piotrkrakow 121 #12 Posted October 5, 2013 no tak było ich 200szt 0 PozdrawiamPiotrek Share this post Link to post Share on other sites
Bartosz 86 60 #13 Posted October 5, 2013 A mi się newet podoba SEVEN, fajna stylistyka, tylko rozmiar chory.Mnie też zaintrygował ten model, czy tam są trzy oddzielne mechanizmy jak to już chyba kiedyś u Glycine bywało? 0 Share this post Link to post Share on other sites
STARUSZEK 343 #14 Posted October 5, 2013 Piotrze z tego co widzę to ten nowy "MLV" w US jest już od jakiegoś czasu dostępny. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Share this post Link to post Share on other sites
piotrkrakow 121 #15 Posted October 5, 2013 Mnie też zaintrygował ten model, czy tam są trzy oddzielne mechanizmy jak to już chyba kiedyś u Glycine bywało?własnie te trzy niezależne mechanizmy zastąpił jeden. Stworzony przez Glycine na bazie płyty do ETA Piotrze z tego co widzę to ten nowy "MLV" w US jest już od jakiegoś czasu dostępny.nie wiem, nie śledzę rynku USA. Może w ogóle koncepcja powstała na bazie popytu na MLV z USA. 0 PozdrawiamPiotrek Share this post Link to post Share on other sites
ptakug 158 #16 Posted October 6, 2013 Zdecydowanie 1 i 5. Ale trzeba przyznać znaczna przesada z tymi rozmiarami. 0 Share this post Link to post Share on other sites
STARUSZEK 343 #17 Posted October 6, 2013 nie wiem, nie śledzę rynku USA. Może w ogóle koncepcja powstała na bazie popytu na MLV z USA.Trudno się temu dziwić, w końcu to Ich model ! W Niemczech nadal jest 6 sztuk nowych MLV do kupienia. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Share this post Link to post Share on other sites
piotrkrakow 121 #18 Posted October 6, 2013 No tak, masz rację. Tak czy inaczej oficjalnie w cenniku ich nie ma. Na stronie producenta również jeszcze nie. 0 PozdrawiamPiotrek Share this post Link to post Share on other sites
b4rt 9 #19 Posted October 9, 2013 SEVEN jest piekny! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Maks 3 10 #20 Posted October 9, 2013 Seven jest fajny, ciekawie jak na żywo...1. AIRMAN „No.1“ obawiam się,że na żywo straci na uroku.. 0 Robert Share this post Link to post Share on other sites
zasadas 4,732 #21 Posted October 9, 2013 AIRMAN "No. 1" bardzo fajny, tylko czy nie straci na nadgarstku ze względu na rozmiar. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Share this post Link to post Share on other sites
LCQ 0 #22 Posted October 9, 2013 Seven z ciemnej kolorystyce wygląda świetnie 0 Share this post Link to post Share on other sites
STARUSZEK 343 #23 Posted October 11, 2013 Nie znacie się, najfajniejszy jestPo co ja tutaj zaglądałem ... Ten Nowy świeci jeszcze lepiej - przynajmniej na zdjęciach w sieci ...na ciemne wieczory zimowe - jak znalazł . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Share this post Link to post Share on other sites
nash13 21 #24 Posted October 11, 2013 Nr 1 cos wspanialego! 0 Share this post Link to post Share on other sites