Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Recommended Posts

Fajnie, tyle, że: "Sorry, this drop cannot be shipped to PL."

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

No cóż, to się zdarza . Nie wchodziłem głębiej w ofertę, więc wybacz niezamierzone wprowadzenie w błąd. Podobno te ograniczenia narzucają producenci niektórych marek. Poszperam może w necie i znajdę gdzieś tego Orienta bez ograniczeń co do wysyłki.

Na pocieszenie tym, którym narobiłem apetytu a Massdrop powiedział stop znalazłem alternatywne miejsce. Jest tam co prawda tylko model w kolorze srebrno-czarnym, a nie ma w srebrno-niebieskim i czarnym, ale to pierwsze zestawienie kolorystyczne jest wg ok. Cena może być albo lepsza 515 zł, lub troszkę gorsza niż na Massdropie 635 zł. Z czego wynika różnica, chyba każdy wie.

Podaję linka:

http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-diver-mako-ii-automatic-200m-faa02001b9-mens-watch-11388.html

Powodzenia, miejsce sprawdzone. Na ile wiem jedyna emocja, to nie czy dojdzie, tylko jaki będzie wariant cenowy. :)

Nie wiem czy to duża promocja, ale chyba sporo taniej niż w Polsce -- Seiko Prospex Turtle Watch SRP773K1 253$ na skywatches.com.sg

W swoim ostatnim poscie pomyliłem modele Orienta. Wydawało mi się, że ten z Massdropa i Creationwatches są takie same, a jednak nie są identyczne. Zmyliło mnie ich bliźniacze(?) podobieństwo. Na Massdropie dość słabo opisują modele wystawiane do sprzedaży, plus mój brak doświadczenia dało to w efekcie błąd z mojej strony. Na przyszłość będę ostrożniejszy. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. :)

Edited by Paulus57

W swoim ostatnim poscie pomyliłem modele Orienta. Wydawało mi się, że ten z Massdropa i Creationwatches są takie same, a jednak nie są identyczne. Zmyliło mnie ich bliźniacze(?) podobieństwo. Na Massdropie dość słabo opisują modele wystawiane do sprzedaży, plus mój brak doświadczenia dało to w efekcie błąd z mojej strony. Na przyszłość będę ostrożniejszy. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. :)

Na creationwatches jest aktualnie Orient Ray Raven II za 171USD

http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-ray-raven-ii-automatic-200m-faa02003b9-mens-watch-10618.html?currency=USD

Czym się te modele różnią poza trochę innym cyferblatem? Kolor chyba nie jest istotny?

Na Massdropie nowa propozycja dla kolekcjonerów zegarków. Pudełko na 10 zegarków, do przechowywania swoich skarbów, w cenie 69,99 USD:

post-102388-0-95997400-1516225223.jpg

WOLF "Windsor" Watch Box!!

Edited by Paulus57

A kupowałeś u międzynarodowego sprzedawcy ?

Kupowałem u sprzedawcy Crestionwatches - więc raczej sprawdzonego

Chodziło mi o to czy na zakupy z ebay.com

też jest zniżka. Jest, sprawdziłem.

Tak, jest, potwierdzam.

działa działa tylko po przejściu do PAYPAL pokazuje kwotę pełną a odlicza dopiero przy potwierdzeniu transakcji :) a już myślałem że coś jest nie halo :) 61$ w kieszeni zostało :)

Edited by krzysiekjx1

Na ebay promocja 20% na zakupy w dziale zegarki, przy płatności poprzez Paypal (zwrot max 50Eur)

http://pages.ebay.pl/help/buy/coupon.html?emst=G8e89Deheb_201260_2131504_8

Sprawdzone - działa :)

Kod działa ale tylko raz ( jeden zakup na jedno konto ebay) niestety na ebay.com nie działał. Dopiero po zalogowaniu na ebay.pl.

Tak czy siak dzięki za info 200 PLN w kieszeni :-))

Kod działa ale tylko raz ( jeden zakup na jedno konto ebay) niestety na ebay.com nie działał. Dopiero po zalogowaniu na ebay.pl.

Tak czy siak dzięki za info 200 PLN w kieszeni :-))

ciekawe czy jakby kupił na konto babci płacąc swoją kartą czy też by przeszło :)

ciekawe czy jakby kupił na konto babci płacąc swoją kartą czy też by przeszło :)

Zadziała, sprawdzałem bo mam 2 konta na ebay-u 

Po co pytalem... Boże, chyba kupię. Czarny, czy niebieski? :facepalm:

kod masz na cały asortyment wiec wybór to rzecz gustu i oczekiwań :)

do jutra do północy masz czas :)

Odzież, Buty i Dodatki lub Biżuteria i Zegarki Edited by Johnny15